icon

Môj škôlkar bozkáva malých chlapcov

ivula20
12. mar 2017

Drahe mamičky potrebovala by som vašu radu alebo skusenosti, moj syn ma 4roky vychovavam ho sama. Ocko nas opustil ked som bola v 8mesiaci a rozhodol že nechce byť ocom odvtedy sa nezaujíma ani o mna ani o maleho , je pre nas len šek v schranke... nastupili sme do školky ked mal 2,5roka doteraz bolo všetko v poriadku len minulý týžden prišla za mnou učiteľka s tým že malý bozkava svojich oblubených spolužiakov na pery .. jeden zo spoluziakov sa tak zlakol že ho až sotil a rozplakal sa + učiteľka mi povedala : ,,pochopím keby tužil po pozornosti dospelého muža , ale príde vám to normalne že bozkáva malých chlapcov ?? Maly sa o tom nechce rozpravať , neviem čo robiť ..

Strana
z2
snehuuulienka
12. mar 2017

@ivula20 urcite to neni tym,ze vyrasta bez otca.....to s tym nema nic spolocne,naozaj je to vse ok,maly ma rad deticky,tak ako moj synator,a to je vsetko,naozaj za tym nic ine nehladaj

silaviat
12. mar 2017

moja zasa bozkava kazdeho psa co stretne..chcela by i macky ale tie stihaju zdrhat ... a nemyslim ze by bola nebodaj daky zoofil lol... ma 3 roky a tiez nikdy nezazila co je to mat otec.. je len somnou a v skolke ... ona naopak s chlapmi viac keca a aj ked neppozna su jej vzdy kamosi .. ale len dospely .. hold je to pre nu daco ine nove... ale rozhodne nieje ina ako ostatne deti .. kazdopadne kazde dieta dava inak radost najavo..niektore vobec ine sa cuckaju alebo obimaju .. ucitelka by to mala vediet a respektovat dieta a nie strasit mamicku ... nic si z toho nerob vyrastie z toho a bue mat zas ine zaujmy ..

sunny8
13. mar 2017

Tak moja bozkava na usta len jedneho chlapca z vedlajsej dediny aj o nom neustale hovori aj on sa jej pyta ci ho lubi 😂 maju necele tri roky ale su jak zalubenci stale o sebe hovoria 😂 inych pobozka len na licko no akurat pri nom robi vynimku s manzelom sa pri nej nebozkavame asi z tv to videla 😞

Strana
z2