Hľadám kamarátky zo Stupavy
Ahojte. Volám sa Lucka som v 29. tt, momentálne čerstvo nasťahovaná v novom byte sama za stolom. Manžel v práci a ja po práci doma. Tehotenstvo prebieha celkom v pohode, nemôžem sa sťažovať, vidím, že baby sú na tom aj horšie. Patrím medzi tie šťastné, ktoré veľa nepribrali, ale sem tam ich potrápi záha, nízky tlak a psychika samozrejme. Veľmi rada, by som si tu našla spriaznené dušičky s deťmi či bez detí, ktoré majú nervy počúvať tehotnú ženskú v poslednom trimestri, nemajú problém vybehnúť na kávu, prechádzku, ukázať okolie a proste kamarátiť, podať pomocnú ruku. Inak som dosť spoločenský typ a prechádzam všetkým tým čo ostatné tehuľky. Vytúžené dieťa, otázky budem dobrou matkou?, zvládneme to?, lezie mi na nervy proces trávenia a pod.🙂) pokecám ale aj o veciach netehotných, svetských 🙂) teším sa na vaše príspevky a hádam aj stretnutia.
ja chodim von doobeda okolo 10-tej a potom poobede okolo 4-tej.
teraz musim bezat, zase mame svoju urevanu chvilku. 😝
ja sa vo štvrtok nepridám, nakoľko od 16.00 do 18.00 budem vo fifidle kvôli predpredaju lístkov na koncert... tak si to užite 😉
@mily7 ja som tiež rodila na antolskej a hoci bol magický dátum 9.9. 2009, tak celé doobedie som tam bola na boxoch sama, ďalšiu mamičku tam doviezli až keď som odrodila o druhej poobede 🙂 takže som mala neplatený nadštandard 😀
krpcek kvetinga lara69 kedy to mate? Vo stvrtok o štvrtej? o piatej tam niekto bude? vtedy sa dogulam z praceee!!!! Rada by som niekoho videla 🙂) ten park je super ale to musi vyhovovat vam.
park moze byt - ale ja nevydrzim dlho stat alebo sa prechadzat - takze by som prisla trosku neskor aby sme sa stretli s mily...dnes sme boli na prechadzke v DNV a cely cas sa mu nepacilo ☹
oki teda ... a ja s bruchom sa tam budem prechadzat ... hnedy zeleny sedy - to sa da zapametat 🙂
@jana0706 vies co, ako kedy. Spokojnejsi je v bicykliku, takze ak je pekne, beriem radsej bicykel. mam aj sportak a aj golfky a tusim preferuje viac golfky.. Ale vydrzi mi aj v kociku, ale odkedy chodi tak uz to nie je taka pohoda, ze ho mam dve hodky v kociku, ze si pospi a tak.. to urcite nie.
@stelca neni za co - som rada, ze som ti dobre poradila a ze si si vybrala. ja chodim len tam na dar. kose. 🙂 a budeme rady, ked sa pridate! 😉
@fixka nekocikoval nahodou tvoj muz doobeda? lebo takyto kocik som stretla. 🙂
ja mam cierny kocik + jedno chodiace dieta, ktore bude mat pravdepodobne v ruke palicu 😀 😀

krpcek lara69 no krpcek ides. Navrhni co a ako, ja sa prisposobim. Aj tak idem este asi na dva tyzdne do prace takze ja mozem len vecer alebo cez vikend. A kedze vy uz mate deturence tak tak. Ak sa nebude dat, stretnem sa s vami az na materskej teda. p.s. lara 69 kam ides rodit?