icon

Hľadám kamarátky zo Stupavy

mily7
24. jan 2012

Ahojte. Volám sa Lucka som v 29. tt, momentálne čerstvo nasťahovaná v novom byte sama za stolom. Manžel v práci a ja po práci doma. Tehotenstvo prebieha celkom v pohode, nemôžem sa sťažovať, vidím, že baby sú na tom aj horšie. Patrím medzi tie šťastné, ktoré veľa nepribrali, ale sem tam ich potrápi záha, nízky tlak a psychika samozrejme. Veľmi rada, by som si tu našla spriaznené dušičky s deťmi či bez detí, ktoré majú nervy počúvať tehotnú ženskú v poslednom trimestri, nemajú problém vybehnúť na kávu, prechádzku, ukázať okolie a proste kamarátiť, podať pomocnú ruku. Inak som dosť spoločenský typ a prechádzam všetkým tým čo ostatné tehuľky. Vytúžené dieťa, otázky budem dobrou matkou?, zvládneme to?, lezie mi na nervy proces trávenia a pod.🙂) pokecám ale aj o veciach netehotných, svetských 🙂) teším sa na vaše príspevky a hádam aj stretnutia.

mily7
autor
24. feb 2012

krpcek lara69 no krpcek ides. Navrhni co a ako, ja sa prisposobim. Aj tak idem este asi na dva tyzdne do prace takze ja mozem len vecer alebo cez vikend. A kedze vy uz mate deturence tak tak. Ak sa nebude dat, stretnem sa s vami az na materskej teda. p.s. lara 69 kam ides rodit?

krpcek
24. feb 2012

ja chodim von doobeda okolo 10-tej a potom poobede okolo 4-tej.
teraz musim bezat, zase mame svoju urevanu chvilku. 😝

lara69
24. feb 2012

@mily7 - antolska

krpcek - o 4 by slo v pohode

krpcek
24. feb 2012

@lara69 super, tak buduci tyzden by sme mohli nieco zorganizovat, super by bolo keby sa pridali aj nejake maminy s detickami.

lara69
24. feb 2012

@krpcek - mozu sa pridat aj ostatne ... co ja viem tak stvrtok alebo piatok?

krpcek
24. feb 2012

@lara69 mozme tak koncom tyzdna, nech sa stihnu aj ostatne vyjadrit. Mne by to asi viac vyhovovalo vo stvrtok.

mily7
autor
25. feb 2012

lara69 ja idem tiez na antolsku. Mas zazmluvneneho, alebo ides len tak na blink?

kvetinqa
26. feb 2012

@krpcek my sa pridavame tiez @lara69

evulikm
26. feb 2012

ja sa vo štvrtok nepridám, nakoľko od 16.00 do 18.00 budem vo fifidle kvôli predpredaju lístkov na koncert... tak si to užite 😉

@mily7 ja som tiež rodila na antolskej a hoci bol magický dátum 9.9. 2009, tak celé doobedie som tam bola na boxoch sama, ďalšiu mamičku tam doviezli až keď som odrodila o druhej poobede 🙂 takže som mala neplatený nadštandard 😀

lara69
26. feb 2012

@mily7 - budem mat zazmluvnenu dr. niznansku

lara69
26. feb 2012

@kvetinqa - tak den a pribliznu hodinu by sme mali a este navrhnite miesto 🙂

krpcek
26. feb 2012

@lara69 @kvetinqa @mily7 to by chcelo miesto, kde sa da zaparkovat aj kde sa mozu decka vybehat - pri kostole? a ked tak sa presunieme do zamockeho parku - tam mozu deti behat.

mily7
autor
26. feb 2012

krpcek kvetinga lara69 kedy to mate? Vo stvrtok o štvrtej? o piatej tam niekto bude? vtedy sa dogulam z praceee!!!! Rada by som niekoho videla 🙂) ten park je super ale to musi vyhovovat vam.

fixka
26. feb 2012

Ahojte aj my sa dúfam vo štvrtok pridáme 🙂

kvetinqa
26. feb 2012

@krpcek suhlas. ak bude pekne, urcite prideme.

lara69
26. feb 2012

park moze byt - ale ja nevydrzim dlho stat alebo sa prechadzat - takze by som prisla trosku neskor aby sme sa stretli s mily...dnes sme boli na prechadzke v DNV a cely cas sa mu nepacilo ☹

jana0706
26. feb 2012

@krpcek @mily7 @kvetinqa @fixka @lara69 aj my sa poznazime vo stvrtok o stvrtej pridat 😉

kvetinqa
26. feb 2012

baby,nas ale bude! 🙂

lara69
26. feb 2012

ake bude poznavacie znamenie pre nas nove? 😀

kvetinqa
26. feb 2012

@lara69 my sa stretavame vsetky prvykrat,takze sa nepozname,ale tolko deti a bruskatych zien pokope sa najde 🙂

jana0706
27. feb 2012

@kvetinqa @lara69 len pred kostolom sa casto "zgrupuju" maminy, takze ked si napiseme aspon farby kocikov (teda tie co uz maju kocik samozrejme) tak to nebude na skodu 😉

kvetinqa
27. feb 2012

@jana0706 my mame zelenu trojkolku (bicykel)

fixka
27. feb 2012

@jana0706 My máme šedý kočík s bielymi a červenými kolieskami na strieške 🙂

jana0706
27. feb 2012

@fixka @kvetinqa a my mame hnedy kocik...

stelca
27. feb 2012

@krpcek ahoj velmi pekne ďakujem za tip na ten darček.koš. Naozaj bolo z čoho vyberat a aj ceny mali prijatelné,čitam že si date stretko ak by sme mohli aj mi s malou rada sa pripojim.

lara69
27. feb 2012

oki teda ... a ja s bruchom sa tam budem prechadzat ... hnedy zeleny sedy - to sa da zapametat 🙂

jana0706
27. feb 2012

@kvetinqa tvoj malicky uz nie je v kociku? ja som pocitala s tym ze buducu zimu este prekocikujeme v sportovom kociku...

kvetinqa
27. feb 2012

@jana0706 vies co, ako kedy. Spokojnejsi je v bicykliku, takze ak je pekne, beriem radsej bicykel. mam aj sportak a aj golfky a tusim preferuje viac golfky.. Ale vydrzi mi aj v kociku, ale odkedy chodi tak uz to nie je taka pohoda, ze ho mam dve hodky v kociku, ze si pospi a tak.. to urcite nie.

krpcek
27. feb 2012

@stelca neni za co - som rada, ze som ti dobre poradila a ze si si vybrala. ja chodim len tam na dar. kose. 🙂 a budeme rady, ked sa pridate! 😉
@fixka nekocikoval nahodou tvoj muz doobeda? lebo takyto kocik som stretla. 🙂
ja mam cierny kocik + jedno chodiace dieta, ktore bude mat pravdepodobne v ruke palicu 😀 😀

stelca
27. feb 2012

mi budeme pravdepodobne v športiaku modrý patron 😵