icon

Ako zvládnuť agresivitu u 3,5-ročného dieťaťa?

domininini
7. júl 2025

Ahojte.. pisem sem uz v absolutnej zufalosti.. moje 3,5 rocnd dieta je plne hnevu, neviem preco.. nieco nieje podla neho a v momente nastava krik hluk bije nas stipe a najnovsie skaredo rozprava ☹ ( drz hubu, zmizni, vypadni, hnusni rodicia atd.. ) vyplazuje jazyk..
Ak sa ho vyhresis, on reaguje utokom
Ak zvysis hlas, reaguje utotok
Ak capnes, reaguje utokom..
Neustale kazdy den nadavky, krik, vrestanie, zahananie sa a vyplazovanie jazykom.. ked si porovnam s ostatnymi detmi, toto je cista katastrofa ☹ nikto v jeho okoli sa tak nesprava ako on.. co mam robit preboha lebo sa zblaznim uz ☹
Je druhorodeny, je tvrdohlavy neustupi vsetko musi byt podla neho ..ak nieje uz je tu scena aj 500x za den.. snazim sa vklude reagovat ale nepomaha to .. nedovolim mi vsetko ani mu okolo zadku neskacem ale nic nepomaha ☹
Prosim vas mate niekto nejake rady/ skusenosti?

Strana
z2
domininini
autor
18. júl 2025

Dievcata dakujem za kazdy jeden nazor a radu. Uz som sa objednala k psych s malym. Je to velmi tazke. Najhorsie je to, ze ma surodenca ktory ma ADHD, poruchu pozornosti a z toho pramenia aj jeho vybusne amoky, ktore sleduje aj ten mensi.. samozrejme tomu nechape a opakuje, skoda len ze iba to zle.. snazim sa na tom pracovat ale ked ma vzor v svojom bratovi a vsetko po nom opakuje je to naozaj tazke.. z kazdej rady si nirco vezmem k srdcu a budem na tom pracovat .. snazim sa z celych sil ale nejde to ☹

Strana
z2