icon

Robia vaše dvojročné deti scény v obchodoch?

Včera o 04:30

Neprejde jedina navsteva obchodu, ze moja 2 rocna nespusti plac a hodenie sa o zem. Uz sa normalne hambim.. Stava sa to aj vam? Ako vtedy reagujete?

Strana
z2
pupavocka101
Včera o 05:31

@anonym_autor mne to tiez robila dcera, ked bola mala a potom som ju uz do obchodu nebrala, zakazdym som si to naplanovala tak, aby s niekym bola a po dlhom case, ked som ju potom zobrala, tak uz fajn. Treba tomu nechat cas a ak mas moznost ju tam nebrat, tak ju neber. Aspon si aj ty v klude nakupis, je to dobra psychohygiena sem-tam :D

galganka
Včera o 05:40

najstaršia a najmenšia sa nehodili nikdy. Prostredný raz. v Tescu. Hodila som sa vedľa neho, a do troch minút bol kľud. A keď vidím cudzie hodené dieťa, iba si pomyslím, že vďakabohu, že toto neriešim a snáď sa im žiadny ďalší premúdrelec neprihovorí.

sanssa
Včera o 05:43

Moj syn to nastastie nikdy nerobil a ked by robil, tak by som ho tam jednoducho nebrala ale aj co napisala galganka je spravna volba

martinka13
Včera o 05:43
@galganka

najstaršia a najmenšia sa nehodili nikdy. Prostredný raz. v Tescu. Hodila som sa vedľa neho, a do troch minút bol kľud. A keď vidím cudzie hodené dieťa, iba si pomyslím, že vďakabohu, že toto neriešim a snáď sa im žiadny ďalší premúdrelec neprihovorí.

@galganka super reakcia 😀. Tiež neznášam,.keď decku, ktoré je v úplnom amoku niekto s kľudom v hlase dodávara. V živote som nevidela, aby to zabralo. Akurát sa ešte viac rozzúrilo. Nám sa to našťastie nedialo. Osobne by som.ho bez rečí vzala pod pazuchu a odišla. Riešenie, nebrať do obchodu, ak je to možné.

galganka
Včera o 05:44
@martinka13

@galganka super reakcia 😀. Tiež neznášam,.keď decku, ktoré je v úplnom amoku niekto s kľudom v hlase dodávara. V živote som nevidela, aby to zabralo. Akurát sa ešte viac rozzúrilo. Nám sa to našťastie nedialo. Osobne by som.ho bez rečí vzala pod pazuchu a odišla. Riešenie, nebrať do obchodu, ak je to možné.

@martinka13 a nebrať do obchodu zas podľa mňa tiež nebude riešenie. To by som vedela o zopár ľuďoch, čo by tam nesmeli ani v dospelosti 😀

kvadrinkaaa
Včera o 05:54

Naša sa nehádže ani nemá hysáky, ale už keď sme dlhšie, na väčšom nákupe, tak už chce ísť z košika von a behať po obchode. Nejako to vždy prežijeme, chvalabohu len niečo chytí, dá naspäť alebo pohladká - neberie potraviny.🙏

vevesh
Včera o 06:00

Robilo mi to najstarsie dieta- vzdy som mu s kludom anglicana povedala, ze moze vytriet podlahu aj roh /regal dalej a ignorovala. Vyrastlo z toho...😄

jesenzima
Včera o 06:05

@anonym_autor jasné, scény robí občas aj 8 ročná 😀 zvykla som si, keď nereagujem, prestane 🤷 už som sa navysvetlovala dosť, raz jej to do tej hlavy dorazí ...

svetlonos
Včera o 06:09

@anonym_autor
nás okolo 2,5 roka preprataval tovar. Mozarelu odniesol k jogurtom, maslo hodil k mlieku, bakenu babovku do chladiaceho boxu 😁. Bol brutalne rychly. Toto stihol vzdy, kym som ja dala nieco do vozika. O zam sa nehadzal, tiez by som sa hodila k nemu 😁 teraz pri troch detoch si neviem oredstavit hodit sa tiez o zem 😂.
Inak bol rozumny, poveda som mu te hracky v tom obchode byvaju a moze sa na ne ken pozerat 🫣 Predlho to fungovalo suoer. Az raz sme iski s muzom a oboma do obchodu - 4 a 1,5 rocny cca. Obaja spustili olace, jeden chcek toho jednorožcaa na tyci druhy loptu. Akoby sa dohodlu. Nikdy toto neurobili a my sne tam stali uolne v soku a kupili im to 😂. Vyzerali sme ako dvaja neschopaci s ktorymi si deti robia co chcu 🙂. Kupili sme im to, kedze toho jednorozca maly uz dlho chcel a lopta sa nam znicila.
Ale robila toto kedysi kamoskina dcerka. A raz ribila takyto cirkus, lebo chcela kupit kondomy 😁
Prajem ti pevne nervy a trpezlivost. Inak sjus sa ozaj hodit k nej na zem a urob rovnaky cirkus ako ona.

