Koľko platíte za združenie rodičov?
Škôlka 65€
Ale ono je to presne o tom, keď človek vidí , že zaplatí ZRPŠ a niečo z toho tie deti majú , tak to rodičom nevadi , ale keď zaplatím ZRPŠ a musím do škôlky nosiť komplet hygienické potreby , výtvarne pomôcky , kancelársky papier a to sibeste platíme + triedny fond , každé divadlo , kino , každý výlet si platiť zvlášť ,tak potom kam ide to ZRPŠ? A to nehovorím o tom , že chceli od nás peniaze na tlačiareň , umývačku riadu do jedálne , koberec do triedy , € na maľovanie triedy …. Ako je fakt , že jedine za čo nechceli € je milulasky balíček , ktorý obsahuje jedného margarinoveho Mikuláša , mandarínku, banán a tri cukríky 😃
@lenka.25 ja k tomu len toľko, ze sa môže stať aj to, že....prinesies do škôlky toaletný a dieťa vyskrabany - výstupný zadok, lebo sa namiesto noseného pouzival ten úplne najobycajnejsi "smirgel"....alebo sa môže stať, že rodič prinesie do školky koberec ako dar a riaditeľka si ho vezme na chatu a z chaty prinesie svoj starý...alebo sa povie prineste občerstvenie na karneval, rodičia nanosia ako pre celý regiment a deti nakoniec dostanú upečenu bublaninu a klasický zarobenu malinovky ...a nie, netvrdím, že je to tak vsade a vždy a stále, avšak.....keď toto človek zažije na vlastne oci, tak už je potom trošku.... opatrnejší?! Moja mama pracovala V škôlke - videla na vlastné oči....
@toscania no ja som zažila , že v prvej triede v škôlke sme teda vymaľovali celu triedu , kupili koberec , nejaký nábytok zrenovovali a prišli po letných prázdninách do škôlky ,mali triedu o poschodie vyššie a pýtali od nás zas na maľovku , keberec atd … takze naozaj sa to nedá paušalizovať . Nie je školka ako školka a o vedení ani netreba hovoriť
Zrps 15/rok, triedny fond 60/rok... Deti, ktore su napr na mikulasa chore maju smolu nedostanu nic, aj ked zaplatili... Ako je to u vas?
@ikonica to nemyslis vazne, ze nedostanu! U nas dostali dodatocne, aj na den deti maleho cakal darcek. Ved to kupuju dopredu, tak hadam kupia kazdemu.
@gabu_lienka nedostala... Starsia chodi treti rok .. dva roky bola pocas Mikulasa chora a nedostala nic... Ved jej to mohli nechat v skrinke, ci ako u vas dat dodatocne...