Ročný syn nechce ísť na odrážadlo
baby ahojte mám čerstvo ročného syna, na narodky dva tyždne dozadu dostal odrážatko, ale nejako sa k tomu nemá 🙂 . Sadne si nanho sem tam, urobí "vrrrrrn vrrrn" ani sa nepohne na ňom a zleze 🙂 . Aké s tým máte skúsenosti? hádam ho to chytí či? ďakujem za vlastné skúsenosti
@shania31 toto je dobré, mne nerozprával ani v 3 rokoch a teraz pusu nezatvorí čo furt kecá a kecá a kecá kam s ním????kam ho zatvorím??
Skôr by som poradila klinického psychológa, detský už nie, šak majú dvojičku už dva roky, tak strata času... 😉
@gretocka môj syn v zásade bicykel, odrážadlo tlačil a to aby si sadol, ešte to tak. len tlačiť odrážadlo, prípadne bicykel otočil a točil kolesami... 😝
@shania31 a este si nezalozila temu na dany problem - sup sup do toho vsak ich je tu malo a takyto problemon treba okamzite riesit modre psychologicky a psychotricky zdiagnostikuji predpisu liecbu pripadne terapiu urobia rocne sledovanie vyvoja a ak bude potrebne tak aj hospitalizaciu pripadne ustavnu liecbu nariadia chytro chytro zalozit tu temu lebo tie tvpje deti vyrastu uplne blbe😄😄😄😄😄😄
Dievčatá ak ste si všimli zakladateľka témy sa už nezapája do diskusie, asi išla malého učiť bicyklovať.
@anetuska7 🙂 to zase prrr maly uz soferoval aj ocinkovú liazku po dvore 🙂 🙂
@elika74 dostal 4kolieskový scrumble bug sa to vola tusim..? vyzera to ako taky chrobacik je todost nízke, stabilne zato som si vybrala toto "odrážatko"
@danula.ch ano ja som len chcela vedet ake su skusenosti iných mamiciek, nerúca sa mi z tohosvet že este nechce 🙂 🙂
@anetuska7 nie kazdy ma cas sedet tu 24/7
@sardinka333 mozno nie kazdy ma rodicov, starych rodicov a podobne aby sa spytal na babske rady ,,
@hiphop_stawa niekoho to chyti, niekoho nie. moj syn dostal tiez na 1 narodky odrazadlo. ale zacal asi az ked mal 1.5 roka. synovec ma 4 roky a v zivote sa neodrazadloval, nekolobezkoval, netrojkolkoval, nebicykloval. proste nesadne a nepostavi sa na nic. takze nie kazde dieta odrazadluje.
@hiphop_stawa len treba sa trochu pozastavit co sa chcem opytat u 1r dietata je uplne normalne ze ircite veci ho oslovia viac urcite menej a este normalnejsie je ze ak ho aj oslovia tak ze po 10min ho to uz nezaujima a bezi za dalsou hrackou ???!!! 1r dieta ma schopnaot sustredit pozornost tak 10-15min mozno aj menej a mozno aj viac ako ho nieco fakt zaujme takze pytat sa na nieco taketo je fakt 😰😰😰😰 nepochopitelne aspon pre mna - ja vzdy hovorim a hlavne pri takom veku - netreba porovnovat s okolim to co robi jedno dieta nemusi vonec robit druhe, niektore su v roku mozno velmi popreduniektore velmi pozadu ako motoricky tak psychicky vyvoj ale to sa vsetko vyrovne a v 5r vela krat nie je vidno kto zacal skorej rozpravat, behat, ktore dieta skoncilo s plienkami v 9m ktore v 3r je to uplne pase - vsetci sa vyrovnaju. Nechaj to na to dieta ak ty si myslis ze by sa mu mohlo odrazadlo pacit tak mu ho nechaj na ociach a ono si uz k nemu cwstu najde a ak nie tak tiez sa nic nedeje - to chce klid a nohy v teple
@hiphop_stawa tak nase chlapca sa na odrazadlo, ale take plastove auticko so 4 kolesami - chytilo asi ked malo vyse rok a pol..urcite...aj to len aby sa nepovedalo..na druhe narodeniny sme mu kupili take to bicyklove, s 2 kolesami..:S a hadaj? Bude mat 2,5 a ani za svet...no mozno o rok..
a mimochodom, ked mal rok, este nevedel ani samostatne chodit...
