Čo všetko potrebuje dieťa do škôlky?

doda3103
25. feb 2013

Ahojte chcem sa spytat co vsetko potrebuje dieta do skolky na dedine???

sissy27
25. feb 2013

@doda3103 to isté, čo deti v meste 😀 😀 😀 máš pocit, žeby v tom mal byť rozdiel? 😅
papučky, pyžamko, náhradné veci na prezlečenie pre prípad nehody, a ostatné vám povedia pri nástupe (niekde pýtajú toaletný papier, papierové vreckovky, rôzne iné veci...)

akramgad
25. feb 2013

súhlasím zo sissy27

brnka
25. feb 2013

my sme potrebovali este plastovy poharik na pitie + pohar, pastu a kefku na zuby (ale to zalezi od skolky, u nas si zuby zacali umyvat az v strednej triede), ziadne uteraky, obliecky, plachtu nepotrebujeme

vefi89
25. feb 2013

základ je náhradné oblečenie, papučky, pyžamko v našej chceli aj: pohár, kefka, pasta, hrebeň, toal. papier, vreckovky, ponožky na cvičenie, relaxačný vankúšik, a jednorázové podložky (kdyby něco)

mamulienka000
25. feb 2013

Je to podľa materiálneho zabezpečenia Mš , u nás si deti nosia aj svoj vankúš a plachtu, uterák na ruky, ak sa dieťa pocikáva tak aj podložku alebo igelit na postieľku, prefotený preukaz poistenca z prednej strany, ale na prvý deň stačí prezlečenie, papuče, pyžamo a obľúbenú hračku pre pocit bezpečia. Ostatné stačí aj neskôr.

gabrielapatrik
25. feb 2013

Pyžamko, tepláčiky, náhradnú veci (ja vždy nechávam v skrinke: tričko, tepláčiky, slipky, ponožky)... Zubnú kefku, pastu... V jednej škôlke sme kupovali toaletný papier 4ks, hygienické vreckovky 2 balenia, plastový pohárik, tekuté mydlo, návliečku na vankúšik, vlastne aj samotný vankúšik... A v novej čo sme, sme kupovali len desiatové servítky, WC papier, pasta, kefka a to bolo všetko.

burina4
25. feb 2013

v každej v škôlke je to inak u nás potrebujeme posteľné návlečky pyžamko uteráčik, papučky, zubnú kefku pastu, hrebienok náhradbé oblečenie do skrinky