Budúci škôlkár má cez obedný a nočný spánok plienku
3. jún 2013
Pekny den. Chcela by som do septembra docielit aspon to, ze sa nebude cez obednajsi spanok pocikavat, nakolko ide do skolky. Plienky ma len na spanie, ale v skolke byt s plienkou nemoze a ja ani nechcem samozrejme. Cez den chodi samostatne na wc, nie je ziadny problem, nikdy (uz rok nema cez den plienku, iba na spanie). Ma dost silny spanok, nezobudi sa na to, ze mu treba. Pred spanim ho dam vzdy vycikat, uz som skusala, ze pred spankom nepije, ale nezabera to. Ide mi hlavne o to, ze ide do skolky a proste musi byt bez plienky. Ma 3,5 roka. Dakujem.
Predošlá
Strana
z3
@andreys06 Dobry den,stebuz uplne v noci bez plienky?dakujem
Predošlá
Strana
z3

dcera ma dva roky a 2 mesiace. od druhych narodenin je cez den bez plienok a asi mesiac aj tyzden uz aj na noc, ale s tym, že chodí spat o 19tej, to sa vycikala. potom som ju budila o 21:30 a budík som si nastavovala na 01:00 a dávala som ju este vycikat na nocnik v takom polospanku, ked sa proste vycikala a sla spat dalej. tiež ma strasne tvrdy spanok, tak ma tesí, že posledny tyzden sa uz budi sama od seba a nepocika sa. skus to s tym cikanim v noci, mozno to dlhsie potrva, ale hadam to pomoze 😉 budem drzat palce 🙂