Cudzí muž na ihrisku slovne útočili na moje deti. Ako by ste reagovali vy?
Caute baby chcem vediet Vase nazory hlavne reakcie. Byvam v mensom meste na sidlisku a medzi blokmi mame ihrisko KDE chodim so svojimi chlapcami vek 7 rokov a 2,5 r. Je pravda ze chkapci su "zivy" akcny skratka ukricany ale s nikym sa nebiju nikomu neublizuju no a vcera som dostala krik od jedneho pana ze co robim mam nevychovane deti a naco chodim s takymi detmi na ihrisko. Moja reakcia bola ze mladsi je este malicky a ze deti na ihrisku jednoducho kricia. No a chcela by som vediet ako by ste zareagovali by. Vopred dakujem za kazdy nazor.
@misinka26 moja dcéra takmer vkuse rozpráva spieva si, a vie sa aj poriadne rozjašiť, potom je hlučná... dvakrát som zažila, že moje dieťa okríkol niekto cudzí. 🙂 ale to robiť nemal, lebo som ho poslala do čerta , nech sa ide sťažovať , kde ho budú počúvať a nech sa nestará do môjho dieťaťa.
@magdicka111 reakcie tipu,nech si ide záhradku okopavat v lese a nech ide do detailov,nech si tie contakto zmýšľajúcich a myslia si,že ich dieťa môže naozaj vrestat hocikde a ako chce,tak tie nech sa reálne nesťažujú na vajciach susedov,pubertalych mladikov,ktorí sú asi nahluhli keď si púšťajú svoju hudbu,mladí,čo škrečka na lavičkách do 22.00 veď čo,potrebujú sa vybit,no nie? Prípadne susedia,čo prerábajú nonstop,aj keď nás anjielik akurát zahajuskal poobede atď. Trochu tolerancie dievčatá do života😀😁😂
Napíšem svoj názor a verím, že tunajším ženám sa páčiť nebude. Pravdou je, že na ihrisko chodia podaktoré mamičky klebetiť a fajčiť, mobil v ruke a deti sú im ukradnuté, nech sa aj pozabíjajú.
-keby mal iq 130,uz by mastil sach.ak ako 7 rocny vrieska ako pavian, asi bude zanedbana vychova.
-no a co ze nerusia nocny klud?ked ti budu susedia kazdy den vrtat,budes aj po 7.rokoch ticho cusat?asi nie,co?
dalsia vec-ked vrieskaju ine,preco nie moje?to je co za pristup.ved ked chcem zmenu,zacnem od seba nie?takze ked sa niekto vykadi na chodniik,urobis to aj ty?..
-este povedz je je hyperaktivny,ma adhd aj abcd.a potom nech aj napluje na druhych,ved to je iba dieta.
-a tvoja ignoracia pana.to co ma byt?co ked sa o par rokov otoci karta a tvoj pubertak sa nepostavi v buse tehotnej zene,ktora ho pekne poprosi?vsak to ma odpozerane od matere,co sa cudujeme nie?
prisaham,niektori by sa nemali rozmnozovat.a teraz podte do mna.
a ano mam syna.je mladsi ako 7r a predsa sa kontroluje.a tiez nie je typ,co si len sedka v kute,pripadne ho upozornim ked zvysuje hlas.uz ako maleho ho ucim,ze verejne miesta,urady,ulica,obchody,dopravne prostriedky nie su miesta kde sa vrieska.
@kapustovafliacka99 nechcela byt som byt na mieste tvojho dietata. Musi mat velmi smutny zivot, ked ho neustale v niecom obmedzujes.. je tam detske ihrisko, autorka pisala ze deti sa normalne hrali, len mladsi plakal lebo mal od rana zlu naladu a este aj spadol, tak co tu trepes. Porovnavas neporovnatelne a miesas hrusky s jablkami. Dedo vie ze je tam ihrisko, hraju sa tam deti .. k tomu patri aj nejaky zvuk. Chcela by som vidiet tvoje dieta ci nevyda ziadny zvuk pri hrani. Ved to je smiesne. A trepat o zanedbanej vychove pritom nic o autorkinom dietati nevies je ubohe a trapne a masirujes si len ego.
Tak isto ako je dovolene vrtat v urcity cas cez den tak je hadam aj vydavat zvuky pri hrani.