anonym_2ee319
Včera o 06:14

Je to normálna reakcia dietata , v obchode nie ,ale vonku ked chcela ist uplne iny smer .
Nerobila som zo seba tela ako tu podaktoré , zobrala som ju plačúcu ma ruky , vysvetľovala ze tade nemôžeme ist ,mozno inokedy , a odniesla som ju domov .

galganka
Včera o 06:16
@anonym_2ee319

Je to normálna reakcia dietata , v obchode nie ,ale vonku ked chcela ist uplne iny smer .
Nerobila som zo seba tela ako tu podaktoré , zobrala som ju plačúcu ma ruky , vysvetľovala ze tade nemôžeme ist ,mozno inokedy , a odniesla som ju domov .

@anonym_2ee319 Ďakujeme. 😀 Teda vlastne "mú" 👏

martul
Včera o 06:18

@anonym_autor Chválabohu nikdy, ani jedno z troch.

diaszoky
Včera o 06:21

@anonym_autor nie nerobi chvalabohu vysvetlim jpej ze to nieje nase a hotovo zrejme si jej vela dovolovala ked toto robi

vevesh
Včera o 06:21
@anonym_2ee319

@anonym_2ee319 tak to sa ti dieta nehodilo poriadne. Moje by si ani na ruky nedala, nieto niekam odniesla. Musim.povedat, ze par krar mi vtedy preblesklo, ci sa k dietatu ma zem sama nehodim, ale tak som kludas a bola som na to pripravena, kedze som to robila aj ja za mala a vsetci ma pred tym varovali....🫣🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

anjelicek26
Včera o 06:42

Mlady ma skoro dva roky, sceny nerobi, moja zasluha to nie je, ale ma fajn povahu... kasli na to, nepovol, neries, zapni do kocika alebo posad do vozika a vybavene. Prestane s tym.

zonjushe
Včera o 06:58

Boze to fakt existuju deti, co to nerobia?Moje vsetky 4 to robili a trvalo to nie ze mesiace, ale roky. Stale som dufala, ze aspon 1 nebude take vzdorovite, ale boli vsetky extremne..

vilma7
Včera o 07:12
@zonjushe

Boze to fakt existuju deti, co to nerobia?Moje vsetky 4 to robili a trvalo to nie ze mesiace, ale roky. Stale som dufala, ze aspon 1 nebude take vzdorovite, ale boli vsetky extremne..

@zonjushe ja mam dve a ani jedno to našťastie nerobilo. Ale moje su obidve veľmi kľudne povahy.
Moja sa zvykli zhrozene pozerať ak sme napríklad boli svedkom niečoho podobného. Ale sama somto v obchode videla veľmi málo x, môžem na jednej ruke spočítať.

anonym_e8bc00
Včera o 07:15

@anonym_autor Áno stavalo sa to. Aj napriek bodovým pohľadom predavačiek a nakupujúcich som ho ignorovala. A prešlo to.

anonym_b28257
Včera o 07:18

@anonym_autor sceny nie, no chce ujst z kocara..riesim to tak, ze dam do ruky presnidavku ,,taki tu na pitie. Alebo kukuricnu chrumku alebo daco male. Pri pokladni zaplatume a je klud. Ale.cim dlej jento horsie, cize ocakavam aj tu scenu 🙂

anonym_2ee319
Včera o 07:19
@galganka

@anonym_2ee319 Ďakujeme. 😀 Teda vlastne "mú" 👏

@vevesh co by nie …a ked som ju domov brala metala sa ako voda na suchu 🫣🫣🫣
@galganka cítiš sa dotknutá ? Asi si svojim konaním neni stotoznena 😳

anonym_b28257
@anonym_e8bc00

@anonym_autor Áno stavalo sa to. Aj napriek bodovým pohľadom predavačiek a nakupujúcich som ho ignorovala. A prešlo to.

