icon

Tropikárium v Maďarsku

adeladulova
25. feb 2025

Ahojte, boli ste alebo sa chystáte do maďarská kuknúť do tropikaria v madarsku? Sme zo Žiliny tak by sme chceli hotel, 2 dospelí a 5r syn, ja som tehotná v 7 mesiaci 🙂 niekde blízko a môže byť aj kúpanie. Mate niekto dobrú skúsenosť? Ci radšej ubytovanie na SR a skočiť tam z hotela len na vylet? Ďakujem každému kto poradí, pekne ďakujem 🥰

zuzinka888
25. feb 2025

Nemate to blisie do Polska Wroclal?- krasne mesto, ....+ nate v cene aj Zoo. A zda sa mi aj krajsie ako v madarsku- hlavne hrochy.

andreakotesova
25. feb 2025

Nerozmýšľala si nad ZOO Vroclav? Afrikarium?

ayato
25. feb 2025

To tropikarium je tak na 30 minút prehliadky aj to sa musíte veľmi vliecť 🙊 , len kvôli nemu by som tam nešla... Vo Viedni je väčšie.. my sme boli ubytovaní v Štúrove a odtiaľ sme si skočili do Budapešti. Je to nejakých 50km, čo je dosť len kvôli krátkej návšteve tropikaria

adeladulova
autor
25. feb 2025

Naozaj?
No polsko máme bližšie, o tom som nepočula, chcem totiž stihnúť ešte výlet v trojici a syna baví vodný svet, rodit budem na začiatku mája, takže stíham ale snáď neporadím tam niekde hehe. Ďakujem pozriem aj wroclav

cacianka
25. feb 2025

je tam krásne, a kľudne si môžete prostredie vychutnávať oveľa dlhšie. najmä ked syna toto baví, nech sa tam vytešuje koľko chce. my sme boli asi hodinu, a štvalo ma že ma naháňali rýchlo, poď už. kto chce, si to tam vychutnáva a vníma

kiki68
25. feb 2025

Odporucam skor Haus des Meeres vo Viedni

lady511
25. feb 2025

Taktiež z takej diaľky sa Vám neoplatí tropikarium v Maďarsku,boli sme a teda celkom sklamanie je to dosť malé a krátke vôbec nie ako na fotkách

liz_lemon
25. feb 2025

@kiki68 tam by som uz nesla, boli sme tam minuly rok, a bolo to otrasne, natresk ludi, nedalo sa tam pomaly pohnut, chaos, velke sklamanie, to uz radsej to Tropicarium v HU

kiki68
25. feb 2025

@liz_lemon tak ked idete cez vikend, my tam chodime vzdy v pracovny den okolo 10:00, nikdy tam neni narvane. Vikendy a sviatky su peklo

liz_lemon
25. feb 2025

@kiki68 vobec sme tam neboli cez vikend, ale cez pracovny den doobeda

kacena2022
26. feb 2025

My sme boli v Tropicarium v Maďarsku pred 8 rokmi a už vtedy to tam bolo pekné.My sme to prešli za vyše hodinu,dcére sa tam veľmi páčilo.A keď už budete v Budapešti stojí to za to ísť pozrieť sa aj do zoo,tiež tam je pekne.