Máte doma malého " Kozorožca"?
Dievčatám, máte doma detičky v znamení Kozorožca. Naša malá teda je a dosť tvrdohlavý.
Určite tu budú aj námietky proti zaraďovaniu povahy podľa horoskopov , ale ja podľa svojej životnej skúsenosti ľudí takto vnímam a dosť často aj znamenie vycítim. Zo Strelcom si sadnem po pár minútach a podobne.
Mám veľa priateľov a známych Kozorožcov , ale stále hľadám spôsob ako správne okresávať maniere našej trojročnej dcérky.
Malá je pravý Kozorožec a tvrdohlavosť jej nechýba. 🙂 🙂 🙂 Vzhľadom k tomu ,že sa nám narodila po mnohých rokoch za synmi ,často počujem pripomienky od chalanov , že je rozmaznaná ,ale ja som toho názoru ,že má úplne inú povahu.... Chlapci sú Váhy a Rak , tak to je úplne niečo iné...
@baculka411 tak my sme mali prve mesiace riadne urevane. uz v porodke to skusala na sestricky na novorodeneckom. cele noci im prerevala.
@rainbow0508 aj my s mm sme levy a dokonca mame v jeden den narodky 😀
@lulka12 no my obcas na malu nieco vyskusame a hlavne, ked jej nieco nechceme dovolit, tak neustupime. zabera to, ale otrpime si to aj my a aj ona. raz mala hodinovy amok, ked mi chcela hola behat a v tom obdobi ani za svet nechcela ponozky a papucky (nemame koberce) a ja som jej nedovolila. zaslzena, zasoplena, zaslintana od toho revu, este bola aj prechladnuta, ale zabralo. odvtedy papucky nosi. no bolo to fakt tazke vydrzat.
@mamavera juj, ale je to tazke. deti vedia byt riadne vytrvale.
@lulka12 Ahoj ja som strelec u nas su vsetci strelci ,,,mama , muz , sestra no mam strelcov az az vo svojom okolí ..deti mam vodnarov obidve 😀 ze vraj su to dobre znamenia tak uvidim casom 🙂 inac su to strasne dobre deticky uz teraz ...co som vlastne chcela ...aha no ze ja som mala byvaleho kozorozca a nebol tvrdohlavý ,,bol to velmi dobry chlapec , bol pekny mily , inteligetny ,,len v tom case sa asi nase nazory a pod . rozchadzali inac musim povedat , ze to bol super kozorozec 😉
@elise S tým rátame, ale treba uznať,že sú to vytrvalí a cieľavedomí ľudia a do života je to devíza. Vraj priľnú k rodine a nám sa to hodí, keďže sme v rokoch 😉 😉 😉 😉
Keďže mám veľa známych v tomto znamení, tak z každého by som si vedela vybrať to dobré čo ich definuje....
Skôr musíme ustáť tento vek 😀 😀 😀
veľa ovplyvni aj kozorožca to v akom činskom znameni sa narodil
my sme sa trapili s revom na zaciatku koli kolikam a refluxu, potom sa to pomaly zlepsovalo, ale take nieco ako zaspavanie sama v postielke nepozname. vzdy sa vsemozne snazila byt hore. od narodenia spavala velmi malo. od narodenia sa pri placi zachadza a stalo sa 2x, ze nas teda dost vyplasila. to bola bleda, pery fialove, oci vyvratene, pena z ust a uplne ochabnuta. potom nastal problem s obliekanim, strihanim nechctov, jasne aj boj s kvapkami do oci a nosteka, co je asi u deti dost bezne. problem s meranim teploty este teraz, cipky tiez nie. prezliekanie dlho nie, ale to uz je lepsie. sama sa mi stale vyzliekala. hadzanie sa o zem vonku, vspieranie sa v kociku, neustale zurenie, ked sa nieco nedari, nema ziadnu trpezlivost. ani so skladackami sa dlho nevedela hrat, az tera, lebo pri tom len zurila. ani si to vsetko nepamatam. no nic neslo jednoducho. ozaj ani sponky do vlaskou, gumicky a pod. az teraz asi 3m konecne sponky a gumicky davame. vspominam si, ked mala asi 9m a hrala sa na zemi a nedociahla na nieco, paste zatala, strasne plakala, az sa triasla. no uz si myslim, ze viem ako na nu a velmi pomaha to, ze rozumie.
@mamavera To sme už vycítili. Od januára si zvyká na škôlku a je to náročné. Najviac ju zaujíma pani učiteľka a deti lne tak okrajovo.
Syn má dievča , ktoré sa narodilo 21 rokov po bratovi /naša má bratov 24,18/ a dosť mi pomáha to ,že mi priblíži ako sa ona zaraďovala a pod.
Tiež ju museli trpezlivo okresávať, lebo bola vytúžená. Je z nej fajn dievča , taký milý vodnárik
Ahojte,aj moj synator je kozorozec-tvrdohlavy uz od perinky nenormalne,lpi na svojich ritualoch a maniere ma tiez paradne.Ale je aj introvert,mily,citlivy...a teda u nas v rodine povahy zodpovedaju znameniam na 10000%😉
Nie je ani tak dolezite znamenie horoskopu dietata ako den narodenia ,kedy luna prechadze konkretnym znamenim,napr.kozorozca.Dieta moze byt v znameni napriklad blizenci,ale jeho luna v dni narodenia prechadzala kozorozcom,to dost ovplyvni zivot a vlastnosti dietata.Dieta blizenec bude hrave a zvedave,no na druhej strane tvrdohlave.V dospelosti rozdvojena osobnost so sklonom k zabave a pozitkarstvu,ale prave kozorozec luna v jeho dni narodenia ,mu to zastavi a povie uz stacilo,ide sa makat a setrit peniazky,a mysliet na buducnost.
mám doma malého aj veľkého kozorožca. veľkého už mám za tie roky prečítaného 🙂 a s malým bojujem. je tvrdohlavý, mení nálady, niekedy je ako anjelik, inokedy ako čertisko.
ahojte, ja mam doma tiez maleho kozorozca, je introvert, tvrdohlavy, ale inak strasne zlaty a nie moc vzdorovity, da sa mu cez tu jeho tvrdohlavost dohovorit 😉 je tiez velmi citlivy a o ritualoch ani nevravim 😀 a je to vlastne taky maly-velky cert!
lulka12.... hehehe.. to poznam. A to som si myslela ze som sama. U nas je to o to veseljsie, ze som aj ja kozorozec, obidve sme decembrove a mne sa tazko ustupuje a riesi vela veci... Moja mama mi hovori,ze ja som bola o cosi lepsia ako moja mala, vyzera to tak,ze "to mam naspat aj s urokami". 🙂
Ahojte mamicky kozorozcov, potesim vas, aj ked vsetky asi viete, co mate doma. V show jana krausa bola astrologicka a ta prehlasila, ze najlepsie deti su kozorozci, lebo sa vychovavaju samy... 😉
Moje prvé dieta je kozorožec 🙂
Je veĺmi tvrdohlava 🙂

Mame malu 3rocnu kozorozku 🙂 ale sme na nu 2ja byci