Váha vašich detičiek
kolko važi vase dieta... Moja ma 2 roky a 5 mesiacov a vazi 12 kíl... vela deti v takom veku vazia tolko ale , mne sa zda chuducka, a nielen mne... ma dni ked sa napapa krasne, aj sama, ale su dni , ked za nou utekam aby zjedla co len kusocek maska alebo polievocky... ake su vase deticky??
Moj ma 1 rok a 10,5kg a narodil sa ako 2,5kg 🙂 Srotovnik to je...rad za radom papa, co mu clovek pod nos da 🙂 Ale nie je nejaky vypapany, uplne normalne vyzera.
moja Karinka ma 3 mesiace a 2 tyzdne, iba kojim a vazi 7 kg, meria 61cm...ma krasne plne licka a svaly
@bobika492009 nic si z toho nerob 😉 moj prvy mal taku podobnu vahu ako tvoja,utekala som za nim s lyzickou,marne,nie je jedak
druhy syn ma teraz skoro 15 kg,a to ja pred nim utekam ked mam nieco v ruke 😉
náš má 22 mesiacov a váži 14kg, niekedy všetko pekne spapá a niekedy vymýšľa, hlavne čo sa týka pitia, tak skoro nič, to je trápenie..ale s váhou som spokojná 🙂
21 m a 8,9kg 😒
@bobika492009 ahoj,moja mala ma 1.8mes a važime 11kg a tiez sa my zda ze je chuda. Ale pani doktorka my povedala ze mala nemoze pribrat kedze je stale v pohybe a rastie do výšky.meriame 85cm. tak skus porovnat.
@martaniana ani moj nechce nic pit, a ak ano tak uplne malo ☹ ved cely den nerobim nic ine len ho nahanam s cajom alebo mliekom....
my mame 2.5 roka a kooonecne aspon 13 kg, zato ma 99 cm .. vysoka vyzla.. nohy ako palicky ale nevadi ..
nas Robko ma 5 mesiacov a 1 tyzden - a vazi 8,5 kg a ma 70 cm. je to riadny kus chlapa, ale zase ziadny tucko 😀
@bubinkaaa no je to na nervy..ale začínam skúšať mu dávať z pohára, aj keď musím pridŕžať, ale skôr sa napije aspoň niečo.
Moja má 3 roky a 10 mes. a má 19,2 kg
Ahoj moja bude mať v máji 2roky a máme11kg,tiež som sa pýtala doktorky či je to norme a ona povedala pokiaľ je dieťa stále v pohybe tak nemôžem očakávať,že my priberie. 🙂
zdravim vas mamicky! som tu nova a chcem pocut nazor! mam 5 mesacneho synceka a ma uz 10 kg a 70 cm je to v pohode co myslite??
mal 4.6kg a 56cm vacsi bol aj stale je! taky maco
tak doktorka nehovorila nic akurat sestricka ze nemoze byt taky velky ale je no!
ja si myslim ze keby to vadilo tak nieco povie! ja zato nemozem ze je taky papkac.
naša malinká ma 1.5 roka a váži 13 kg 😉
nasa dcerka ma 2roky a 1mes. a vazi 13kg a meria uz 96cm, vobec neviem kam sa tak rychlo splha ;)

@anjelicek26 sak to je jasne nemozu byt vsetky rovnake by sme si ich potom nepoznali 😀