Hľadám stráženie mačky počas našej dovolenky
Dobrý deň, neviete náhodou o niekom, kto by nám vedel postražit našu mačku od 6.8. do 17.8. 2026. Ďakujem
Veď nato existujú hotely, známi tak vozia kdesi na čas celej dovolenky. Síce mačka je potom týždeň urazena ale potom je už v pohode
Myslim, ze financne ta to vyjde rovnako ako macaci hotel alebo si myslis, ze niekto cudzi by chodil zadarmo? Ak chces zadarmo tak jedine cez velmi dobre kamaratky, rodinu alebo ak mas velmi dobre a priatelske vztahy so susedmi. Ale okrem najblizsej rodiny (manzel, rodicia, deti, surodenci) by mi bolo trapne nedat nic.
Veď nato existujú hotely, známi tak vozia kdesi na čas celej dovolenky. Síce mačka je potom týždeň urazena ale potom je už v pohode
@anonym_cc7fe5 Pre mačky je prirodzenejšie zostať v ich vlastnom prostredí. My tak riešime našu a aj dcéra svoju. Vlastne osobne nepoznám nikoho, kto by dával mačku do hotela. Psov áno, to je niečo iné. Mačky sú špeciálne stvorenia
Myslim, ze financne ta to vyjde rovnako ako macaci hotel alebo si myslis, ze niekto cudzi by chodil zadarmo? Ak chces zadarmo tak jedine cez velmi dobre kamaratky, rodinu alebo ak mas velmi dobre a priatelske vztahy so susedmi. Ale okrem najblizsej rodiny (manzel, rodicia, deti, surodenci) by mi bolo trapne nedat nic.
@anonym_bd3cca ja som “strážila” mačiaka kamošovej frajerke (ju som predtým nepoznala). prišla som k nim, zoznámila ma s mačiakom a potom som k nim chodila ráno a večer mu dať najesť a večer som aj čistila wecko…
zadarmo…
bývala ale neďaleko mňa…
@anonym_bd3cca samozrejme,ze nie zadarmo. Chodíme na dovolenky , mali sme ju viackrát stráženu, takže ona je zvyknutá, ale teraz tam kde ju strážili - u panej, to nieje možné. S hotelmi skúsenosť nemáme, radšej takto, aby u niekoho bola sama, alebo max 2- 3 mačky.
Automaticky feeder dat, fontanku a nech k vam niekto chodi raz za den vycistit wc/pohrat sa - kamarati/rodina. U nas nikdy nebol problem, vsak to je radost aj pre tych, kt. nemaju domace zviera :D
Moja teta tak stráži synovi, ma 3 mačky , deti ani ženu nemá. Rodina sa rehoce že namiesto stráženia deti strážia macky😂 a to ešte teta výprava potom o tých mačkách ako by to boli vnucata
@niekto2hy
dávala som to do skupiny Nitra a presunuli mi to sem. Takže Nitra
@edita18 Tiež nechápem prečo ti odtiaľ adminky presunuli, keďže tam si mohla nájsť kočky priamo z Nitry, ktoré by za poplatok prišli mačky nachovať a vyčistiť mačacie WC. Možno poprosiť nejaké kamošky, rodinu, alebo nájsť spoľahlivú študentku, ktorá by si rada privyrobila?
@edita18 ja by som aj postrážila, milujem mačky, len sa obávam ze už by som ti ju nechcela vrátiť. 🤣 Ja by som brala každú mačku domov, hoci aj z ulice 🤣
@anonym_cc7fe5 Pre mačky je prirodzenejšie zostať v ich vlastnom prostredí. My tak riešime našu a aj dcéra svoju. Vlastne osobne nepoznám nikoho, kto by dával mačku do hotela. Psov áno, to je niečo iné. Mačky sú špeciálne stvorenia
@abbey1 my dávame do pet resort 🤣.
Náš kocúr sa síce “sťažuje” keď preňho prídeme, ale oveľa menej, ako keď sme ho raz nechali samého doma a dcéra dobehla raz za deň. Tam sa mu viac venovali, mal pozornosť zamestnancov, tí ho tam milujú lebo on je kľuďas, zbožňuje, keď ho niekto hladká, kľudne aj cudzí, doma mu tá pozornosť chýbala… Dcerina mačka, príde povedať čau a zmizne, pohladkať len chvíľu aj to sa tvári, že trpí, tú v pohode necháva samu doma…tak záleží aj od povahy mačky, náš je hotelový 😅
si ďaleko...
Ja sa mozem v pondelok opytat kolegyne, je z okolia NR, ale jazdi tade, myslim, ze denne. Ona ma aj doma svoju macicku 🙂 je macickarka. Vela sa bavime o a aj na nasich mackach :D ak by mala vtedy cas, ze by nebola odcestovana, myslim, ze rada by to skusila. Ja mam NR od ruky zial, inak by som rada pomohla.
Tiez dalsie leto chcem ist na dovcu a uz teraz stresujem, co s krpatym.
Zatial mi ho len 2 dni + 1 noc varovala babka, ona ho miluje, zvladli to lepsie nez som cakala, bozinku a tie zazitky, co mi rozpravala, presne, uplne ako o pravnucatku 🤭😅🤣🤣🤣👌🏻❤️

pozri na hlidačky sk