icon

Hľadám kamarátky zo Stupavy

mily7
24. jan 2012

Ahojte. Volám sa Lucka som v 29. tt, momentálne čerstvo nasťahovaná v novom byte sama za stolom. Manžel v práci a ja po práci doma. Tehotenstvo prebieha celkom v pohode, nemôžem sa sťažovať, vidím, že baby sú na tom aj horšie. Patrím medzi tie šťastné, ktoré veľa nepribrali, ale sem tam ich potrápi záha, nízky tlak a psychika samozrejme. Veľmi rada, by som si tu našla spriaznené dušičky s deťmi či bez detí, ktoré majú nervy počúvať tehotnú ženskú v poslednom trimestri, nemajú problém vybehnúť na kávu, prechádzku, ukázať okolie a proste kamarátiť, podať pomocnú ruku. Inak som dosť spoločenský typ a prechádzam všetkým tým čo ostatné tehuľky. Vytúžené dieťa, otázky budem dobrou matkou?, zvládneme to?, lezie mi na nervy proces trávenia a pod.🙂) pokecám ale aj o veciach netehotných, svetských 🙂) teším sa na vaše príspevky a hádam aj stretnutia.

jana0706
13. feb 2012

@mily7 ahoj, ak si odkazana na bus tak by som tu Valdnerovu v Devinskej asi neriesila, zrejme bude pre teba lepsie riesenie ten Lamac ako ti pisala @boba82, predsa len sa tam dostanes bez prestupovania..
ale ak mozem poradit tak zacni jazdit cim skor, je to neporovnatelne ked je zena "nezavisla" co sa tyka cestovania autom 😉

mily7
autor
13. feb 2012

jana0706 moja ved ja nemam ani vodicak ani vztah k autam. To musi ist cez hlavu, alebo od hlavy. Proste na zaciatku musi byt stale velka myslienka 🙂) a tu nemam 🙂) teda chut zacat🙂) darmo. Proste mam respekt pred autom a neviem, zbytocne by som sa nanutila a nic z toho. uvidime. Ten lamac je dobry napad dakujem.

mily7
autor
13. feb 2012

baby aky prasok na pranie pre babetko???? milion odporucani. hm, chcem nieco jednoduche, lacne, ucinne. avivaz nechcem pouzivat. vdaka.

jana0706
13. feb 2012

@mily7 ja pouzivam tekutu Lovelu, nie je sice lacna ale v tomto pripade neverim na kombinaciu lacne a kvalitne... casom by som chcela vyskusat nejaky ekologickejsi praci prostriedok, ale zatial som nenasla nic co by ma oslovilo...avivaz na detske vecicky nepouzivam...

mily7
autor
13. feb 2012

uz som vyguuglovala 🙂) milion ludi milion nazorov. Tak neviem. Zacnem s obycajnym Batole ak ho najdem v obchode, hm a co dreft? Neskôr pri škvrnach od jedla budem riešit neskôr. Súhlas? majte sa, idem mozno zehlit a mozno nie. pa P.S. si tu pisem sama so sebou, ale neva🙂)

katkamarosova
13. feb 2012

Ahojte...poprosila by som Vás o radu...kto robí v Stupave pekné torty....detské

fixka
14. feb 2012

@mily7 Ahoj, my tiež používame tekutú Lovelu a aj aviváž Lovela. Malá nemá s kožičkou problémy, dokonca sa mi páči aj tá vôňa. Dr. síce povedala, že do roka žiadnu aviváž, ale lovela je podľa mňa v pohode. Aj keď samozrejme veľa závisí od bábätka a jeho náchylnosti k alergiám. My v rodine alergie veľmi nemáme, tak dúfam, že aj malinká bude bez 🙂

boba82
14. feb 2012

@katkamarosova mas IP 😉

krpcek
14. feb 2012

@mily7 ja tiez pouzivam tekutu Lovelu. som si ju oblubila. 🙂

@katkamarosova Anicka Kahankova z marianskej - uzasne torty robi (to nepisem preto, ze je to moja teta), aj chutovo. ja si u nej davam teraz robit na krstiny. 😉

katkamarosova
14. feb 2012

@boba82 dakujem

@krpcek dakujem.....obidve Ste sa zhodli na jedni pani....velmi pekne Vám dakujem

fixka
14. feb 2012

Ahojte, my sme sa boli dnes dať zaočkovať, tak dúfam, že bude všetko ok 🙂 Obe stehienka dopichané

krpcek
14. feb 2012

@fixka ste boli u Oravcovej?

