Všetko zhadzuje. Ako ju to odnaučiť?
18. nov 2010
ahoj maminy chcem sa vas spytat ze dokedy asi vase deticky,ak to vobec robili,vsetko zhadzovali?Moja bude mat 11mesiacov a nic ine nerobi.Keby z toho aspon mala radost,tak by mi to ani nevadilo,ale ona je pritom bud nerovozna alebo taka neutralna,ze sa ani nesmeje ani nenervaci.Hracky su jej nanic,najlepsie by bolo cely byt vypratat a mat len postel.Uz neviem kam odkladat vsetko aby na to nedosiahla. A nadarmo jej to zakazujem,ona to ma vpazi.Bojim sa aby z nej nebolo nevychovane dieta,proste sa jej neda nijak rozkazat.A ked jej nieco nedovolim tak vresti, alebo namna zavrci jak pes 🙄

Ahoj, moj syn ma 10 mesiacov a robi presne to iste...vytahuje veci zo zasuviek, ak je niekde nieco polozene tak to ihned zhodi, vsetko musime mat povykladane, inak je to hned na zemi. Je to prirodzene, deti v tomto veku to robia bezne..neboj sa, mala z toho urcite vyrastie a urcite z nej nebude nevychovane a neposlusne dieta :o)...my sme to vyriesili tak, ze sme vsade dali bezpecnostne zapadky, aby sa nedali otvorit dvierka na skrinkach a aby sa nedali vytiahnut zasuvky. Spodne zasuvky a policky sme vyhradili pre maleho, tam sa moze dosyta "vyhrat" a nerobi zle :o)