icon

Aký darček na začiatok roka?

zso
30. aug 2018

Ahojte hlavne ucitelky na MK! Aky darcek by vas potesil na zaciatok roka?Je dobré nosit kvety ved potom asi neviete ich kam dat ked je ich tak vela nie?Chcem nieco co by naozaj potesilo nase pani ucitelky.

evittam
1. sep 2018

@jajka257 😂😂😂😂 Trafená húska zagagala. Prepac, ale musela som. Ja nemam vobec nic proti tebe ani proti ucitelom, vazim si ich prácu ako si vazim aj ostatné profesie. Len som napisala co si myslím. Ano,ano bez teba by sme vsetci umreli sprostí.

evittam
1. sep 2018

@jajka257 No ja ti poviem takto-kde by som bola v mojej profesii bez mojej profesorky účtovníctva? Presne tam kde som aj teraz nakolko ma naucila holy prd. Bohuzial . Teda ano-"krásnu teóriu",ktorej nikto nerozumel.
Pardon za vyraz 😊

novana
1. sep 2018

@mircalla, tak ešte raz: Ak bude MK zahltený diskusiami, v ktorých mamičky budú posudzovať prácu lekárov či predavačiek, pochybujem, že ženy týchto profesií sa k tomu nevyjadria.

jajka257
1. sep 2018

@mircalla a na VS netreba mat zakladne a stredoskolske vzdelanie? Tak tam prihlas dieta rovno v 6.rokoch a bude. Ved ucitelov netreba. A este raz. Aj ucitelia na ZS maju ine fakulty ako pedagogicke. Totiz existuje prirodovedecka, filozoficka, matfyz a ine, ktore tiez pripravuju ucitelov.....

novana
1. sep 2018

@jajka257, prečo až v šiestich? U nás do škôlky berú deti od dvoch rokov.

mircalla
1. sep 2018

@jajka257 Nuz povedzme si otvorene - to vzdelanie nie je na bohvieakej urovni a kvalita ucitelov uz vobec. Mam v pamati mozno 2 ucitolov, ktorych si stale za to zapamatat. Ostatni omielali osnovy ako robot. Takze ano, vzdelanie som dostala. Tym by som to ukoncila. To, ze ucitelov netreba ako tvrdis ty - asi preto, ze ako skoro kazdy ucitel si precitlivena a beries sa moc vazne, to je pre vas dost typicke

evittam
1. sep 2018

@novana Ako je to so vsetkymi diskusiami.😉 Mamička žiada radu ako odstaviť od dojčenia a dostane kritiku preco nechce dojčiť do neviem kedy a rady ako dojcit.😁😉

jajka257
1. sep 2018

@novana nie, ony sa narodili a uz vedeli citat, pocitat, chapali pisanemu textu, lebo ony same sa naucili. 😀😀😀😀Neviem akp ty, ale mna vela veci naucili a zvysok som si dostudovala sama, lebo som vedela, co a ako🙂

jajka257
1. sep 2018

@mircalla dostala si vzdelanie a tym to uzavriem ja.... 😉

jajka257
1. sep 2018

@novana jaaaaj, ze rovno mu aj nocnik a flasu pribalia a sup na VS😋

zuzanockamt
1. sep 2018

Najkrajší darček je,keď rodič do školy pošle vychované dieťa-to už je pomaly rarita.

mircalla
1. sep 2018

@novana Doteraz som ich pracu neposudzovala, ani raz. Ale uz sa mi nedala nevyjadrit

jajka257
1. sep 2018

@zuzanockamt presne ako pises. To je ten najlepsi darcek. Aby vedelo pozdravit, poprosit a podakovat. Aby vedelo slusne odpovedat na otazku.

pieskomil
1. sep 2018

Dopriala by som všetkým na učiteľov frflajúcich, aby si aspoň na pár dní vyskúšali prácu učiteľa a až potom komentovali...

novana
1. sep 2018

@zuzanockamt, už vidím, ako by mamičky nereagovali, keby tu učiteľky zakladali diskusie a hodnotili nezvládnutú rodičovskú výchovu - ich prvoradú a v mojich očiach najdôležitejšiu prácu.

