icon

Ako riešiť situáciu, keď dieťa udrie v škôlke?

23. okt 2024

Dobrý den, dnes mi bolo oznámené že dcéra buchla iné dieťa v skolke, zrejme islo o to kto bude niečo robiť prvý. Neslo zevraj ani o buchnutie skôr odťacenie. Ako by ste to riešili? Nemá take sklony práveže vždy hladká iné deti apod. Nechcem jej škôlku hneď znechutiť,som rada že sa zatiaľ drzi a neplače

kiki68
23. okt 2024

Nijako, bezna vec. Proste stane sa. U nas je par takych deti, co udru, skrabnu. Za mna to patri k skolke. Musia sa naucit deti aj branit svojim sposobom.

biglovemom
23. okt 2024

Nijak😃😃

pribinak
23. okt 2024

Ak je to jednorazová záležitosť tak nijak.

maciatkolulu
23. okt 2024

To ťa vážne informovali o odsunutie druhého dieťaťa tvojim?

stanulienkat
23. okt 2024

Nerobit z toho tragediu. Este toho bude. Pekne dietatu vysvetli, ze sa to nerobi a opytaj sa ho, preco to spravilo.

prasiatko30
23. okt 2024

A ako by si to chcela riesit - ucitelka jej uz asi hned ked sa to stalo povedala, ze to sa nerobi. Pripadne jej dala nejaky trest, a asi jej aj povedala, ze to sa nerobi. Ty si jej uz asi tiez povedala, ze to sa tak nerobi a je to. K incidentu by som sa uz viac nevracala. Ak sa to bude opakovat budes riesit s ucitelkou v skole. V beznom zivote podporuj stretavanie s inymi detmi a vsimqj si ako reaguje pri hre s inymi detmi a ak uvidis, ze opakuje taketo spravanie ak treba riesit hned, nie opakovat ohladom uz starej udalosti mesiac

petamich
23. okt 2024

Absolutne nijako 🤷‍♀️ resp. hned v skolke by som sa ho spytala, co sa stalo a ze take sa nerobi (jeden den sotia nasho, potom nas niekoho, jeden den ho niekto pohryzol, tak iny den on jeho)

anjelicek26
23. okt 2024

Ved ucitelka v skolke jej povedala svoje, pri trojrocnom dietati to nema zmysel doma pitvat, uz davno zabudlo, co doobeda volakedy bolo... Keby to bolo casto, budes to riesit aktivne s ucitelkou a aj dietatom... ale jednorazovo? Takych konfliktov este bude...

danielahamar
23. okt 2024

Ako si sa o tom dozvedela?

basulaak
23. okt 2024

Odtlacenie? No to snad ani nestoji za zmienku, ci? Teda ja mam chlapca, ja budem cakat ine pribehy a poznamky. Mne teraz v skolke pohryzol syna spoluziak. Zo 2 dni mal otlacok jeho zubov na ruke. No ale co narobim. Ked tie male deti nevedia inak ventilovat hnev a frustraciu..

jaskolka
24. okt 2024

Toto sa stáva v škôlke, deti sa jeden deň buchnu, potahaju za vlasy a druhy deň už sú najlepší kamaráti. Syna raz jeden chlapček (bolo to minulý rok) kopol do nohy a on mu vzápätí vylial pohár čaju na tričko. Bola to sekunda v jedálni,nikto ani nemohol tomu zabrániť. Hotovo, vyriešili si "problém". Obaja boli upozorneni, ze toto sa nerobí. Nič extra, sa z toho nerobilo.
Tetaz sú super kamoši, samozrejme ze si to nepamätajú.