Mávate v škôlke 2-mesačné prázdniny?

jaaty
13. feb 2010

Ahojte, chcela by som sa opýtať na fungovanie Vašej škôlky. Ako je to cez letné prázdniny? Mávate škôlku zatvorenú celé 2 mesiace. Zaujíma ma tiež fungovanie súkromných škôlok.

hanka274
13. feb 2010

ahoj, no my chodime do klasickej, teda tej statnej... a my mame zatvorenu iba v auguste, v juli su deti zlucene po triedach, pretoze ich je menej...

jaduska
13. feb 2010

u nas detto ako u hanky ...

capy
13. feb 2010

aj my mame mesacne 😉

junovka
13. feb 2010

tam kde chodila Timka do skolky, tak mavaju povinne zatvorenu skolku 2 tyzdne.Inak, pocas celych prazdnin su zlucene triedy.

hanka274
13. feb 2010

junovka, my mame mesiac pocas ktoreho cistia toalety, pripadne maluju...proste hygiena...u vas nie? ci to vsetko zmaknu za 2 tyzdne??? a este aj ucitelia tusim chodia a "pripravuju sa" na decka... 😀 😀

anarida
13. feb 2010

My máme tiež mesiac prázninky a mesiac sú deti zlúčené do tried na ten druhy mesiac je možnosť dať dieťa do inej skôlky u nás je to tak že mesiac sú prádniny u nás a v ten mesiac musí byť iná škôlka otvorená a keď ja zas naša zavretá deti z inej chodia k nám ale je to len pár detí 🙂

jaaty
autor
14. feb 2010

Ďakujem, ja som sa toho zľakla, pretože Hanka ide do súkromnej škôlky (do štátnej nás od marca nezobrali 😠 ) a v zmluve bol škôlka len 10 mesiacov. Už sme si to však vyjasnili -majú otvorené celé prázdniny, ale platí s formou denného pobytu, teda za skutočný počet dní pobytu.
Ten mesiac sa zvládnuť dá, ale dva....uf, uf 😖

denisenko
14. feb 2010

ahoj, jaaty, my máme školku zatvorenú od 15. júna do 15.septembra......super, však?ale dá sa to vykryť letnou školkou a zvyšok musíme mať pani na stráženie.....ja viem , nie je to jednoduché, ale ak chceme byť maminy zamestnané, asi si nevyberieme..... 😀 a starý rodičia?

jaaty
autor
14. feb 2010

Starý rodičia určite pomôžu, ale vykryť sa dá tak mesiac. Ešte tiež pracujú, tak by to bolo len tak, tak -navyše viem si predstaviť, aká by od nich prišla "rozceckaná" 😀 .
No nevadí, súkromná škôlka mi to zatiaľ rieši a ak by sme prešli do štátnej- porozmýšľam.
Každopádne ďakujem

maca793
14. feb 2010

v našej škôlke je to tak, že prvý mesiac je zatvorená deti navštevujú inú škôlku potom sa menia

sue
14. feb 2010

My chodíme do súkromnej a tá zatvorená nebýva... ale štátne čo viem, tak sú zatvorené mesiac.

nadhera
17. feb 2010

u nas vraj je len jedna skolka v meste cez prazdniny otvorena 😲