Aký darček na začiatok roka?
Ahojte hlavne ucitelky na MK! Aky darcek by vas potesil na zaciatok roka?Je dobré nosit kvety ved potom asi neviete ich kam dat ked je ich tak vela nie?Chcem nieco co by naozaj potesilo nase pani ucitelky.
@mircalla a na VS netreba mat zakladne a stredoskolske vzdelanie? Tak tam prihlas dieta rovno v 6.rokoch a bude. Ved ucitelov netreba. A este raz. Aj ucitelia na ZS maju ine fakulty ako pedagogicke. Totiz existuje prirodovedecka, filozoficka, matfyz a ine, ktore tiez pripravuju ucitelov.....
@jajka257 Nuz povedzme si otvorene - to vzdelanie nie je na bohvieakej urovni a kvalita ucitelov uz vobec. Mam v pamati mozno 2 ucitolov, ktorych si stale za to zapamatat. Ostatni omielali osnovy ako robot. Takze ano, vzdelanie som dostala. Tym by som to ukoncila. To, ze ucitelov netreba ako tvrdis ty - asi preto, ze ako skoro kazdy ucitel si precitlivena a beries sa moc vazne, to je pre vas dost typicke
Najkrajší darček je,keď rodič do školy pošle vychované dieťa-to už je pomaly rarita.
@zuzanockamt presne ako pises. To je ten najlepsi darcek. Aby vedelo pozdravit, poprosit a podakovat. Aby vedelo slusne odpovedat na otazku.
Dopriala by som všetkým na učiteľov frflajúcich, aby si aspoň na pár dní vyskúšali prácu učiteľa a až potom komentovali...
@zuzanockamt, už vidím, ako by mamičky nereagovali, keby tu učiteľky zakladali diskusie a hodnotili nezvládnutú rodičovskú výchovu - ich prvoradú a v mojich očiach najdôležitejšiu prácu.
@pieskomil presne...každá premúdrelá maminka má možnosť študovať a ísť učiť-predovšetkým prírodovedné predmety chýbajú-matika,fyzika a pod.
@zuzanockamt ano, chybaju a nikto to nechce ani studovat ani ucit.....
@jajka257 ja mam matiku vystudovanu a som rada,ze som sa tak rozhodla,s robotou som nikdy nemala problem...a k tomu mam SJL...super volba 🙂
@jajka257 Ty si s tym zacala,nie ja. Ale hadat som sa sem neprišla. Ano máme všetci vzdelanie a nielen od uciteliek. A sme im vdacni. Ako sme vdacni aj inym ľuďom za ich prácu. Teda aspon ja a moja rodina. To je všetko k tvojej nenahraditeľnej praci. Pamataj-kazdy z nas je nahraditelny.😉
@zuzanockamt ja mam matematiku a musim ucit aj fyziku, lebo fyzikar na nasej skole nebol hadam aj 6 rokov. A nikto sa ani nehlasi.... A informatik ani nehovorim. V okoli chybaju matematikari a niet ich....
@evittam Presne tak, kazdy z nas je nahraditelny. Pocit nenahraditelnosti a pocit nadradenosti tu od uciteliek citam v kazdom druhom prispevku, tak cakam, ci sa objavi nejaka, co stoji nohami na zemi, ale zatial nic. Ono aj tak boli vzdy ovela lepsi ucitelia chlapi, asi prave kvoli tomuto
Ja si myslim ze to "vyvysovanie sa" uvitelov spociva prave v tom co sa tu omiela ze nam dali czdelanie a kde by sme bez nich boli atd.atd.a to uch neustale omielanie aka je to nedocenena praca a nezaplatena. Ja si myslim ze ano praca ucitela je folezita ale presne tak isto ako praca lekara, predavacky, upratovacky, smetiara, pekara, murara atd.atd. ved kde by sme boli bez murarov ktori mizno nemaju vzdelanie ale stavaju nam dony, byty, pejar nam pecie chlieb bez ktoreho si nevieme predstavit den, smetiar odvaza smeti, bez ktorych by sme boli zavaleni odpadom, upratovacky v skole v nemicnici tiez udrzuju cistotu a takti by sme mohli pokracovat dalej a ZIADNA z tychto profesii nie je tolko povazovana za rxtremne dolezitu a nedocenenu pracu ako praca ucitela.a nik tolko nebedaka nad svojim platom ako ucitelia a pritom sa niekto namaka aj viac a za biednejsiu mzdu. Takze mali by sme di byt vsetci rovni a hlavne to naucit svoje deti
Sorry za preklepy. Pisem z mobilu

@jajka257 😂😂😂😂 Trafená húska zagagala. Prepac, ale musela som. Ja nemam vobec nic proti tebe ani proti ucitelom, vazim si ich prácu ako si vazim aj ostatné profesie. Len som napisala co si myslím. Ano,ano bez teba by sme vsetci umreli sprostí.