Tropikárium v Maďarsku
Ahojte, boli ste alebo sa chystáte do maďarská kuknúť do tropikaria v madarsku? Sme zo Žiliny tak by sme chceli hotel, 2 dospelí a 5r syn, ja som tehotná v 7 mesiaci 🙂 niekde blízko a môže byť aj kúpanie. Mate niekto dobrú skúsenosť? Ci radšej ubytovanie na SR a skočiť tam z hotela len na vylet? Ďakujem každému kto poradí, pekne ďakujem 🥰
Nerozmýšľala si nad ZOO Vroclav? Afrikarium?
To tropikarium je tak na 30 minút prehliadky aj to sa musíte veľmi vliecť 🙊 , len kvôli nemu by som tam nešla... Vo Viedni je väčšie.. my sme boli ubytovaní v Štúrove a odtiaľ sme si skočili do Budapešti. Je to nejakých 50km, čo je dosť len kvôli krátkej návšteve tropikaria
Naozaj?
No polsko máme bližšie, o tom som nepočula, chcem totiž stihnúť ešte výlet v trojici a syna baví vodný svet, rodit budem na začiatku mája, takže stíham ale snáď neporadím tam niekde hehe. Ďakujem pozriem aj wroclav
je tam krásne, a kľudne si môžete prostredie vychutnávať oveľa dlhšie. najmä ked syna toto baví, nech sa tam vytešuje koľko chce. my sme boli asi hodinu, a štvalo ma že ma naháňali rýchlo, poď už. kto chce, si to tam vychutnáva a vníma
Odporucam skor Haus des Meeres vo Viedni
Taktiež z takej diaľky sa Vám neoplatí tropikarium v Maďarsku,boli sme a teda celkom sklamanie je to dosť malé a krátke vôbec nie ako na fotkách
My sme boli v Tropicarium v Maďarsku pred 8 rokmi a už vtedy to tam bolo pekné.My sme to prešli za vyše hodinu,dcére sa tam veľmi páčilo.A keď už budete v Budapešti stojí to za to ísť pozrieť sa aj do zoo,tiež tam je pekne.

Nemate to blisie do Polska Wroclal?- krasne mesto, ....+ nate v cene aj Zoo. A zda sa mi aj krajsie ako v madarsku- hlavne hrochy.