V spánku prehadzuje hlavou. Čo mu môže byť?
Ahojte,
potrebovala by som poradit, ako spia vasi drobci, prip ako zaspavaju?
Lukasko ma tri mesiace a asi poslednych 6 tyzdnov ma zhorsujucu tendenciu spanku.
Aby som to priblizila: on ked zaspava, dokaze zaspat aj sam v postielke, ale uz ked uplne zaspava tak zacne prehadzovat hlavicku zprava do lava v takom intervale ze: vlavo medzera(da sa naratat 12345) vpravo medzera ale postupom casu myka hlavickou stale intenzivnejsie: vlavo vpravo vlavo vpravo (akoby na tenise☹
je to hrozne, bojime sa s mm ci mu nieco nie je a ci je v poriadku.
maly pri tom neplace (len dudka dudlik ten klasicky hrkaci a to hrkanie ho troska aj prebera)
A najnovsie zacal hadzat hlavkou aj zo spanku, napriklad teraz spi normalne od nejakej pol osmej a ked ho idem pozriet tak prehadzuje hlavkou vlavo (123456789) vpravo a potom dlhsie nic a potom znova.
Prosim poradte.
Dakujem

@sevzuz ahoj 🙂 ja len ze ak je to to co si myslim tak ja som to tiez robila .. a dost dlho, do nejakych 6-7 rokov, pamatam si to... proste som tak zaspavala 🙂 a pripisovala som to tomu ze ma tak nejako kolisali ked som bola babo ... ale teraz mam babo ja a nekolisala som ju aby tak hlavou kolisala ... proste sa tak uspava 🙂 dufam ze to nebude mat tak dlho ako ja ... ja som sa to musela normalne oducit