icon

MŠ v Senci. Do ktorej škôlky zapísať dieťa?

katy1979
4. jan 2010

ahojte baby kedze nas caka tento rok zapis do skolky poradte do ktorej skolky v senci ho zapisat. s ktorou mate dobre skusenosti. ci uz státne alebo sukromne.

sjuz
26. apr 2013

@katy1979 ocividne si to odkladaju na posledny den :( jaj, uz som taka nervozna...

bubina76
27. apr 2013

@sjuz Ani nam stale nic. Ja cakam z Kollarovej 🙂 No davaju si nacas tie skolky 😕

gretkab
27. apr 2013

@sjuz Ani nam nic. Ale riaditelka na Kosickej na zapise hovorila, ze koncom maja - takze zatial vytrvalo cakam.

sjuz
27. apr 2013

@gretkab tak to mas este cas 🙂 kollarova, fandlyho i kysucka vraveli do konca aprila...

bubina76
16. máj 2013

Tak Kollarova uz ma na stranke zoznam prijatych deti... jasne,ze my medzi nimi nie sme ☹

sjuz
16. máj 2013

@bubina76 nas nezobrali na Fandlyho. to by som chcela naozaj vediet koho vlastne zobrali...

gretkab
17. máj 2013

A my este furt nic nevieme z Kosickej.

gretkab
17. máj 2013

@bubina76 Davas odvolanie? Vsak tam podla tych zoznamov prijali deti, ktore su od Olivinky mladsie - ci?

sjuz
17. máj 2013

@gretkab
@bubina76
predstavte si, ze aj fandlyho nabrala tiez 2010 deticky. a pani riaditelka vysvetlovala, ze ta nasa (nov 2009) by bola potom od nich ovela starsia. ze ona zobrala 2009 a doplnila ich do triedy min roka. takze min rok ju nemohli zobrat lebo mala nemala 3 roky k 1/9 a tento rok je uz moc stara. hlavne ze do skoly pojde s detmi narodenymi aj 01/2010-08/2010 ale pre skolku je stara :( uzasne tieto senecke skolky.

maznacik007
17. máj 2013

@sjuz no tak to je tiez dobre divne sestrina mala je januar 2010 a nezobrali ju obaja pracuju, TP v Senci .. vsetko ... a nie ... ja by som len bola zvedava ze podla coho teda brali na tu fandlyho deti ... ked ani tvoju nevzali ... a presne toto bude ako aj nabuduci rok ze zasa bude pristara ... no des...

gretkab
17. máj 2013

Tak hlasim, ze som si prave nasla v schranke rozhodntie z Kosickej a Elu vzali, hura, hura, hura 🙂 . (Pre istotu upresnujem, ze bude predskolacka.)

sjuz
17. máj 2013

@gretkab gratulujem a tesim sa, ze aspon vasu zobrali...

sjuz
17. máj 2013

@maznacik007 no tak asi bude pravda co mi vcera povedal sused, ze na Fandlyho len s velkymi znamostami...

bubina76
20. máj 2013

@sjuz Fakt sila, nechapem ani ja... aky je teda idealny vek pre deticky,aby sa dostali do skolky... Smutne, smutne...
Ved aj na Kollarovej prijatych okolo 30 deti rocnik 2010 a z 2009 len 5 ☹
Mam pocit,ze ani znamosti na vela nebudu,tam asi hra ulohu nieco viac 😕

@gretkab Blahozelaaam, Elinke sa tam bude urcite pacit, p. ucitelky su tam mile. A Mareka mas uz v skole? (nejako som nepostrehla...)

gretkab
20. máj 2013

@bubina76 Marek pojde do skoly od septembra (mal odklad).

sjuz
20. máj 2013

@bubina76 myslíš že odvolanie má nejakú šancu? Ako to že váš nevzali? Ste 2010, nie?

gretkab
21. máj 2013

Odvolanie stoji minimalne za pokus.

lady511
19. máj 2014

Ahojte všetky mamičky zo senca a okolia...chcem sa poradit,,my bývame v Hrubom Šúri,,avšak tu mi dieta do školky neprijali s odovodnením že nedovršilo vek 3r v septembri(máme 3r až v novembri)avšak enmyslím si že naša dedina naplnila kapacitu školky teda prijatých detí,,lebo vela detí(čo som si pozistovala) idu do školky napr v Turni ,Královej atd..neviem naozaj čo robit,,v senci je všetko plné a ja neviem kde dat svoje dieta,,moji rodičia ešte pracuju takže s nimi počítat nemožem a sukromné školky su neunosne pre nás finančne..mali ste aj vy takýto problém?

