Môže sa uraziť učiteľka bez darčeka?
Asi ako jediná z triedy nechystám dať v piatok pre p. uč. kvet. ani žiadny darček.
Myslíte že sa urazí a spočíta to na budúci rok môjmu dieťaťu?
nevychádzame spolu najlepšie, ani k mojej dcére sa nechová moc pekne. Mali sme niekoľkokrát výmenu názorov, dokonca mi povedala že na mňa zavolá sociálku. povedala som jej že nech sa páči.
@benit a hovorím niekde niečo iné? Nerozumiem trocha či tento príspevok patrí ozaj mne, resp.na ktorý môj príspevok reagujes..
Tak ako vravíš, že s mnohými rodičimi sa nedá, ja predsa nevravím že to nie je pravda.. tak isto ale je fakt, že su učitelia s ktorými sa tiež nedá.. 😉
Hmm tak ono to asi nebol len nejaký malý konflikt keď zmienila tu sociálku. 🤷 Si si istá že problém je u učiteľky a nie u teba?
@mimka1402 keď som raz čítala tvoju otázku v diskusii
“Kde by ste zakázali,aby deti nemohli chodiť” alebo tak nejak. Až ma zamrazilo,že co si ty za učiteľku, keď sa toto dokážeš opýtať.
To,že napíšeš,aky super vzťah máš s nimi no…. Nejako ti to neviem uveriť.
Skor vidím averziu voči deťom a to ešte ani svoje nemáš a všetky cudzie ti idú na nervy a najradšej by si ich nestretáva ani v buse, ani v restike a asi ani nikde.
Že?
@dennissa16 Presne som vedela, že z tadiaľ vietor fúka. 😂😂😂
To, že si nevieš vychovať dieťa a obťažuje prehliadky v múzeu či behá popod nohy v reštaurácii je fakt tvoja chyba a nie ostatných, ktorým to prekáža.😀 Deti mi na nervy fakt nejdu, ale aby rodič sa usmieval keď jeho dieťa vyslovene robí zle iným? No tak to musíš byť dobrý blbec. 😀 Ale v pohode. Ukazuje to viac o tebe, keď si nepochopila pointu diskusie, ale vytiahneš z toho nejaký "úsudok".😀
Áno môžem deti zbožňovať a zároveň vedieť, že niektoré správanie deti a rodičov presahuje medze slušnosti. Ale v pohode. Môžeš ma posudzovať podľa tohto, to ti ozaj neberiem.😀 Mne stačí realita a to, že deti ma majú radi, rodičia tiež, lebo vedia, že chcem aby z detí vyrástli dobrí, čestní rozumní ľudia, ktorí tento štát posunú ďalej. 😉
@mimka1402 Vôbec to nerieš. Príspevky od niektorých užívateliek sú cielené - potrebujú urážať a rýpať. A pokiaľ ide o učiteľky,tak rýpu s ešte väčšou radosťou. Niečo si kompenzujú 🤷
Problém nieje učiteľka ale ty, dieťa je mimo, noooo tak tym si pomenovala všetko čo bolo treba, jedine koho potrestas bude tvoje dieťa
@mimka1402 áno, presne tu diskusiu som mala na mysli. Úplne mi to prišlo od učiteľky strašne smutne..
Ale kazdy sme nejaký.
@zuzanockamt Vieš čo, skromne ma vtedy diskusia zamrzela, lebo bolo jasné ako som to písala, že to píšem s nadsadzkou a pre pobavenie a začalo sa riešiť prečo nemám dieťa a to, že ho nikdy mať nemám a bla bla. Ale odvtedy sa vždy nájde niekto kto mi to "pripomenie". 😄 A potom sa niekto diví, že je veľa anonymných diskusii, no bodaj by neboli keď len kvôli takejto hlúposti dokážu niektoré užívateľky vyťahovať nezmyselné body aj niekoľko mesiacov po.😀
No nuž nevadí. Asi keď odrodim, dostanem patent a štempel na to, že môžem tu vyjadriť sa bez pardónu..😁
@jana_eyre_2
Pisem tebe, ked pises ze s niektorymi ucitelkami sa vychadzat neda, lebo su vztahovacne. Pises akoby to bolo vzdy len o ucitelovi. Su aj rodicia co si nevidia dalej od nosa a vidia len sdba a svoje dieta. Celu skolu sa len stazuju a nic nie je dobre. Vzdy sa najde jeden , dva kusy. Vdaka bohu za vacsinu normalnych rodicov.
