Materské škôlky Banská Bystrici

michaelasigi
20. aug 2019

Ahojte, chcem dať dcérku od 2,5 roka do škôlky v Banskej Bystrici, je mi je jedno kde sa nachádza dôležité je pre mňa prístup k dieťaťu a aktivity v škôlke, viete mi prosím odporučiť nejakú škôlku prípadne napísať Vaše skúsenosti. Ďakujem 🙂

ukulela
20. aug 2019

@michaelasigi ak ju chces dat do skolky teraz - bez toho, aby ste boli na zapise - tak to skor bude o tom, kde este maju volne miesto. ak teda chces riesit mestsku skolku ... z tych chvalia napr na Prof, Saru

petamada
20. aug 2019

v prvom rade beru od 3 rokov, takze 2,5 rocnu ti nemusia nikde zobrat, hlavne nie do tej co si budes mysliet, ze je najlepsia..stale plati, ze skolky uprednostnuju deti s trvalym pobytom patriaci k danej skolke..my sme chodili na Jilemnickeho, a boli sme spoko.

michaelasigi
autor
20. aug 2019

Ďakujem veľmi pekne za odpovede 😊

michaelasigi
autor
20. aug 2019

Teraz má 1,5 roka tak zatiaľ len predbežne zisťujem aké sú skúsenosti lebo nemám vôbec tušenie a do BB sa sťahujeme v januári... takže ďakujem za každú odpoveď

mirka2405
20. aug 2019

@michaelasigi My sme akurat zacali chodit do sukromnej skolky “Stvorlistok”, velmi mile pani ucitelky, krasne priestory, zatial spokojnost v porovnani so statnou skolkou, kde syn chodil predtym.

tanyan
28. sep 2019

@petamada neplatí to všade. minulý rok mi nezobrali dcéru vraj z kapacitných dôvodov na Šalgotariánsku, aj keď mala mať v septembri už 4 roky, ale brali deti pod tri roky.

@michaelasigi rozhodla som sa pre súkromnú jazykovú škôlku Hello pri mestskom parku. aktuálne majú dve triedy (mladšie deti a staršie deti). V triede je okolo 10 detí a dvaja učitelia / lektori. majú aj vlastnú záhradu, chodia aj do parku. je tam španielsky lektor, lektorka z Kanady a 2 slovenskí pedagógovia, všetci s požadovaným vzdelaním a praxou v škôlkach. otvorené je celoročne od 7:30 do 16:30, okrem víkendov a štátnych sviatkov plus majú zatvorené medzi vianocami a novým rokom a posledný augustový týždeň. škôlka je aj v sieti ministerstva. ak máš záujem, kontaktuj riaditeľku a dohodnite si stretnutie alebo video-pohovor.
dcéra je spokojná a to je najdôležitejšie. samozrejme, že je to finančne náročnejšie ako štátna alebo iné súkromné, ale ja to beriem ako investíciu do budúcnosti a neľutujem.
https://jshello.sk/domov/

michaelasigi
autor
1. okt 2019

@tanyan ďakujem vám veľmi pekne za radu 😊