Tri noci s ockom - odstavenie od kojenia
Ahojte baby, bolo mi viackrat poradene, ze ak babo necham spat tri noci s ockom (ja nebudem v izbe), ocko utisi nocny plac , da cajik, atd. Ze sa mala nebude budit v noci uz na kojenie. Mame skoro rok a v v noci jedava snad kazdu hodinu. Ani nie ze jedqva, niekedy sa len upokojuje, som dudlik. Uz nevladzem.... zabralo to niekomu z vas ? Dakujem
@little_honeybee ja som maleho odstavila lvoli tehotenstvu,mala som strasne krce a po takychto nociach som nevedela fungovat. Ked sa zobudil,par noci ho ucicikal manzel, pomohlo...mlieko mu nechybalo,islo len o dudlovanie,teraz prespi ovela lepsie.
@little_honeybee no kedze uz papal prikrmy, tak som to postupne znizovala (pocet kojeni). Nakoniec sme sa kojili len vecer pred spanim. Ked mal rok, zacala som mu davat obycajne mlieko a pred spanim kojila. No a potom som jeden vikend bola mimo, maly bol u mamy, vecer dostal flasu a vobec mu nechybal cici (aj to bolo dobre, ze bol u mam a nie so mnou) a uz nepytal ani potom. A s tymi prikrmami, najprv treba dat jedlo, potom kojit.
Ahoj,ja ked som chcela odstavit,tak sme to.tak spravili,ze ked mala bola v noci hore,manzel pribehol do detskej a dal vodu...naozaj to trvalo asi tri noci a bolo po kojeni
@mima86 ano ja davam najprv prikrm potom skusim ci nechce este mliecko. Lekarka mI ale vravi ze potom bude odmietat prikrmy ked vzdy ponukam.mlieko, ze uz od 8mes kojit len. Rano a, vecer tak neviem
@little_honeybee no v 8 mesiacoch by mohlo babo zjest uz normalnu davku aspon obedu a uz nekojit. Ja sice teraz nrekojim ale aj pri prvom som uz v tomto veku robila rovnako. Rano mlieko desiata prikrm, spanok obed pred dalsim spankom mlieko, vecera a pred spanim mlieko. Ceize aspon 2 hodiny som mala odstup medzi jedlom a mliekom - nie hned od zaciatku alw skus postupne ten cas predlzovat. Samozrejme ja som nemala v plane dlhodobo kojit, len do roka.

@zeytin
@mima86 dakujem za info. Inak do tych 14mes ako casto cezden papal ? Mala papa na ranajky, veceru a trosku poobede mlieka, niekedy aj na desiatu trochu., potom nece prikrmy :|