icon

Je mačka v byte dobrý nápad?

Včera o 10:08

Ahojte

Bývame v 2i byte s balkónom, cca 90m2. Obaja pracujeme 8 hodín denne, po práci sme zvyčajne len doma. Cez víkend chodíme na výlety, prípadne k rodičom/svokrovcom. Myslíte si, že je dobrý nápad zaobstarať si mačiatko?
- Nebude sa trápiť, že je cez týždeň dlho samé doma?
- Myslíte, že bude mať dostatok priestoru v byte?
- Nezničí nábytok?

Ďakujem za odpovede a rady 🙂

Strana
z2
123lucinda
Včera o 18:03
@anonym_7b5191

@123lucinda každé zviera smrdí v byte. Ten čo tvrdí, že nie, klame

@anonym_7b5191 nikto nevedel ze mame macku kto prisiel k nam na navstevu, skrecka bolo citit ked sme mali,zajaca a pod. ale macku necitil nikto.

nikoletta1712
Včera o 18:05

@anonym_autor Fuj, zvieratá v byte…Fuj, fuj…

anonym_0631c9
Včera o 18:13

@anonym_autor každá mačka má svoju povahu. My máme bieleho kocurika ale najradšej trhá poťahy na stoličkách a je dosť svojskej povahy.
Na internete je video 10 najhoršich typov mačiek. tým sa snaž vyhnúť. Ja osobne by som brala už iba klasickú šedú mačičku. Tie majú najmilšiu povahu. Sú veľmi dobrej povahy. Náš kocúrik vydrží sám jeden deň. Určite nie viac. Bol by veľmi vyplašený a ustráchaný. Potrebuje čistiť záchodik a dať čerstvú vodu.

lucia147852
Včera o 18:20
@anonym_9a01fa

@anonym_autor zničí nábytok, kvety, záclony, žalúzie...to, že by ste neboli dlho doma, jej asi neublíži, ale treba sa venovať aj mačke.

@anonym_9a01fa mám dve mačky s predstav si, nezničili nič z vymenovaneho

anonym_689797
Včera o 19:26

Nechcela by som žiadne zviera, ktoré vykonáva svoju potrebu v byte. V prípade mačky si neviem predstaviť, že najprv hrabe vo svojom WC a potom sa mi bude prechádzať po jedálenskom stole, alebo kuchynskej linke. Fuj.

123lucinda
Včera o 19:49
@anonym_689797

Nechcela by som žiadne zviera, ktoré vykonáva svoju potrebu v byte. V prípade mačky si neviem predstaviť, že najprv hrabe vo svojom WC a potom sa mi bude prechádzať po jedálenskom stole, alebo kuchynskej linke. Fuj.

@anonym_689797 nasa ma zakaz do kuchyne, býva len v obyvacke...vykonava potrebu do zachoda ale macka je cistotna a casto sa olizuje,cisti. Clovek tiez neni sterilny, chyta klucky a kopu veci kde su bakterie.

ivicatolic
Včera o 19:57

@anonym_autor fúúú jjj

Strana
z2