Hľadám kamarátky zo Stupavy
Ahojte. Volám sa Lucka som v 29. tt, momentálne čerstvo nasťahovaná v novom byte sama za stolom. Manžel v práci a ja po práci doma. Tehotenstvo prebieha celkom v pohode, nemôžem sa sťažovať, vidím, že baby sú na tom aj horšie. Patrím medzi tie šťastné, ktoré veľa nepribrali, ale sem tam ich potrápi záha, nízky tlak a psychika samozrejme. Veľmi rada, by som si tu našla spriaznené dušičky s deťmi či bez detí, ktoré majú nervy počúvať tehotnú ženskú v poslednom trimestri, nemajú problém vybehnúť na kávu, prechádzku, ukázať okolie a proste kamarátiť, podať pomocnú ruku. Inak som dosť spoločenský typ a prechádzam všetkým tým čo ostatné tehuľky. Vytúžené dieťa, otázky budem dobrou matkou?, zvládneme to?, lezie mi na nervy proces trávenia a pod.🙂) pokecám ale aj o veciach netehotných, svetských 🙂) teším sa na vaše príspevky a hádam aj stretnutia.
12. Marca. To za chvilu. A mam pocit, ze sa ma chcu zbavit🙂) teda ze odchadzam a ze ako to, co ja doma robit mam? proste ja nie som zvyknuta byt doma, tak ale neviem si predstavit ani ist tymto tempom dalej. kolegovci su zahranicny, nie slovac no a to divne osadenstvo. tomu to nejde do hlavy napr. konkr. mojej 23 rocnej stihlej kolegyni ze to som tehotna, ze som unavena aj ked ficim na tehulku. Tej trafenej sa ako keby hnusilo doslova, ze sa mi v brusku babetko hybe. No tak nezabi to. Ved to ludska bytost a nie vec. Tak takto ja sa mam s nimi.
V dubravke. ale to nechcem velmi riesit, lebo budu neake mamicky tu a nechcem nieco povedat a potom zle bude🙂) prat, zehlit sa chystam bud. tyzden. to sa tesim. ale citat odychovat? hm? to je co?
hej, ale ja som rada medzi ludmi a v praci, aspon nezatazujem psychiku myslienkami na porod a tak🙂) proste je dobre byt busy
inak, ta ospalost myslis, ze je to tym pocasim, alebo to bolo to magnezium? Lebo bola som grogy dost a nechcem urobit zle malemu. ale v lekarni som povedala co a ako a dali mi to magnezium. dostala som dost brutalne krce do lytok nad ranom nez vstanem.
ta co si ja nie som tabletkovy typ, len ma to vystrasilo ta unava dnes. idem aj ja sa pritulit k muzikovi co spi na matraci, nam este musi s tobim pretravit, zaha pali a tak pojdeme spat🙂) pekny vikend, pa
Halloooo, je niekto??? Sedím nad compom a pracujem:(( Nejde niekto von? Prejst sa, do cukrarne a tak????
Tak, aby ste vedeli, som zvedavá, ktorá so mnou bude chodiť behávať, kedže sedím doma a napchávam sa. Tobi sa potrebuje zaguľatieť asi a mne začalo neskutočne chutiť sladké.
Tak vidis, mala si kricat ked ste sli von🙂) Ja som doteraz mala dost nachodené, takze aj kondicka aj postava je zatial, no ale co teraz zacalo. Keby som nebola mala potvrdené po dvoch ultrazvukoch, ze je to chalan tak myslim, že čakam dievca.
vraj ano. Ja zatial sedem a vraj z toho som kilo a daco schudla, ked som bola tento tyzden u dokiho. Doteraz som nemala chute ani potrebu vela jest.
fixka Ale tri kilá ved to nic nie je!!! Nehnali ta lekari, ako je to mozne, ze nepriberas?
fixka aj tebe, dakujem za pokec pa
krpcek Tak mne to len teraz doslo🙂) Co robíte? ako sa mate?
dnes vylet v Malackach dopadol dobre, vsetko do porodu vybavene 😉 uz len odych 😀
@lara69 to spanie normálne závidím. marek je ranostaj, takže vstávame medzi 6-7 😉 a to je už dobré, kedysi vstával aj o 5... a keď si tak zaspomínam, tak ja som si v poslednom mesiaci už neoddýchla 🙂 lebo som sa už musela starať o mareka (rozhodol sa, že sa narodí o mesiac skôr). okrem prvotného šoku, že ideme na to, všetko dopadlo veľmi dobre 😉
@lara69 to bol len môj prípad 😉 inak ja som tiež mala ísť 12.9. na svadbu, ale 9.9. som skončila v pôrodnici s odtečenou plodovou vodou. vtedy už pôrod nezastavíš a dieťa musí ísť von. našťastie marek bol tak dobre vyvinutý, že nemusel ani do inkubátora a aj pôrodnú váhu mal celkom dobrú 2740g 😉

@mily7 kedy vlastne ides na matersku?