Aj u vás sa zatvárajú škôlky?
Ahojte, v nasej ostali 4 deti z 10 a riaditelka zatvara skolku. Ze musi.
Ja vam neviem... Vy ako mate?
Z epidemiologickeho hladiska.
Čo nevieš? Zatvorenie nariadi úrad na základe chorobnosti. To si nevymyslela riaditeľka.
Kamoska mi dnes vravela ze pre chripku zajtra a piatok zavrete, juh
Áno aj škola aj škôlka je u nás zatvorená na týždeň
Ale to, ze 4 deti. Ved to nien je tak malo.
4 deti z 10 nie je málo? Veď to máš 60% chorobnosť len vo vašej triede. Zatvára sa už pri 30% z celej školy (ak sa nemýlim).
naša od zajtra zatvorená … dnes im z 5 tried dokopy už prišla akoby len jedna, v pondelok ešte išli 3 triedy
@januska12323 RUVZ nenariadi - len odporúča.
Zatvorenie je na zriaďovateľovi - zvyčajne sa zatvára pre vysokú chorobnosť, nielen detí ale aj zamestnancov.
Áno, už v utorok nešli.
Od utorka do piatka maju zatvorenu skolku.
4 deti nie je malo? Chyba jej 60% deti, je to malo prevadzku skolky
Dakujem vam
U nás bola zatvorená minuly týždeň.. aj tento týždeň je kopec chorých deticiek ale majú ešte otvorene
U nás už bolo zatvorené aj skolka aj pár tried v škole.
U nás v BB kraji už 2x zavretá škola a škôlka....
U nás bude zatvorená v piatok a pondelok... dnes bolo z 27 deti v škôlke 13.
Aj riaditeľku som počula ako kašle.
U nas su deti od Utorka doma. Su choré aj učiteľky a deti vyse 60%. My sme, našťastie, zdravý ale z preventívnych dôvod. Tiež nie som nadšená a taham HO ale to je každý rok.
U nás minulý týždeň bola zavretá škola kvôli vysokej chorobnosti.Skolka zatiaľ funguje.Byvame pri NR,tam zatvárajú škôlky školy rad za radom.
Cely Zvolen ma zavrete skoly, skolky neviem ako su na tom. U nas vedla v okrese zavrete skoly aj skolky...teraz je toho na mraky ozaj
Niektoré matky asi chcú aby sme my učiteľky sedeli s jedným dieťaťom celý týždeň v školke a robili opatrovateľku ich konkrétnemu dieťaťu... 4 deti je sakra málo, už dávno malo byť zavreté. 🙄
@mimka1402 niektore ucitelky by sa nemali hrat na obete. 🙄 4 deti, ak su zdrave, nie je malo. Niekde v sukromnych je 5-6 deti. Teraz ani ja nemam chodit do roboty, ak mi pridu 4 klienti z 50 za den, lebo je chripkove? Nonsens.
@aaadkaaa ach jaj, snad uz prejde toto obdobie......
@mimka1402 A este pridam, ze minat dovolenky za toto je tiez nonsens. Dieta zdrave doma. Ocr mi nedaju. Tak este tu vyplakavajte. 🤬🤬🤬
Ako to riešite takto v práci? Ak je dieťa choré,tak idú k lekárovi a dostanú OČR alebo PN v práci. Ale ak nie je choré a škôlka sa zavrie,ako to riešite? Dovolenka sa takto narýchlo nedá. Tak isto voľno si človek v práci len tak vziať nevie 🥴 babky a dedkov tiež nevyužívame a ani nikoho z rodiny 🥴
Ak zriaďovateľ zavrie škôlku, školu tak je nárok na OČR.
Ono sa zratava cela skolka kolko mate tried?a kolko deti chyba v jednotlivych triedach?
Posledne chripkove prazdniny bola chorobnost na nasej skole cez 47% a v dcerinej triede chybal vtedy jeden chlapec.oni si to odkrutili vsetci dva tyzdne vopred..u tretiakov v ten isty den prisli z 20tich do skoly len dvaja..
@hrasocek12 rovnako mas narok na ocr ak zriadovatel zatvori skolku len nie od lekara ale normalne pojdes na socialku s rozhodnutim o zatvoreni zariadenia
Mas na rok na ocr ale neda ti ju lekar.
A nemusi byt problem len v detoch moze vypadnut aj personal.co ak zo 6 uciteliek je 5 na PN? co ak z 5tich kucharok pride do roboty jedna?ako sa toto logisticky vyriesi?normalne sa zatvori skolka a aj ta jedna zdrava kucharka si musi zobrat dovolenku bohuzial takto to funguje.
@ssnowwhitee a to vypisuje lekár? Lebo u nás v škôlke len 5 detí s dcérkou zo 17tich a už spojili aj triedy a v škôlke je len 1na učiteľka 🥴 nikdy som také niečo neriešila a teraz sa desím,že budúci týždeň zavrú škôlku,keď je tak málo detí 🥴 a neviem čo budeme robiť 🥴

https://www.modrykonik.sk/forum/mame-doma-skolkara-3-5-rokov/zatvaraju-sa-skolky-kvoli-chripke-a-zltacke/ stacilo pozriet nove temy ..