fixka
14. feb 2012

@krpcek Hej u Oravcovej.

krpcek
14. feb 2012

@fixka my sme asi isli po vas. 🙂 ste tam boli okolo 10-tej?

fixka
14. feb 2012

@krpcek Bola si tam aj ty s detičkami? Bola tam mamina s dvomi deťmi akurát keď aj my. 🙂

krpcek
14. feb 2012

@fixka ano ano - to som bola ja. 🙂

fixka
14. feb 2012

@krpcek Mne sa zdá že až tak okolo pol jedenástej sme boli. Nemáš zelenú deku z IKEA? Taká žena tam bola predo mnou a po mne tuším obaja manželia s dieťatkom 🙂

krpcek
14. feb 2012

@fixka aha, tak ty si bola vedla nas na prebalovacom. ano mame zelenu deku ikea. som myslela, ze si bola pred nami, lebo aj to dievcatkoockovali, ale ty si bola po nas.

fixka
14. feb 2012

@krpcek 🙂 Ano presne tak. No sranda. Ty si bola ale iba na poradni s maličkým však?

krpcek
14. feb 2012

@fixka ano, boli smeprevazit a pomerat 🙂

jana0706
14. feb 2012

@fixka tak drzim palce nech to malicka dobre zvladne...my sme este neockovali a najblizsie ideme az za tri tyzdne na poradnu, som zvedava ci ho uz bude chciet ockovat alebo ci to este odlozime...

fixka
14. feb 2012

@jana0706 Ahoj, ďakujem. Dúfam, že bude dobre 🙂. Asi aj vás už zaočkuje o tie tri týždne...a potom o ďalších šesť na preočkovanie

mily7
autor
14. feb 2012

babenky zase ja. Len tak na rýchlo, odporúčate zazmluvniť lekára pri pôrode? Chystám sa na Antolskú.

krpcek
14. feb 2012

@mily7 ja rozhodne odporucam. Pri malej som nezazmluvnovala a doplatila som na to, nakoniec som si vybavovala dr. cez znameho a davala som obalku. Teraz som bola mudrejsia a zazmluvnila som si.

kvetinqa
14. feb 2012

@mily7 a poznas tam niekoho? lebo ak nie, tak nema zmysel zazmluvnovat.. teda aspon ja som zazmluvnovala preto, lebo som chcela niekoho, komu som doverovala. Ak tam nemas svojho lekara, resp. lekara, ku ktoremu sa chystas do poradne, tak podla mna to nema vyznam

fixka
14. feb 2012

@mily7 ja som rodila na Antolskej, zazmluvneného lekára som nemala a nemám pocit, že by sa ku mne správali nejako horšie ako ku iným. Myslím že na Antolskej sú dobrí lekári. Ale to je podľa mňa skôr o tvojom pocite. Ak by si mala väčšiu istotu s dohodnutým lekárom tak si ho zazmluvni.

fixka
14. feb 2012

@fixka A súhlasím s @kvetinqa, že ak si tam k lekárovi nechodila od začitku, nemá veľký zmysel zazmluvňovať

stelca
14. feb 2012

@mily7 ja som mala zazmluvnenu dortorku.Chodila som k nej od začiatku je gynekologyčka v Maste v tom sanatoriu a a aj ma rodila na Antolskej.Cely porod bola somnou a potom ma prišla pozriet ešte 3 krat a to som tam bola 4 dni aj s cestou 😀

majovka8
15. feb 2012

Achojte uz mam aj ja zazmluvneneho doktora a rodim teda na Kramaroch tak som zvedava.A myslela som ze pojdem cisarakom ale uz ma umravnili ze mam ucebnicovu maternicu ze mozno porodim aj klasicky wuaaaaaa 😝
Vcera som bola na glukoze vsetko bolo ok akurat mam malo zeleza tak mi dali kvapky Maltofer tak idem si luchnut po ranajkach.Vcera som bola na lacno az do 10:30 tak dnes to idem dobehnut
😀 tak dobru chut

krpcek
15. feb 2012

@majovka8 koho si si zazmluvnila?