maznacik007
19. máj 2014

@lady511 obrat sa na vas obecny urad pokial tam mas trvaly pobyt skus ... ale teda v senci a v okoli je umenie dostat do skolky aj stvorrocne dieta nie to co nema este tri k septembru ...

bosoriak
19. máj 2014

@lady511 Ahoj, co som ja riesila minuly rok zapis, tak v Senci mi ani prihlasku nechceli zobrat, kedze sme nemali trvaly pobyt v Senci. Takze skutocne sa treba domahat prijatia vo vasej obci. Ale tiez neviem, v akom ste stave. Napr. ja som vedela, ze nemam sancu ani u nas v obci, lebo som bola na materskej s druhym dietatom a samozrejme, ak prihlasku davali maminy aj mladsich deti, ale zas take co nastupuju do prace, tak nemozem cakat, ze vezmu dieta mne. Ak vsak ides do roboty, tak by som tam velmi dorazne vysvetlila, o co ide a pytala si zoznam prijatych deti a spolu s riaditelkou by som hladala moznosti, ako tam svoje dieta umiestnit. Do novembra asi nijako, pretoze dieta co este nema 3 roky sa v skolke berie ako 2 deti a taku kapacitu skutocne nemaju. Ale od novembra by ti dieta prijat mohli.

gretkab
21. máj 2014

@lady511 Ja Ta nepotesim, podla mna mas len 2 moznosti - sukromna skolka alebo ostat doma dlhsie. (Alebo mas sancu vybavit nieco po znamosti, ak taku moznost mas.)

misha8
21. máj 2014

@nicolkarin ahoj takze na kysucku si treba ist osobne zistit ci je prijate dieta?

lady511
26. máj 2014

@gretkab no ja mam momentálne len taku možnost íst do mt k rodičom,, 😒

lady511
26. máj 2014

@maznacik007 dakujeem..rozmýšlam nad tým že sa pojdem popítat na ten urad lebo ymslím že beru detičky ktoré su z iných obci a my čo tu máme pobyt tak akože žial bohu 😒

lady511
29. máj 2014

ahojte maminy,,no tak som vo velmi tažkej situacii,,v celom senci mi nezobrali malu(3r ma v novembri)..samozrejme viem že je vela detičiek vo všetkých školkach su plné stavy,,boli sme prijatý do martina..avšak koli velmi zlému zdr,stavu mojej maminy tato možnost asi pada ☹ ☹ ☹ ..na sukromu školku nemáme,,,na opatrovatelku tiež nie 😒 ..nikto v okolí mi nemože postrážit dieta...je to komplikované..rozmýšlala som že kedže teda budem doma na predlženej RD a obvolávat každý mesiac školky či sa niečo neuvolnila chcela som aj ja prisiet do rod.rozpočtu ale kedže mam RA(reumatoidna artritída) ...niake nočné cez výkend niesu možné,,,tak jedine niečo na doma,,,rozmýšlala som nad opatrovaním dietatka,,,kedže budem doma,,so svojou dcerou zvládnem aj druhé dietatko,,takže ak potrebujete postrážit dietatko..budem k dispozicii..niesom síce ani akreditovaná zdr.sestra ale som doma na RD a chcem tento čas niako využit a trošku si aspon niečo malo privyrobit 😉

2danculik
17. sep 2014

dievčatá zobrali vam dieta do seneckej školky ak
trvalý pobyt otca je senec, trvalý pobyt matky a dieťata je ine mesto?
Bývame tu prechodne asi na 2roky, kým dostaviame dom apotom idem do ineho okresu.

gretkab
19. sep 2014

@2danculik Ja by som dietatu na 2 roky zmenila trvaly pobyt 😉 - co ale tak ci tak nie je zarukou toho, ze Ti ho vezmu do seneckej skolky pri sucasnom stave.

2danculik
19. sep 2014

@gretkab ono zmenit trvalý pobyt nie je len tak....ja tu mám tiež prechodný pobyt, ked chcem zmenit trvalý tak musím obehnuť všetky inštitucie poistovne, banky socialka, telefony.... nemám čas ani chut robit to kazdé dva roky, hlavne ked ideme potom do druhého okresu :(
a ako je to vlastne ked mam trvalý pobyt senec, zoberu mi ju hocikde v okrese senec?

gretkab
23. sep 2014

@2danculik Nemusia Ti ju vziat ani v Senci priamo (vlani nevzali 240 deti, ktore splnali kriteria), natoz kdekolvek inde 😉.

2danculik
24. sep 2014

@gretkab no všimla som si, že sa tam deti zrejme dostávaju protekciou alebo všimným :(