icon

5 ročné dieťa na celý deň v škôlke

nikita002
4. sep 2017

Ahojte mamicky namaly bude mat 5 rokov v septembri byva na pol dna mi to aj vyhovuje byvam do 12 v robote .....a nechce mi tam spavat uz mam nervy s toho kazfy najlepsie na cely den viem ale mne to takto vyhovuje ved v skole aj tak bude byvat do 12 takze len uz mam plne zuby s toho kazdy sa o kazdeho stara ....ste tu niektore co vam dieta byva len doobeda???

piece
4. sep 2017

Pokiaľ ti to tak vyhovuje, že sa ti nekryje s prácou tak ťa vôbec nemusí zaujímať čo hovoria ostatní. Pokiaľ si ho potom dávaš doma spať a má nejaký režim tak neviem prečo by tam mal byť nejaký problém..

tarvika
4. sep 2017

moja je tiez len doobeda. nam to tak vyhovuje. ale do mna sa nikto nestara. musis razne zakrocit ked sa niekto zacne starat - povedz nam to tak vyhovuje, vas do toho nic nie je a bodka. nediskutuj.

libka1
4. sep 2017

@nikita002 a komu to vlastne vadi? Ty si spokojna ak som dobre pochopila, ucitelky si vacsinou tesia ked im 1 dieta odbudne, tak neviem. Ci rodina do teba rype?

nikita002
autor
4. sep 2017

Robim v obchode tam sa kazdy stara 🙂 v skolke im to nevadi v pohode ....

nikita002
autor
4. sep 2017

@tarvika
@tarvika
@tarvika
@tarvika ved to aj hovorim 🙂 a co uz keby som nemala na vyber tak ho tam necham
.....myslela som ze aj tu ma budete bombardovat 🙂

kvetinka75
4. sep 2017

@nikita002 a čo keď sa stará? ignoruj, iné ti asi ani nezostáva, toto je tvoja vec

libka1
4. sep 2017

@nikita002 mozes mat na haku

alexi2211
4. sep 2017

Ja by som to absolútne ignorovala, keď to tak tebe vyhovuje, korešponduje ti to s pracovnou dobou a je pravda, že aj v škole budú prvých pár rokov tiež iba do 12 tak by som si z toho hlavu nerobila. Jedným uchom dnu a druhým von

uhnakova
4. sep 2017

Moje obe deti su v skolke len na dopoludnie, starsi je uz predskolak, mladsia teraz nastupila k najmladsim. Obaja nespavaju od dvoch rokov a v skolke davaju vsetky deti bez rozdielu po obede spat, aj predskolakov, pre nespavajucich nemaju ziadny nahradny program. Ja mam zatial pracu na ciastocny uvazok z domu, takze deti mozem brat na obed a urobit im spolocny program popoludni. Pride mi to o dost lepsie nez nechat ich v skolke pozerat do plafonu dve hodiny (mladsiu) alebo hodinu a pol (starsieho). Aj mne tu mnohi rodicia z okolia "radia", ze si oddychnem, ak zostanu deti do tretej v skolke, ale take rady jednym uchom dnu, druhym von 🙂.

nikita002
autor
4. sep 2017

@uhnakova no ved toto ..rano si poplakal a uz teraz bol v pohodicke huba sa mu nezastavi 🙂 maly sme problem minuly rok ze s riaditelkou a tento rok ho ma v triede tak si uz zvykne dufam povedal mi ze bol okej mami a aj mrchava ale okej 🙂

anjelikdianka
4. sep 2017

Ani moj syn nechcel v skolke spat a ani obed jest takze som ho nosila domov po obede.A unas teraz mala mala nastupit do skolky ale nedali sme ju iba od januara a kazdy koho sa stretneme sa cuduje ze mala nieje este v skolke.Ale ja som doma,nesuri skolka a ked budem doma este aj v januari tak ak mala nebude chciet spinkat v skolke tak ju budem nosit domov skor a nikto ma nezaujima,a ani nebude.Je to nase dieta,nas cas a nase rozhodnutie a bodka.😉

adelakk
4. sep 2017

@nikita002 druhych si nevsimaj, rob ako uznas za vhodne a ako vyhovuje vam. Syn ma 5.5 roka a dcera ma 3.5 roka a dnes boli prvy raz v zivote v skolke. A su tam iba od 8-12hod. Co si o tom kto mysli je jeho problem nie moj.

nikita002
autor
4. sep 2017

mamicky dakujem vam 🙂

lubina
4. sep 2017

@nikita002 nase obe dceraky byvali iba doobeda. Normalne sa v skolke naobedovali s detmi a potom som ich zobrala domov,Oni v skolke nechceli spat, doma nespavali od 2 rokov, takze mne to tiez vyhovovalo a co si kto vravel ma nezaujimalo. U nas v skolke bola podmienka, aby sa tam naobedovali a potom mohli byt kludne na pol dna. Nech sa kazdy stara iba do svojich deti. Ak ti to tak vyhovuje, tak preco by si to mala menit??? nechapem, urob ako je tebe dobre a hotovo....

elizita
4. sep 2017

Ved im povedz ze s nim chces byt ty a ty sa mu venovat. Preco to maju robit ucitelky, ked ty mas tu moznost a vsetkym vam to tak vyhovuje.

kikundela
4. sep 2017

Wed ked nechce spinkat nemusi.nas tiez nespi.len lezi a oddychuje ticho aby nerusil ostatnych ktori spia.ale kvoli tomu ho nebudem brat domow.a uberat ho o cas s detmi 🙂

loginexistuje
4. sep 2017

@nikita002 absolutne to neries .... poobede aj tak nemaju uz speci program gro je doobeda ... ak mas taku pracu ze sa to da tak to je len super pre teba a aj pre maleho.

nikita002
autor
4. sep 2017

@kikundela nooo mne to vyhovuje takto 🙂

nikita002
autor
4. sep 2017

@loginexistuje
@loginexistuje
@loginexistuje minuly rok tiez bol len doobeda a bol hlavnou postavou na kazdom vystupeni 🙂