@benit píšem doslova "Prosím všetky učiteľky ktoré to čítajú, zvážte či ste alebo nie ste vztahovacne, pretoze vykonavat jedno povolanie robí každý človek inak a každý má preto inú skúsenosť" - čo v preklade znamená, že nemajú VZTAHOVAT na seba ak niekto píše o Tom že nevyšiel s nejakou učiteľkou, pretože každá učiteľka je iná, tak ako každý rodič je iný..
lebo to je jednoducho stále o Tom istom v týchto typoch diskusiách - niekto napíše že sa s nejakou KONKRÉTNOU učiteľkou nepohodol a hneď všetky učiteľky majú potrebu obhajovať sa akoby sa to týkalo ich samých..
Tak je to aj tu.. nikto nevie čo sa stalo.. nikto nevie o aký konflikt išlo a predsa každý predpokladá, že rodič je ten zlý a učiteľka je tá ktorá má pravdu.. pritom PREBOHA každý jeden jednotlivec je človek a úplne každý človek nech už je na akejkoľvek strane (či už ide o rodiča alebo učiteľa) môže byť ten čo urobil chybu - áno aj ten JEDNOTLIVEC učiteľ, ALEBO jednotlivec RODIC..
Priznám sa že má hrozne rozčuľuje ta vojna medzi rodičmi a učiteľmi, lebo tá jednoducho je - ale nikdy si nikto neprizná že chyba NEMUSI byť vždy chýba len na strane rodiča.. už jasnejšie sa vyjadriť asi vedieť nebudem ako som to myslela.. aj učitelia aj rodičia by mali pamätať na to, že na každej strane sú NORMÁLNI a NENORMÁLNI a nevztahovat na seba niekoho iného skúsenosť o ktorej nič nevedia...
(A ešte doplním - a z tejto vztahovacnosti, keď si jedna strana stále myslí že akákoľvek pripomienka je kritika vzniká mnoho konfliktov.. tak aj u rodičov, ale aj u učiteľov.. človek nemôže povedať nič čo si myslí aby si druhá strana nemyslela, že ide o konflikt)
@jana_eyre_2 pises, s niektorymi ucitelmi sa vychadzat da len tazko. Ja som odpisala, ze aj s niektorymi rodicmi.
@benit a ja to predsa nikde nerozporujem 😉 myslím že som písala naozaj obšírne..
Pani učiteľka by len tak zo srandy nevyslovila slovo ,,sociálka" ..chcelo by to vypočuť aj jej verziu😁 pani učiteľka by si zaslúžila veľkú bukretu kvetov za jej trpezlivosť s takýmito jesitnymi rodičmi...

@dennissa16 Samozrejme vždy ak niečo sa niekto vyjadrí a nemá dieťa je bežný argument "matiek", že to je tým, že nemám deti.😀 Mám viac detí a vychovala som ich časti viac než tie, ktoré majú doma jedno dieťa, ktoré všade odkladajú a sú s nimi 2h denne. 🙂 Nespáči sa mi tento argument, lebo nie je pravdivý. Tak mám sa ospravedlniť za to, že mi umrelo dieťa a keby ho mám, tak už moje názory sú "akceptované"? Nie, aj keď sú matky ktoré so mnou súhlasili v rôznych témach tak tiež boli označené za zlé matky. Nuž. Tak vyhovej niekomu.😀 Pozri, áno dokážem otitulovať rodičov. A vieš prečo? Lebo vidím koľko rodičov sa tvári ako sú skvelí a dieťa mi chodí s modrinami a plače, keď má ísť odo mňa domov a nechce odísť zo školy. Rodičov, ktorí pijú, rodičov ktorí majú úžasné deti ale nedávajú im žiadnu pozornosť len chodia v kar lagerfield oblečení, všetko tip top ale dieťa nevie čo je to láska od rodičov. Áno, dokážem ich veľmi označiť za hlupákov. A nehanbím sa za to a nebudem sa hanbiť nikdy.
Ja vôbec nevravím, že každý učiteľ je dobrý, to by sme žili v ilúzii, ale tu na Mk často vidím útoky na učiteľa nech urobí čokoľvek. Dokonca raz som tu stretla maminu, ktorá mala konflikt s mojou kolegyňou a zámerne pretočila fakty aby kolegyňa ako učiteľka bola urážaná. 😀 Bolo to zaujímavé čítanie najmä ak viem kde je pravda a dieťa bolo agresívne a zlé lebo doma ho bili jedná radosť. A takéto veci sú tu bežné, takže ano snažím sa vziať aj opačne stránky nielen prvoplanovo útočiť na učiteľov.