Prečo sa syn správa odlišne u starých rodičov?
Ahojte, mám 2ročného syna, s ktorým chodíme pravidelne každý víkend k svokre, čiže 4x do mesiaca a k našim 2-3x do mesiaca, keďže bývajú ďalej. Problém je v tom, že u našich sa tak nevie ako keby vyblázniť, zahraje sa, dedko sa mu dosť venuje (skôr je na tých dedkov ako babky) 😀, len dlhšie mu trvá kým sa oťuká, niekedy sa k nemu nemôžu ani priblížiť, ani ja nie, len tato... ine je zas ked som tam s nim sama, vtedy netatinkuje... ale niekedy sa vie vyblázniť riadne, záleží od nálady... naopak u svokry je ako doma, tam sa šantí najviac... je pravda, že niekedy ani k svokre nechce ísť na ruky, lebo si niekedy určité situácie dosť vynucuje a je moc dotieravá, ale vidím, že sa tam vie viac vyblázniť, možno kvôli tomu, že majú väčší priestor, vacsi byt, viac hračiek? Ano, od malicka ho zahrnala darcekmi, co som bola proti tomu... nasi si nekupujú vnuka hrackami... Trochu ma to aj mrzí, že u jedných starých rodičov je taký blaznivy, vie sa tam uvolnit a u našich je taky neutral... pri tom ich navštevujeme pravidelne, síce o niečo menej, ale chodíme tam... v čom to môže byť? Mam zintenzívniť návštevy?
@michaelaaa02 Podla mna je to tym priestorom. Mam 2,5 rocneho syna. My aj svokra byvame v byte a moji rodicia v obrovskom (ale vazne obrovskom 😅) dome. Syn sice je velky extrovert a dokaze sa odviazat vsade, ale u mojich rodicov je to vzdy extrem. Velakrat ked ide k svokre, tak sa pyta, ci nemozeme ist radsej k druhej babke 😅 a to nie je tym, ze by mojich rodicov mal viacej rad, ale preto, ze moji rodicia mu spravili z domu velku hernu a on sa tam vozi na bicykli, aute, ci motorke priamo v dome...🫣.
@michaelaaa02 co tak skusit akceptovat, ze od ranneho detstva su cloveku isti ludia sympatickejsi ako ti druhi? Ja by som zacala tam. Tak ako sa tvojmu synovi aj ked len 2 rocnu nemusi kazdy (ani z rodiny) pozdavat, tak ani s nim nebude raz kazdy kamarat. A je to uplne v poriadku. Maju so svokrovcami inu chemiu.

@michaelaaa02 zintenzivnit navstevy???? Ste 7x do mesiaca niekde vrazeni. Ty mas vsetkych ludi rovnako rada?