Hľadám kamarátky zo Stupavy
Ahojte. Volám sa Lucka som v 29. tt, momentálne čerstvo nasťahovaná v novom byte sama za stolom. Manžel v práci a ja po práci doma. Tehotenstvo prebieha celkom v pohode, nemôžem sa sťažovať, vidím, že baby sú na tom aj horšie. Patrím medzi tie šťastné, ktoré veľa nepribrali, ale sem tam ich potrápi záha, nízky tlak a psychika samozrejme. Veľmi rada, by som si tu našla spriaznené dušičky s deťmi či bez detí, ktoré majú nervy počúvať tehotnú ženskú v poslednom trimestri, nemajú problém vybehnúť na kávu, prechádzku, ukázať okolie a proste kamarátiť, podať pomocnú ruku. Inak som dosť spoločenský typ a prechádzam všetkým tým čo ostatné tehuľky. Vytúžené dieťa, otázky budem dobrou matkou?, zvládneme to?, lezie mi na nervy proces trávenia a pod.🙂) pokecám ale aj o veciach netehotných, svetských 🙂) teším sa na vaše príspevky a hádam aj stretnutia.
jana0706 moja ved ja nemam ani vodicak ani vztah k autam. To musi ist cez hlavu, alebo od hlavy. Proste na zaciatku musi byt stale velka myslienka 🙂) a tu nemam 🙂) teda chut zacat🙂) darmo. Proste mam respekt pred autom a neviem, zbytocne by som sa nanutila a nic z toho. uvidime. Ten lamac je dobry napad dakujem.
baby aky prasok na pranie pre babetko???? milion odporucani. hm, chcem nieco jednoduche, lacne, ucinne. avivaz nechcem pouzivat. vdaka.
uz som vyguuglovala 🙂) milion ludi milion nazorov. Tak neviem. Zacnem s obycajnym Batole ak ho najdem v obchode, hm a co dreft? Neskôr pri škvrnach od jedla budem riešit neskôr. Súhlas? majte sa, idem mozno zehlit a mozno nie. pa P.S. si tu pisem sama so sebou, ale neva🙂)
Ahojte...poprosila by som Vás o radu...kto robí v Stupave pekné torty....detské
@mily7 Ahoj, my tiež používame tekutú Lovelu a aj aviváž Lovela. Malá nemá s kožičkou problémy, dokonca sa mi páči aj tá vôňa. Dr. síce povedala, že do roka žiadnu aviváž, ale lovela je podľa mňa v pohode. Aj keď samozrejme veľa závisí od bábätka a jeho náchylnosti k alergiám. My v rodine alergie veľmi nemáme, tak dúfam, že aj malinká bude bez 🙂
@katkamarosova mas IP 😉
@mily7 ja tiez pouzivam tekutu Lovelu. som si ju oblubila. 🙂
@katkamarosova Anicka Kahankova z marianskej - uzasne torty robi (to nepisem preto, ze je to moja teta), aj chutovo. ja si u nej davam teraz robit na krstiny. 😉
Ahojte, my sme sa boli dnes dať zaočkovať, tak dúfam, že bude všetko ok 🙂 Obe stehienka dopichané
babenky zase ja. Len tak na rýchlo, odporúčate zazmluvniť lekára pri pôrode? Chystám sa na Antolskú.
@mily7 ja som rodila na Antolskej, zazmluvneného lekára som nemala a nemám pocit, že by sa ku mne správali nejako horšie ako ku iným. Myslím že na Antolskej sú dobrí lekári. Ale to je podľa mňa skôr o tvojom pocite. Ak by si mala väčšiu istotu s dohodnutým lekárom tak si ho zazmluvni.
Achojte uz mam aj ja zazmluvneneho doktora a rodim teda na Kramaroch tak som zvedava.A myslela som ze pojdem cisarakom ale uz ma umravnili ze mam ucebnicovu maternicu ze mozno porodim aj klasicky wuaaaaaa 😝
Vcera som bola na glukoze vsetko bolo ok akurat mam malo zeleza tak mi dali kvapky Maltofer tak idem si luchnut po ranajkach.Vcera som bola na lacno az do 10:30 tak dnes to idem dobehnut
😀 tak dobru chut

@mily7 ahoj, ak si odkazana na bus tak by som tu Valdnerovu v Devinskej asi neriesila, zrejme bude pre teba lepsie riesenie ten Lamac ako ti pisala @boba82, predsa len sa tam dostanes bez prestupovania..
ale ak mozem poradit tak zacni jazdit cim skor, je to neporovnatelne ked je zena "nezavisla" co sa tyka cestovania autom 😉