icon

Ročná dcérka je na mňa naviazaná

11. okt 2022

Ahojte, sú tu mamičky ktorých ich deti odmietali? Mala má rok a bola naviazaná len na mňa, ako keby nikoho nevnímala, boli sme vsak v nemocnici a odvtedy vníma ocka a chce len jeho čo je v poriadku, ale na mňa nereaguje niekedy mám pocit, že je na mňa nahnevaná. Ma s tým niektorá skúsenosti? Trhá mi to srdce, ale rada by som vedela ci nerobím niečo zle.

pribinak
11. okt 2022

Nerobíš nič zle, chce to len čas

autor
11. okt 2022

@pribinak stalo sa to aj tebe asi nie čo? ...som asi jedina matka ktoru odmieta jej dieťa

54tinka54
11. okt 2022

Neboj to prejde. Keď bol manžel pár dní na sluzobke, tak syn potom bol vkuse len na ňom nalepený - proste mu chýbal a bol mu vzácny, tým že bol tých pár dní nonstop len so mnou.

pribinak
11. okt 2022

Toto sa stáva bežne, proste dieťa reaguje na zmenu hlavnej osoby
To chce len čas a nič iné

aniele
11. okt 2022

Najstaršia mala 10 mesiacov, keď som musela na týždeň odísť kvôli škole. Ostala s mužom u svokrovcov. Po návrate na mňa chvíľu nereagovala, akoby ma nepoznala. Trochu ma to zamrzelo, to je pravda, ale netrvalo jej to dlho. Teraz to patrí medzi mnohé rodinné historky. Viac ma mrzelo, že sa odstavila, hoci mlieko som nestratila, na tom som si dala záležať. Teraz má 40 a vzťah máme výborný, určite ho to nepoznačilo. Takže pošli masochizmus kamsi a netýraj a netráp zbytočne samu seba.