Váha vašich detičiek
kolko važi vase dieta... Moja ma 2 roky a 5 mesiacov a vazi 12 kíl... vela deti v takom veku vazia tolko ale , mne sa zda chuducka, a nielen mne... ma dni ked sa napapa krasne, aj sama, ale su dni , ked za nou utekam aby zjedla co len kusocek maska alebo polievocky... ake su vase deticky??
@given heheh sak toto ... neboj o chvilku budem doma najmensia..
@matveja ahoj matveja,
ja mam syna Patrika a ten ma dokonca uz v 7.mesiacoch 10 kg....🙂
Do 6. mesiacov bol plne dojceny, no a teraz mesiac sme uz na prikrmoch...., doktorka zatial na jeho vahu nic nepovedala, zevraj dojcene deti zvyknu takto pomerne rychlo priberat...
chcem sa ta spytat, dceru ešte kojis alebo uz papá umelé mliečko?
moja mala 9kil v 6mes 😀 plne kojena!!! a teraz ma 18m a 17,5 kg, ale vaha jej nastastie uz zacala stagnovat potom, ako som konecne dokazala stopnut kojenie na poziadanie, teraz je kojena uz len pred spanim a rano, a v noci sa zobudi cca 3x... 😉
Matej ma 18 mesiacov a 12 kg
@babulka123 ahoj, tak tu som Ta nasla, aka je už Ninka veľká strašne to letí
@anjelicek26 ahoj,myslim,ze na tomto svete veru beha este jeden maly krpcek 😀 a to je moja dcerka,ma 2r.3m a vahu 10,5 kg a vyska tiez asi 80cm, ale ked ona nechce vobec papat, no narodila sa maalinka a zas ani ja nie som shrekova Fiona 🙂,tak sa len tym utesujem
@tancata - no ved si hovorim,ze na grafe sme niekde na 3% dolu, ze tam nemoze byt uplne sama 😅
@anjelicek26 veru aj ja kadial chodim,hladam podobne male dieta,ale v okoli vsetko sami velkacia hlavne papkaci, tak mam vycitky, ze snad som nieco nezanedbala,ale pri prvych dvoch som o takomto ani nesnivala, a co sa s touto natrapim,kym do nej nieco dostanem 😢
Moja mala ma 2 roky 8 mesiacov, 13,5kg a 94cm. Bola kojena do 2 rokov. Ked sa narodila, mala len 2.800g a 48cm. 🙂
@tancata - no ja som bola ako dieta rovnako mala, 98cm som mala ako 6,5 rocna a dnes riesim u seba a aj maleho podozrenie na celiakiu :( Kludne kvoli tomu moze dieta horsie rast. Aj by to vysvetlovalo to vase nechutenstvo, ked jej zle travi, urcite aspon to dajte vysetrit, nasi to neriesili, mame tento mesiac termin na klinike s malym, som zvedava, co sa dozvieme. Saska proti mne rastie lepsie, ma 5,5 rocna uz 105cm (s ostatnymi detmi to zmysel porovnavat nema, ale oproti mne je to velky rozdiel)
Nasa mala ma 2 roky a 4 mesiace a vazi cez 16kg. A nie je to vobec vela. Narodila sa ako 4, 2kg a merala 52cm (teda ziaden krpcek), priberala ukazkovo a v 6.mes - vaha 9kg, v 12 mes.- vaha 12kg- teda svoju vahu od narodenia do roka strojnasobila, do dvoch je to 4-nasobok. Ak sa babo narodi ako 2, 5kg drobec a v roku ma 7,5 kg, je to to iste - vazi tiez trojnasobok svojej porodnej vahy. Je zbytocne porovnavat deticky navzajom, kazde je ine, nie je mozne aby 2,5kg drobec nabral do roka dalsich 10 kg. A zase ked sa babo narodi ako 4kilove, nemoze byt rocne 7, 5kilove, vsak? Vaha nie je az tak dolezita (po roku), ukazovatelmi vyvinu je v tomto veku uz napredovanie motoricke, psychomotoricke, socialne, verbalne atd.. A ani to nie je mozne porovnavat medzi detmi navzajom ale u svojho dietatka odpozorovat, ci napreduje, nie ci dokaze to, co susedove, ale to, ci dokaze viac ako pred mesiacom. Ale to som uz odbocila 🙂 pardoooon :D
moj sym ma 15mesiacov a 12kg
moj krpec ma 2roky a mesiac, vysku 99cm a 15,9kg, no nikto mi neveri ze ma len dva rocky 😉
My sme sa narodili 2,8kg a v dvoch rokoch mal 9,9kg. Kojeny bol do 22mes. Ja vahu vobec neriesim,kedze je poriadny jedak, zje vsetko co nezje jeho a kazdu chvilu nieco chrusta. Ma dobre spalovanie po mamine🙂 Ja tiez mozem jest na tony a nenalepi sa na mna ani deko:D No a dalsia vec je ze je velmi zivy,neposedny,cize sa ani nema kedy nalepit, v klude je iba ked spinka🙂)))Dr. to tiez neriesi, ze je to oka. Ak je dieta spokojne a nic mu nechyba,mamina by mala byt v klude🙂))) Urcite sa snazi a dava dietatku vsetko co potrebuje pre zdravy rast a vyvoj.....zmensovat sa nam deticky urcite nebudu, budu len a len rast🙂 Take klidek maminy🙂
nasa ma 2 roky 93 cm a 17,5 kg,,,,,co je podla ma vela,,,ale nie je nejaka tucna
2roky 13,3kg vysku neviem...
no ja ma taku stihlu babenku... 13kg, 86 a viac cm (teraz presne neviem ale urcite viac).. a 1 rok a 9 mesiacov
2roky 7mesiacov a 13kg,nuz hlista mala 🙂
2roky 3mes 15,5kg 😀 mam dievcatko 93cm,,,nosi velkost 3-4 😎
Nas drobec ma 2roky 3mes ma 18kg a 99cm a tiez nosi velkost 3 az 4 roky a niektore na 5rocne.
naša potvorka má 2roky, 6mesiacov, meria 91cm a váži niečo málo cez 12kg... pri narodení mala 3400g/50cm čiže ukážkové miery, v roku 8090g/76cm, v dvoch rokoch mala niečo cez 10kg a 87cm, rastie nám skôr do výšky ako do šírky, asi bude modelka 😝

@babulka123 Fiha, no vypisuj prihlasku na basketbal alebo na Miss 🙂 , kam sa my na vas hrabeme 🙂