nehrnme deti do niecoho, co nechcu, a co chceme my
myslím že má ešte čas, je maličký, má iba rok. A ešte ti napíšem, tak na 99% začne najskôr cúvať 🙂 neboj je úplne ok, príde to časom. Je dosť možné že ešte ani svoje 3 vianoce sa nebude tešiť z darčekov, pritom vy to budete tak nejako očakávať. Deťom treba dať čas 🙂
My sme našej kúpili odrážadlo, keď mala rok, ale, keďže je decembrová, vytiahli sme ho až na jar. Nechali sme ho v chodbe, najskôr ho okukovala, potom tlačila a až, keď sa pýtala, posadili sme ju naň. Vonku s ním šla, keď mala asi rok a pol a nechytilo ju to, nechcela, iba doma po chodbe tak asi 2 minúty ju to bavilo. To isté sme ešte zopakovali aj na jeseň, ale vonku na ňom nechcela chodiť, takže sme to zase presunuli na jar a to už mala 2 roky a v priebehu dvoch dní sa zrazu rozbehla a už odrážadlo neodložila, celý rok na ňom jazdila ako šarkan - chce to čas, trpezlivosť, dieťaťu ukázať, ale nevnucovať, ono si vyberie, či áno alebo nie a kedy...🙂
original sliepky na trhu niektore. Nieže tá čo sa opýta sa nudí, ale tie čo ste potom najmúdrejšie a ironizujete sa asi nudíte ked sa vam nepáči diskusia tak sa nezapájam nie? je to verejné fórum takže ked mám chut sa spýtať na "čokolvek " tak sa spýtam aked nemás odpoved, radu k veci tak si založ svoju otazku.
@hiphop_stawa a kedze to je verejne forum, ked ma niekto chut napisat odpoved, ktora sa tebe nepaci, tak ju proste napise. A ty to budes musiet bud respektovat, alebo sa nepytaj verejne na fore 😠 Pane boze, chcela by som mat tvoje problemy...
@maslenka47 lebo odpovede typu umyjem okno a moje dvojicky nerozpravaju su velmi k veci 🙂 🙂 🙂
@hiphop_stawa ale neber to tak tragicky, nemôže ísť každý s davom a pritakávať na všetko a písať len milé komenty k danej problematike, vieš aká by tu bola nuda? tiež sa nemusíš hneď urážať a správať sa vzťahovačne a nadávať tu druhým do sliepok, zadala si dosť divnú otázku, tak sa nečuduj
Dcerka má 18mesiacov a odrazadlo obchadza zdaleeeeeka....neriesim a ani má nenapadlo rozmyslat,ze pře co.....skratka nie vsetko co je pře děti,děti aj baví
@moni244 tak to mi povec co je divne na tom ze chcem vedet kedy iné detičky začali reagovať na odrazatko. Vakom veku za akych okolnosti.. to len niektore premudrele si prekrutili celu otazku ako im vyhovuje a snad si myslia ze si hlavu o zem trieskam koli tomu 🙂 🙂
@hiphop_stawa prečítaj si ešte raz nadpis a otázku, vyznieva to tak, že ťa to fakt trápi
@moni244 titulka musí vždy upútať aby neostala nepovšimnutá 🙂
@shania31 prinut ich nejak 🙂 ved to nie je sranda!!! urcite ich velmi nut, a ries vsetko s kazdym 🙂 a vsetko ries aj na modrom koni, zakladaj mnohe diskusie pre hluposti 🙂
moj chlapcek ma tiez rok a jeden mesiac a mame to iste radsej chodi ako sa vozi 🙂 nic si vsak z toho nerobime
Náš krpec tiež dostal odrážadlo na prvé narodeniny, rád si naň sadal, prípadne ho tlačil, ale jazdiť na ňom začal až keď mal asi 16 mesiacov. Teraz má 21 mesiacov a fičí ako vietor, musím za ním utekať. Neboj nič, príde jeho čas 🙂
@hiphop_stawa tak sa nečuduj, že prilákala toľko odpovedí, čo si nechcela
@hiphop_stawa
asi si niektore tie poznamky, ktore su mimo tvojej temy (umyvanie okien, preco nerozpravaju.. nepochopila, spravne), ale ako ti uz pisala nejedna maminka- aka otazka, take reakcie.....
@shania31 lebo vsetci dookola su postihnuty a nevedia rozlisit co je ironicky a co je myslene vazne iba vas par vyvolenych co sa takto chovaju v kazdom druhom fore ste lietadlo 🙂 🙂 🙂
takze dámy ja ukončujemtúto debaty vy si pokračujte ked vás to baví. Ja som sa dozvedela čo som potrebovala našťastie je tu aj pár normálnych ďakujem za odpovede aj za tie negatívne a ironické dovidenia v ďaľšej debate 🙂 🙂 🙂
Aj moja ma rok a dostala odrazadlo. Je tiez chodiaca, ale neriesim odrazadlo nasilu. Ma ho odparkovane na chodbe, chodi okolo neho, sem tam ho chyti a rukou ho vozi dopredu a dozadu (zoznamuju sa 😀) a ked chce, tak ju na nom povozim po byte, lebo ona je z tych mensich a chyba jej par cm aby dociahla oboma nohami, dokonca aj obidve naraz sa na nom prevezeme 🙂 nasmejeme sa a zatial len zistuje, ze je to sranda a na co to vlastne je. Az ju to chyti budem rada, ze odrazadlo nevyslo nazmar, ale ked nie, svet sa nezruti 🙂
@hiphop_stawa moja tiež dostala na prve narodeniny ale chytilo ju to tušim ked mala dva aj niečo. nič si s toho nerob odražadlo počka 😉

tak moje deti to nechytilo doteraz (5 a 2 roky). Az teraz zacinaju pomaly prichadzat na chut bicyklu s pedalmi. Inak sa radsej pasivne vozili 🙂 A to je dcerka inak zivel.
Takze nestresovala by som....