icon

Hľadám slobodnú mamičku zo Záhoria

sylvester1
5. mar 2025

Ahojte neviem ci sa moze najst sloboda mamicka, zo zahoria, vysskusal som vsetky mozne zoznamky ale nic do zivota,Vsade sa tocia iba tie same zeny, zo zivota nic, aj ked niekde idem su iba tuctove nic realne, niesom zufali, mam hodnoty priority zasady zo zivota , nie pobluznenie dnesnej doby, byvam na dedine co je pre mna ideal. zahrada kvety , huby bazen varenie pecenie, grilovanie, dovolenky, ale stale to njeje v mojom veku top, som 186 vysoky normalny neaalkoholik. kdo chce pise spravy a kdo chce radsej pise komentare , alebo cita statusy.

Strana
z2
sissy27
5. mar 2025

@sylvester1 prepac za otazku, ale preco je kriteriom “slobodna mamicka” ? Je super, ak niekto nema problem s partnerom, ktory ma dieta z predchadzajuceho vztahu, ale ak to je vyslovene poziadavka, tak je to sakra divne…

sylvester1
autor
5. mar 2025

@sissy27 Mozno je to pre teba divne ale pre mna si myyslim ze nie, ano nezalezi kdo urobil dieta, ale kdo sa postara, Vzdy ked som nieco hladal okolo zoznamiek vzdy tu cez google vyhadzuje moreho konika ako sa tu slobodne mamicky stazuju ze ich nikdo nechce, tak mozno peto, Nikdy som taku Zenu nespoznal , ani nemal vo vztahu

irusa
5. mar 2025

ešte si zabudol vek...slobodná mamička môže mať aj 60 😉

dota6
5. mar 2025

@sissy27 možno si myslí, že slobodné mamičky majú nižšie nároky :D tiež som sa nad tým pozastavila 😁🫠

sylvester1
autor
5. mar 2025

Nikdy som nehladal 50rocne ani 60rocne vzdy som hovoril o zene 39- 46
@irusa

irusa
5. mar 2025

@sylvester1 ale to tam nepíšeš 😉

sylvester1
autor
5. mar 2025

@dota6 vela ludom strasi vo vezi po korone hladaju ine priority hodnoty, ako som ja uviedol na zaciatku

llucciaa
5. mar 2025

aj fotku si mohol dat 😀 lebo toto je take rande na slepo 😀

betulinka1
5. mar 2025

@sissy27
@dota6 podla mna to vysvetlil. Chce reálnu zenu, co asi aj vie co od zivota chce a nejde len o zabavu, pózovanie do barov a tak. Akoze ked pocuvam slobodných kolegov 32+ sa necudujem, ze chce slobodnú matku, co uz ma aku taku zodpovednost a vie co je to domacnost a postarat sa.

sylvester1
autor
5. mar 2025

@irusa nemozem byt dokonaly , pretoze nechodim po takychto forach a podobne, nemam ani socialne siete, pre mna je to strata casu

sylvester1
autor
5. mar 2025

@llucciaa Uz na zaciatku som napisal ze ludia potrebuju komentare lajky a statusy,

mizoko
5. mar 2025

@sylvester1 napíš toho o sebe trochu viac a áno áni fotka by neuškodila 🙂

irusa
5. mar 2025

@sylvester1 tak , či chodíš, alebo nie je základ uviesť približný vek

sylvester1
autor
5. mar 2025

@mizoko Ani ty tu nemas foto, co vuac potrebujes vediet?? vsetko som na zaciatok uz opisal

mizoko
5. mar 2025

@sylvester1 ja ale nikoho nehľadám 😅 to je ten rozdiel 🙂 a nezabrdala som,len som napísala že by bolo fajn keby máš fotku keď sa chces zoznamovať.

sissy27
5. mar 2025

@sylvester1 este raz - ano, je divne, ze silou-mocou sa chces starat o cudzie dieta. Hlavne ked ani absolutne netusis, co to obnasa. A chlap, ktoremu ide viac o cudzie dieta ako o vztah so samotnou zenou je u kazdej pricetnej zeny obrovsky red-flag.