@magdicka111 Takto Vam poviem zabudol vol ze telatom bol....ja si za mojich cias na dedine sme vrestali jacali az do neskorych hodin vecernych ako deti sme sa stretavali 15- 20ti na moste pri rieke no zilo to tu kde sa clovek pozrel vsade sa deti jasili.Teraz kazdy na dvore zavrety, pomaly aby ani nedychali.Ja by som pana slusne upratala.Inak som nedavno citala super autobiografiu jednej pani kde opisovala svoje detstvo z 50rokov a to boli lapajstva a hurhaj😜
@myboys lenze je rozdiel vrtat napr 15min alebo cely den po dobu 2 tyzdnov po dohode so susedmi. a je rozdiel vrtat 7 rokov sustavne denno denne lebo vsak neporusuje nocny klud.jej syn ma 7r. a vkuse hulaka,ved to pise,ze je zivy.tym padom ospravedlnuje jeho hulakanie.predpokladam ze neslo o jednorazovu zalezitost,kedy bol chory,podrazdeny, ci ma vaznu diagnozu.ved ona sama pise,ze tam dedo bezne okopava,takze oni tam bezne chodia.a ona ich bezne nechava vyvrieskat sa,ved su to deti a zive.tebe to pripada normalne? mne nie. tak ako sustavne vrtanie,pocuvanie neustaleho susedovho hiphopu,tak isto aj denno denne vrieskanie nevychovanca by mi islo na nervy.a co je na tom? preco by mal on ist okopakavt inde? on okopavanim nikoho neobtazuje,ani sadenim.ani keby to robil 24h denne.
@kapustovafliacka99 tak nevies ci hulaka vkuse 😉 je to len tvoje tvrdenie. Ona pisala v komentaroch ze maly plakal ten 2,5r lebo spadol. Napr. moj 3r sa tesi ked je von a tiez vyska od radosti a hrcite NON-STOP nevrieskaju deti v jednom kuse bez pauzy. Ked chce mat klud tak nech si kupi zahradu inde, nikto nebude davat pasku cez usta dietatu za to ze dedko chce mat klud. A hlavne drzi dedo by som ho poslala kade lahsie
@myboys moje dieta ma fantasticky zivot.a v urcitych limitoch.ja som rodic,ja mu samozrejme urcujem hranice.nechcem to tu zas vytahovat,ale jeden z dovodov je aj nas fin.standard.krotim ho,aby sa nestalo,ze sa bude posmievat chudobnejsim,tak ako to vela deciek robieva.moj syn ma nacestovanie,nalietanie uz vela.jeden z dovodov preco to robim je,aby sa odmalicka ucil spravat sa na verejnych miestach.jeden z najlepsich sposobov su prave dopravne prostriedky.ci je to bus,vlak,elektricka,metro to je v podstate jedno.ucim ho sebakontrole a neviem preco by to malo byt smutne.skor si myslim,ze je to super.
@kapustovafliacka99 ano ale bavime sa o detskom ihrisku a nie o dopravnych prostriedkoch.
@myboys aj moj je v ca takom veku,a tiez si zavyska ked sa potesi.no a?ale ona je tam na beznom poriadku a stale ho vidava.sama sa vyjadrila,ze ich nechava vrieskat.tak co sa cudujes,ze mu rupli nervy?
u autorky hulaka aj ten 7 rocny.to je uz na zamyslenie
navyse,napisala zze dedko sa pytal preco s nimi ide na ihrisko a ze su nevychovane.to je jeho nazor, s ktorym moze a nemusi suhlasit.utocenie by bolo,keby ich fyzicky napadol,alebo slovne.alebo sa slovne vyhrazal,alebo nedajbzoe preklinal.toto by nasralo aj mna,hoci by mal pravdu.skor si myslim,z toho co ona pise,ze nieco na tom bude,co jej povedal.
@kapustovafliacka99 ty si na zamyslenie......prid, ekd bude mat 7, prip. surodenca alebo suseda, kt. ho nastve.......
halvne, ze ty ho mas vychovaneho!....pozname tieto vety........
3r. a uz je vychovany.......wau......gratulujem.....vychova sa ukazuje ovela neskor......
mam pocit, ze vyvinova psychologia by mala byt na strednej povinna :/
@kapustovafliacka99 dedko sa nepytal .. dedko krical. Autorka myslela slovne utocenie.. ty prd vies co je pravda na tom co povedal 😂😂bola si pri tom?
