icon

Ako ovplyvňuje škôlka zdravie detí?

5. okt 2024

Dievčatá mame škôlkara, išiel v 4 rokoch a chodí na pól dňa. Za september bol však len 10 dni aj to po kúskoch lebo stále chorí. Teraz bol 2 a pól týždňa doma a znova je chorý po 3 dňoch. Toto je normálne ? Papa pekne ovocie zeleninu varím rada z kvalitných surovín. Nikdy som nezanedbala soplik a nemám pocit že by sa mi to vrátilo v zmysle lepšej dochádzky🥲. Je naozaj škôlka taký zaberak na choroby?

Strana
z2
bosorkabb
5. okt 2024

Nie ak kašle ostáva doma. Sopeľ bežný neriešim.
Dcéra podobne, minulý rok bola prvačka a chodila celý školský rok ak nerátam jeden týždeň.

matkahelka
5. okt 2024

Moja starsia bude mat 16 rokov a 3x za zivot brala atb, z toho raz na respi ochorenie. normalne skolku odchodila, nie odmarodila. parkat rocne nadcha, kt. sme za par dni vyliecili. ziadne smakocinky, laryngitidy, zapaly priedusiek, to ja neviem, co to je- silno klopem. mladsia ma 2r.9mes. a ak neratam 2x bezpriznakovy covid, este chora nebola. ziadne lieky za svoj zivot este nebrala.jaaj pardon brala parkrat fenistil, kedze ma ekzem, tak kvoli svrbeniu. inak nic. a to vlani chodievala aj par tyzdnov do jasli - 3x tyzdenne na par hodin. a neochorela ani tam. ani teraz od septembra v skolke neochorela. ja som to tu uz neraz pisala- nie je pravda, ze vsetky deti musia nutne svoje skolkarske roky prezit v soploch a kasloch.

petko81
5. okt 2024

Naša ma 2.5 roka.teras nastúpila a stále chodí klop klop

kacena2022
5. okt 2024

Môj synček chodí už tretí rok do škôlky,teraz je predskolak.Kamaratky ma strašili že bude každú chvíľu chorý.A bol chorý dokopy 5 krát,z toho raz mal zápal spojiviek a raz kiahne to bol najdlhšie doma dva týždne v kuse.Nedavam mu nič na imunitu,ale chodím von s ním za každého počasie a nebabusim ho.Ked vidím teraz ako sú naobliekane niektoré deti už zimnú bundu nosia a to je len začiatok októbra.

danyelia
5. okt 2024

Minulý rok neboli moji dvaja škôlkari chorí ani raz, asi majú len dobrú imunitu...

lenjaja84
7. okt 2024

@bublinka1426 po akom case asi sa to zlepsovalo?

bublinka1426
7. okt 2024

@lenjaja84 po 2 rokoch si myslim ( 1 rok bola korona, skolka viac zatvorena ako otvorena) takze si myslim ked mala 3-4 roky to bolo narocnejsie, asi ked dovrsila 5 rokov to uz je lepsie ...

Strana
z2