@betulinka1 podla mna nevysvetlil. Mozno som paranoidna, ale ak chce zrelu zenu, s rovnakymi hodnotami ako on, co bude rada stat pri sporaku a bude rada s nim doma, ok, nech napise co ocakava. Ale slobodna mamicka absolutne nie je zarukou vyzretosti alebo rovnakych hodnot. Stojim si za tym, ze chlap hladajuci vyslovene zenu s dietatom je divny. Mozno je to len nestastne naformulovane, ale je to uchylne, zufale alebo urazlive - ako bolo spomenute, mozno to berie tak, ze slobodne mamicky by mohli mat nizsie naroky a mali by sa tesit, ze ich vobec niekto chce.

maria12334
5. mar 2025

@irusa veď ho ma na profile

mizoko
5. mar 2025

@maria12334 no vidíš to ma nenapadlo 😁

subartic
5. mar 2025

Problém je ten , že žena po 40 tke, ktorá už má deti ,zvyčajne už vzťah kde by sa hýbala v kuchyni a uznávala tie " pravé hodnoty " už nehľadá . Nie všetky , ale mnohé z nás. takže si myslím že pri hľadaní takejto ženy už budeš mať ťažkú pozíciu .

anonymes
5. mar 2025

Ale ho tu drezirujete 😂 veď dal priamu otázku a majú sa mu ozývať tie čo by chceli. Nedal to anonymne, tak pre viac spoznanie mu môžu dotyčné napísať správu. Takto ho to tu aj prejde , keď si vypočuje všetky tieto zakomplexované prehajpované ženy 😂🤣

mizoko
5. mar 2025

@anonymes tak neuviedol vek ale keď ho má v profile tak ok 😅 mňa to nenapadlo. Len som chcela poradiť. Na Tom že tu hľadá ženu nevidím nič zle. Už som tu videla príspevky od slobodnych mamičiek čo si nevedia nájsť partnera kvôli deťom 😏 a paj ha, jeden sa prihlásil tak snáď bude mať úspech 🫶🏼

januska12323
5. mar 2025

Mohol si aspoň napísať vek, nie len hľadám ženu, slobodnú mamičku a bývam na dedine. To znie ako adept z mama ožeň ma.

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
maria12334
5. mar 2025

@dharmasanata no ináč.. ešte aby to nebol p*dofil

luccija
5. mar 2025

@sylvester1 no bolo ti to treba?😉keď chcú mladé a bezdetné zle je, keď chcú s dieťaťom zle je.Ty máš svoje dieťa?

heleninamama
5. mar 2025

Chlapík potrebuje gazdinú a k tomu sex zadarmo. To je celé. O decko mu nejde vôbec, žiadny pedofil to nie je. Skôr jednoduchý, nevzdelaný chlap a slobodnú matku preferuje preto, lebo dúfa, že slobodná matka = chudera bez vlastného bývania a takú skôr naláka na nejaký starý dom na dedine.
Slobodná matka s dieťaťom je podľa mňa žena do 30-ky a taká zrejme netúži po starom chlapovi. A že chlap nepije, to má byť samozrejmosť, nie bonus. A zase taká žena nad 40, čo nič nemá a takáto ponuka jej príde atraktívna, to musí byť nejaká skrachovaná existencia, hoci sa tiež môže oháňať hodnotami, prioritami, zásadami... Ak aj je žena v strednom veku slobodnou matkou, tak mala čas postaviť sa na vlastné nohy a nie na staré kolená ísť do takéhoto vzťahu.

sylvester1
autor
5. mar 2025

@heleninamama Podla seba sudim teba toto je myslenie dnesnych ludi . za to sme mavali v 89r

mizoko
5. mar 2025

@sylvester1 ste v 89 mávali kľúčmi za to aby sa zachovali staré tradície? A ja že za demokraciu ktorá znamená aj to že každý môže žiť podľa vlastného uváženia pokiaľ tým neobmedzuje niekoho iného 😏😁

dota6
5. mar 2025

@betulinka1 neviem kde sa pohybuje autor a vaši kolegovia, ale aby žena bola slušná a do života nepotrebuje byť matkou, tobôž slobodou matkou :D a poznám aj také slobodné mamičky, čo majú ruku hore každú víkend.

sylvester1
autor
5. mar 2025

@dota6 ja som zas take spoznaval rozvedene a psychycky labilne s exa

Strana
z2