@sorciera24
@myboys nejako to beriete osobne a citite sa dotknuto,tak to vidim. ked je podla vas jej spravanie a reakcie normalne a tiez je normalne aby 7rocny vrieskal.tak neni o com. beriem to tak,ze som trafila klinec po hlavicke.
@kapustovafliacka99 nemala si co trafit po hlavicke. Ja nemam take velke dieta. Ale myslim si ze ked sa deti santia na ihrisku, nie je to nic zle. Ale dochodcom vadi vsetko. Dokonca tu u nas spisali peticiu ze nechcu detske ihrisko kvoli kriku. Pritom ich zalostne malo. A dedo nema byt co drzi a kricat.. on asi tiez vychovu nevidel
Moje deti tiez kricia ale nonstop ich upozornujem aby stisili volume. Mohol povedat vsak slusnejsie.
Poprosit a nie kricat.
Osobne mame susedov a krik,vyskot,smiech a plac mam nonstop v spalni uz skoro mesiac a tym ze moje deti maju iny rezim ako susedove tak tiez cakam kedy mi rupnu nervy a pojdem slusne poprosit nech su uz ticho bo mi budia malu,
Mozno pan pocul ako placu , mozno mal zly den tak ako tvoje deti a osobne by som asi slusne povedala ok skusim to zmiernit.
Tiez chapem ze sa ta to dotklo.
Je to obojsmerne co vadi jednemu druhemu nemusi atd...
@kapustovafliacka99 skusme sa bavit o tom 2,5rocnom.... (lebo niekto tu furt vytahuje 7r.)......asi sam nevrieska.....s bratom si to viem predstavit......tak ako pise...natahovali sa.....asi sa nebili vkuse pol dna........ jaaaj, ty mas len 1 dieta...sorrac, take nepoznas...😎
@kapustovafliacka99 19.03 keby mal iq 130,uz by mastil sach.ak ako 7 rocny vrieska ako pavian, asi bude zanedbana vychova.
Asi mám prinízke IQ ale uniká mi súvis...
Keby dieťa nemalo zanedbaná výchovu, malo by IQ 130?
@maciatkolulu ja neviem aký veľký bol ten hluk, nestaviam sa na stranu nikoho, ale sú ľudia čo im fakt vadí akýkoľvek zvuk detí
@kapustovafliacka99 ja len poznámka, ako mama jedného dieťaťa nemôžeš vidieť ten rozdiel, keď sa deti hádajú a naťahujú o hračky
@magdicka111 hlavne to nikoho nema co zaujimat ake deti mas,si na verejnom priestranstve,jasne ze su deti ktore rodicia vypustia ako dive zvery robte si co chcete,na druhych ohlad neberte,ale su aj hyperaktivne deti ktore sa zial velmi tazko krotia..ja som napriklad s malou vzdy chodila niekde kde nikto nebol,aby sa mohla vyblaznit,ona to mala vyslovene naordinovane neurologom...lebo vzdy som natrafila na mamicky co mali take deti ze sedelo dve hodiny v piesku a prehadzovalo lopatku a hrablicky a ked su taketo zvyknute na klud tak ked pridu zivsie deti beru to automaticky ze su nevychovane..myslim ze ty sama najlepsie vies ake su a nazor inych je nepodstatny, pokial sa nejedna vyslovene o rozmaznane a nevychovane deti a neublizuju ostatmym..
Opravte ma- ale ihrisko je od slova hranie, takze logicky deti tam nebudu meditovat. A kde maju deti vrieskat, ak nie na ihrisku? Doma nie, v skole nie, v skolke nie, v meste nie- vsak niekde si energiu vybit musia a od toho su aj ihriska robene...
@magdicka111 tak by som mu povedala, ze mu prajem pekny den, ale za a, do vychovy mojich deti ho nic nie je a za b, dieta je na verejnom priestranstve urcenom pre deti a urcenom na hranie sa a teda moze si pustit aj hlasivky na spacir...

@magdicka111 nemusíš svoje deti ospravedlňovať sú to deti. Pan nech si zahradku spraví kdesi pri lese môže počúvať iba spev vtacikov 😁😁 nič si z toho nerob.