icon

Býva vaša škôlka zamknutá, keď idete vyzdvihnúť svoje dieťa?

10. jún 2025

Ahojte, je vaša škôlka zamknutá keď idete po deti alebo je odomknuté a vy vojdete normálne do budovy? Vďaka

Strana
z2
dadikl
11. jún 2025
@maya_hi

U nás zamknuté po ôsmej, potom cez obed otvoríme a zase sa zamkne. Otvára sa 14.30 keď prichádzajú pre deti. Keby boli peniaze, dala by som vrátnika s kamerou a zamkla na celý deň. Dnes už človek fskt nevie 🫤

@maya_hi hej hej len to je nereálne asi aby to tak bolo :(

amelie2017
11. jún 2025

Je to skolka spojena so skolou, pri vstupe su 2 dvere. Su zamknute. Tie vnutorne sa z vnutra nedaju otvorit, treba ich otvorit tlacidlom, na ktore skolkari nedociahnu. Pri vstupe otvaraju ucitelky, ked ideme po deti skolnik. Ale u nas sa chodi v presnu hodinu, aj v skolke maju vyucovaci cas a nechodi sa pre deti, kedy chceme. Zamknuta je aj trieda a ucitelka odomkne, ked pride prvy rodic.

dory11
11. jún 2025

Ráno od 6:30 do 8:00 odomknúť .
Cez obed sa zvoní.
A poobede sa môžu deti vyzdvihnúť od 14:00 do 16:00.
Ale keďže chodím o 14:10je vždy skoro zamknuté musím zvoniť učiteľka alebo upratovačka príde odomknúť ak neje možné zo vzdialeného prístupu (starším deťom to príde vtipné blokovať dvere do škôlky . Mama škôlku v škole a cez prvé dvere do budovu chodia občas aj školáci tak to robia )ale prvé dvere do škôlky sú zamknute ešte keď prídem po malú tak učiteľka známou zamkne lebo idú na olovrant o 14:30 ten už moja jedáva doma malo kedy v škôlke .

kris_tin257
11. jún 2025

Vo vyhradených časoch ráno a poobede je odomknuta, ak sa ide mimo ten čas je zamknutá

okm221
11. jún 2025

Je zamknutá pokiaľ nepríde prvý rodič poobede po dieťa

77miska7
11. jún 2025

U nás je odomknuta celý deň. Podotýkam, že sme na dedine. Ale aj tak by som bola spokojnejšia keby bolo zamknuté

drahomirrra
11. jún 2025

Rano od 6:30 do 8:00 odomknuty vchod, ale nasledne sa pri triede zvoni a ucitelka pride prevziat dieta.
Potom zamknuta do 12:00
12:00 - 12:15 odomknuta (opat sa hore zvoni)
A ansledne zamknuta az do 14:45.

nekonecna_katastrofa
11. jún 2025

Máme kód, ten je ale funkčný len v čase, keď sa môže doniesť/vyzdvihnúť dieťa, čiže ráno pred 8, po obede pred spánkom a od 15ej. Ak napr ideme ráno k lekárovi a meškáme 10 min, už mi musia učiteľky otvoriť, kód vtedy nestačí.

taktotedanie
13. jún 2025

Rano odomknute, poobede tiez medzi to zamknute
Ale v podstate sa cllvek dostsne len na dvorC skolka ako taka je zamknuta stale, zvoni sa ak chce ist clovek po dieta
Vyberat moze matka, ptec, dalsi rodinni prislusnici ci opatrovstelky lem so splnomocnenim rodica ( meno, cislo OP) a vopred rano musi byt oznamene ze dieta vyzdvihne ten a ten clovek

Strana
z2