eliska13
1. sep 2018

@zso dávam na začiatku na konci roka bonboniéru lepšiu čokoládu, kavu nie kvety

jajka257
1. sep 2018

@evittam no neumreli by bezo mna vsetci sprosti. To som nikde nenapisala, ale bez vzdelania by vsetci umreli sprosti..... Inac, mas skvelu vlastnost vkladat ludom do ust slova, ktore nepovedali.

zuzanockamt
1. sep 2018

@pieskomil presne...každá premúdrelá maminka má možnosť študovať a ísť učiť-predovšetkým prírodovedné predmety chýbajú-matika,fyzika a pod.

jajka257
1. sep 2018

@zuzanockamt ano, chybaju a nikto to nechce ani studovat ani ucit.....

zuzanockamt
1. sep 2018

@jajka257 ja mam matiku vystudovanu a som rada,ze som sa tak rozhodla,s robotou som nikdy nemala problem...a k tomu mam SJL...super volba 🙂

evittam
1. sep 2018

@jajka257 Ty si s tym zacala,nie ja. Ale hadat som sa sem neprišla. Ano máme všetci vzdelanie a nielen od uciteliek. A sme im vdacni. Ako sme vdacni aj inym ľuďom za ich prácu. Teda aspon ja a moja rodina. To je všetko k tvojej nenahraditeľnej praci. Pamataj-kazdy z nas je nahraditelny.😉

mircalla
1. sep 2018

@jajka257 A kto to tvrdi, ze sa narodili a vedeli citat okrem teba? Ci povedal to tu niekto iny este?

jajka257
1. sep 2018

@zuzanockamt ja mam matematiku a musim ucit aj fyziku, lebo fyzikar na nasej skole nebol hadam aj 6 rokov. A nikto sa ani nehlasi.... A informatik ani nehovorim. V okoli chybaju matematikari a niet ich....

mircalla
1. sep 2018

@evittam Presne tak, kazdy z nas je nahraditelny. Pocit nenahraditelnosti a pocit nadradenosti tu od uciteliek citam v kazdom druhom prispevku, tak cakam, ci sa objavi nejaka, co stoji nohami na zemi, ale zatial nic. Ono aj tak boli vzdy ovela lepsi ucitelia chlapi, asi prave kvoli tomuto

evittam
1. sep 2018

@mircalla Hm a ja vkladám do ust inym to co nepovedali teda lepsie povedane vkladam pod prsty to co nenapísali.😁😎

evittam
1. sep 2018

@jajka257 Musíš?

jajka257
1. sep 2018

@evittam musim....nema kto, akosi kazdy pred fyzikou uteka a vzdy sa ujde mne a este jednej kolegyni zopar hodin.....

bonnie2
1. sep 2018

Ja si myslim ze to "vyvysovanie sa" uvitelov spociva prave v tom co sa tu omiela ze nam dali czdelanie a kde by sme bez nich boli atd.atd.a to uch neustale omielanie aka je to nedocenena praca a nezaplatena. Ja si myslim ze ano praca ucitela je folezita ale presne tak isto ako praca lekara, predavacky, upratovacky, smetiara, pekara, murara atd.atd. ved kde by sme boli bez murarov ktori mizno nemaju vzdelanie ale stavaju nam dony, byty, pejar nam pecie chlieb bez ktoreho si nevieme predstavit den, smetiar odvaza smeti, bez ktorych by sme boli zavaleni odpadom, upratovacky v skole v nemicnici tiez udrzuju cistotu a takti by sme mohli pokracovat dalej a ZIADNA z tychto profesii nie je tolko povazovana za rxtremne dolezitu a nedocenenu pracu ako praca ucitela.a nik tolko nebedaka nad svojim platom ako ucitelia a pritom sa niekto namaka aj viac a za biednejsiu mzdu. Takze mali by sme di byt vsetci rovni a hlavne to naucit svoje deti

bonnie2
1. sep 2018

Sorry za preklepy. Pisem z mobilu

evittam
1. sep 2018

@jajka257 No v prvom rade najskor treba chciet to robiť. Teda aspoň ja to tak mam.😉