@anonym_e8bc00 vidis, u nas predavacky su zas v pohode. Minule estw prisla jedna, ci nepotrebujem pomoc

jablkovastrudla

Prvy to nerobil, druhorodeny je nervak tak cakam co bude 😃 Na deti som sama od rana do vecera takze obchody riesil ja, krpec je zatial v kociku a ma dost jedla tak to zatial zabera. Chrumky a kapsicka, plus nakrajane ovocie je moja spasa a bez toho nejdeme z domu 😁

anonym_b28257
Včera o 07:21
@svetlonos

@anonym_autor
nás okolo 2,5 roka preprataval tovar. Mozarelu odniesol k jogurtom, maslo hodil k mlieku, bakenu babovku do chladiaceho boxu 😁. Bol brutalne rychly. Toto stihol vzdy, kym som ja dala nieco do vozika. O zam sa nehadzal, tiez by som sa hodila k nemu 😁 teraz pri troch detoch si neviem oredstavit hodit sa tiez o zem 😂.
Inak bol rozumny, poveda som mu te hracky v tom obchode byvaju a moze sa na ne ken pozerat 🫣 Predlho to fungovalo suoer. Az raz sme iski s muzom a oboma do obchodu - 4 a 1,5 rocny cca. Obaja spustili olace, jeden chcek toho jednorožcaa na tyci druhy loptu. Akoby sa dohodlu. Nikdy toto neurobili a my sne tam stali uolne v soku a kupili im to 😂. Vyzerali sme ako dvaja neschopaci s ktorymi si deti robia co chcu 🙂. Kupili sme im to, kedze toho jednorozca maly uz dlho chcel a lopta sa nam znicila.
Ale robila toto kedysi kamoskina dcerka. A raz ribila takyto cirkus, lebo chcela kupit kondomy 😁
Prajem ti pevne nervy a trpezlivost. Inak sjus sa ozaj hodit k nej na zem a urob rovnaky cirkus ako ona.

@svetlonos joooj tie kondomy
Ano, tie drobnosti pri pokladniach su vzdy lakave : -) 🙂🙂

anonym_875550

Nikdy sa mo deti o zem nehadzali v obchode, ale najmladší odkedy chodí, lieta po obchode ako blázon, nedá si povedať, poprípade mi vezme kosik ked niečo vyberám a začne lietať s nim, občas aj do niekoho vrazí 🤦‍♀️ za mna horšie, radšej keby sa kvôli čokoláde švacne o zem.Beriem ho na nákup len v naozaj nutnom pripade

anonym_3f2ea4

Je to len obdobie, treba vydržať. Čím viac pozornosti v tom momente dostane,tým viac ju to bude "baviť". Keď bude v puberte,ešte budeš spomínať na tieto časy. Aj keď chápem, že v danom momente je to na nervy,skús sa na situáciu pozerať z nadhľadom.

jablkovastrudla
@zonjushe

@zonjushe prvorodeny to naozaj nerobil, nemam dovod klamat. Ale to neznamena ze som lepsia mama, neboj nic 😜

anonym_96e5af
Včera o 07:22

Nie, ani jedno dieťa. ale tusim asi tri krát si ľahla protestne na cestu ( veľmi opatrne, aby sa nedajboze neudrela;), keď ešte nechcela ísť z ihriska.

galganka
Včera o 07:23
@anonym_2ee319

@vevesh co by nie …a ked som ju domov brala metala sa ako voda na suchu 🫣🫣🫣
@galganka cítiš sa dotknutá ? Asi si svojim konaním neni stotoznena 😳

@anonym_2ee319 vôbec. Anonymné nicky sa ma nejako nedotýkajú osobne. 😀 ja si v tom obchode kľudne sadkám aj teraz. hlavne v tomto romantickom a láskavom období, keď sú všetci plní vianočnej radosti a pokoja a džugajú sa košíkmi pri pokladniach. 😀

anonym_e8bc00
Včera o 07:24
@anonym_b28257

@anonym_e8bc00 vidis, u nas predavacky su zas v pohode. Minule estw prisla jedna, ci nepotrebujem pomoc

@anonym_b28257 tak to máš super. U nás sa naozaj pozerajú že čo vlastne som si dovolila vojsť do obchodu ešte aj s dieťaťom čo robí scénu. No žiaľ najest mu musím dať a nemam ho kde nechať.

oblecenie99
Včera o 07:25

Spomínam si na jednu takú scénu, ináč to bežné nerobil, on skôr len hundral a skúšal.. Zapáčil sa mu nejaký malý bicykel či odrážadlo a hodil sa o zem. Ja som ho vtedy chytila za členky a odtiahla z obchodu 🙈
Ale minule som videla už také trošku staršie dieťa, ako brutálne revalo a protestovalo (nechcelo niekam vojsť či čo, fakt cirkus) a mamička na to reagovala tak, že ho hladkala a spievala mu. Malý začal vrestat ešte viac, ona vytrvalo s úsmevom spievala ďalej. Podľa mňa ho tým viac a viac nasierala, akože fakt ja byt na mieste toho dieťaťa, tiež dostanem väčší amok 😶

Strana
z2