Skoro 3 ročný syn nechce rozprávať
MOJ SYN SAMKO bude mat v januari 3 roky a nechce rozpravat vravi len mama,oco,kaka,auto,,baba,bzz,ticho,boli ma,ni,kuli,toto,au,mnam a podobne,,,Porad te či ist už k logopedičke ale ked on sa boji doktorov.Inač rozu0mie všetkemu čo od neho chcem .Na ine veci je šikovny.Ked mal jeden rok tak sa postil trocha rozpravat ale potom sme začali chodit po doktorocha absolvoval operaciee dve.a dako prestal.Ma aj panicky strach s tych doktorov.tak neviem ale hadam ked pojde do školky sa rozvravi.Inač všetko musi byt po jeho a ked niečo nie tak mava zachvaty revu.Nechce ani len po mne opakovat.Tak už chcem aby rozpraval potom už bude dobre.Poradte mi .Dakujem vam.
@dendulik nedocitala som vsetky prispevky len niekolko po @mpg a dalsie reakcie 😵 😉
viem ze to nemusi byt autizmus ale su to niektore priznaky autizmu, ale to neznamena, ze ked nerozprava tak ho musi mat.
moja dcerka ma nieco cez 2 roky tiez sa tak javi (a kedze som v obraze, riesim to teraz - najstarsi syn je autista - asperger - je to najlahsia forma, rozprava, spolupracuje, chodi do normalnej skoly, dokonca ma vysoke IQ - ale su tam autisticke crty ☹ ) takze by som to uplne nezatracovala.
bud sa rozrozprava a mas vyhrate, alebo zacnite chodit k logopedovi moze to byt kludne aj disfazia, co je porucha reci, ale casom nabehne rec. my sme s dcerkou zacali a ona zacina rozpravat, hoci polievka je "poľi" a podobne ale uz to aspon ponemuje hoci svojou recou a nehmmmmka ako doposial
drzim palceky v rozhodnuti: cakat co ukaze cas, alebo nieco zacnes robit pre svoje dieta hned, radsej vediet ze je zdrave, ako sa dozvediet diagnozu, ked uz budete vycerpani z jeho spravania a nepochopenia 😉 😉
velmi pekne to napisala aj @zuzana76
@dendulik AHOJ, , vidim, ze tvoj prispevok je uz starsi, ale zaujima ma ako sa ma tvoj syncek, len ja mam dceru a ako by som to o nej citala, nechce rozpravat, strach z doktorov, vybuchy hnevu a tiez je januarova😉 teraz 5.januara bude mat 3 roky, , budem sa tesit ked mi odpises, s pozdravom Silvia🙂
Ahoj, ty si mi písala tu spravu? Ja som ju omylom zmazala a teraz neviem kto mi ju pisal

@barny 😉 tak keď je taký šíkovný tak to dobehnete aj sami 🙂 , môj nechce ani opakovať ani sa učiť proste nič, tak preto aj potrebujeme pomoc odborníka