Moje dieťa nastupuje do škôlky v septembri 2013
Ahojte maminky, takze tuto miestnost zakladam prave preto, lebo chcem aby sme sa podelili o nase skusenosti a ako to nase deticky budu zvladat a hlavne my maminky, kedze zacina zachvilku obdobie zapisov tak som ju zalozila uz teraz, ak sa niekto prida, budem len rada, minulorocna diskusia mala velky uspech 😀 😉
@mandarinkadarinka tak asi podedil 😀 moj podedil po mne presny opak ... ale aspon mas po probleme, adaptacia prebehla uspesne ...
hlavne nechapem preco sa na vsetky deti hladi rovnako .. co je pre jedneho v pohode je pre ineho velka trauma ...
@meluela tak dnes ráno to už nebolo take ružové, v škôlke veľký plač ráno, ale potom už nie.... Ked som poobede išla este niečo zamiesť do škôlky, tak len co zbadal ze kde sme, už sa rozplakal :( tak som zvedavá na zajtra... Ja len dúfam ze to nebude dlho trvať lebo mi srdce trhá ked tak plače a chce ísť so mnou domov
@mandarinkadarinka Ahoj, u nas to bolo nieco podobne. Prvy den sme ho nechali na pol dna, boli sme zvedavi, ako si zvykne, nechceli sme ho nechat hned na cely den. A ked sme prisli prenho, tak prve co bolo, ze kde ma pyzamko 😉 A ze sa chce este hrat. Tak sme mu vysvetlili, ze zajtra moze aj spinkat. Bol vesely, spokojny, skratka v euforii, vsetko nove prenho, nic mu nechybalo, ani rodicia 😉 . Od dalsieho dna to bolo uz s placom, to trvalo par dni, potom bolo obdobie bez placu a to sa striedalo az do konca skolskeho roka. Medzitym samozrejme choroby, takze po chorobe, ked prisiel do skolky, tak to bolo s placom, kym si opat zvykol. Ale v podstate cely rok sa nam to striedalo 😉 Neboj, zvykne si. Je to pre nich nove, trosku stresove, ale vsetko chce len cas.
@jamelia ahojky, ja viem, že je to už dávno, ale ja mám ten istý problém, malý pekne cikala a doma mi toho veľa pojedol, nastupil do škôlky na 4 hodiny a necikal vôbec a ani sa jedla nedotkol, dala som ho na 2 hodiny k babke a tam tiež nechcel cikať, držal až kým nepustil, ja neviem čo mám robiť, je len otázka času, kedy sa v škôlke pociká, nevydrží to stále držať a to nie je ani zdravé, môže dostať tie kamene, má niekto niejakú radu, prosím

Ahojte, stalo už niekomu , ze dieta nechcelo ísť zo škôlky domov? Moj maly ma tri roky, dnes bol prvý krát v škôlke a ked som po neho na obed prišla, tak mi povedal, ze nie, ze domov nejde :/ nie je to cudne?
Ked som bola v jeho veku tiez som bola najradšej v škôlke posledná som odchádzala
Da sa toto podeliť? Všetky deti plakali len on na mna s rehotom vykrikoval mama mama ked ma videl ze som prišla a potom ze on domov nejde