icon

Nápady na darčeky do škôlky na narodeniny

erinka1911
24. jan 2025

Ahojte,inspirujte ma
Co davate detom do skolky na narodeniny?
Uz mi dochadzaju napady
Sladke nie lebo to bude hned po Velkej noci
Dcera bude mat 5
Za kazdy napad dakujem
Rozmyslala som nad pexesom alebo kvartetom zatial

Strana
z3
luciat38
24. jan 2025

@erinka1911 ja som si objednala tu medovníčky https://www.modrykonik.sk/market/potraviny/7c4i... raz včielka a raz také medovnikove lizatka. Pani mi to zabalila a poslala, bolo to krásne a deťom sa to páčilo.

erinka1911
autor
24. jan 2025

@luciat38 dakujem pekne

jakubrianka
24. jan 2025

Zbytočný odpad navyše. Nevadí, veď potom si to všetci vypijeme spoločne z jedného kalicha.

dzejsik
24. jan 2025

@erinka1911 ja kupujem bud Alasky alebo balik balonov, co ucitelka rozda po 1-2 ks a zvysok jej ostane na pouzitie v triede

erinka1911
autor
24. jan 2025

@dzejsik balony kupim a hotovo
Dakujem

zuzka1117
24. jan 2025

Neznášam tieto kraviny zo škôlky, každý deň nejaká lacná blbosť ktorú aj tak deťom nedovolím. Ja by som to úplne zakázala. Mandarínky tiez nemozes?

erinka1911
autor
24. jan 2025

@zuzka1117 mozem ale do skrinky si musia dat

elisaeli
24. jan 2025

Neznášam tieto sprostosti, úplne zbytočné čačky a hračky. Premotivovaní rodičia už nevedia čo vymyslieť, pritom stačí drobná sladkosť, pokojne aj zdravšia verzia.

orangiiina
24. jan 2025

Tiež nechapem týmto malým drobnostiam. Syn dostal malý bublifuk, ktorý nerobil bubliny, malú omaľovánku robotov, on autíčkový maniak nevykreslil ani jednu stranu, pečiatku nejakej vcielky, s ktorou nikdy nič neurobil. Je to odpad, ktorý zvyčajne letí do koša.
Torty, ovocie sú u nás zakázané, musí to byt niečo, čo je zabalené a dajú im to do skrinky domov. Väčšinou dám nejaký balíček cukríkov, alebo zdravej drobnosti a hotovo. Ten jeden malý kúsok sladkého dieťa poteší a pokiaľ ho nejedia doma na kilá, tak neuškodí.

mila06
24. jan 2025

@erinka1911 necitam to tu cele ale ja napr.nedavam nic raz som dala susene ovocie balene jednotlivo "Yoyo Bear Fruit Minis" ale je to dost drahe pre 25 deti. Mne sa pacilo ked kamoska dala banany a kazdy mal nakreslenu tvar, taky pekny napad+zdrave. Sladkosti neznasam ked moji dostanu, su nauceni ze to proste nezjedia.

erinka1911
autor
24. jan 2025

@mila06 tiez som predtym v druhej skolke davala banany Mimoni

loliki
24. jan 2025

Nedaj nič a máš po starostiach. Jeden nemôže sladké, druhý kyslé, tretí orechové, štvrtý lepkové, piaty mliečne a šiesty neľúbi kresliť.

kavasmliekom
24. jan 2025

@erinka1911 a prečo riešiš co kupit co nie? Kúp Lizatka, a keď zjedia hneď, zjedia, keď im rodičia nedovolia, tak im dajú neskôr.

engynka
26. jan 2025

Ja nedavam nic. Ale teraz odchadzala ucitelka a deti dostali taku ceruzku ktora ma v sebe viac farieb a deti boli z toho nadsene. Aj v Tedi a Sinsay som videla take ceruzky vacsie balenie a kazda ma na vrchu nejaku gumu v tvare zvieratka.
My na rozlucku chceme dat tuto ceruzku a k tomu vyrobime detsku tajnicku a tu len okopirujem. Este sme mali v plane urobit odliatky zo sadry a mohli by si to vymalovat. Skor take vyrabacky u nas idu, sladkosti vobec.

44janica44
26. jan 2025

Toto mala naša....
Každý mal zabalené jablko + ovocie navyše.. . Učiteľky povedali ze stačí doniesť na oslavu ovocie a je to super.... žiadne lacné blbosti co po 2 dňoch skončia v kosi lebo sa rozpadnu alebo to zbytocne zavadzia...
Minule mali v skrinkách kapsičky- tiež fajn využiteľný darček.
Ovocie a kapsicku využije asi každé dieťa.... neuznávam sladkosti - naša napr. Nie každú sladkosť zje, lízatko po 2 liznutiach zahodí.

sonalove
26. jan 2025

V našej triede v škôlke nemáme našťastie nikoho s intoleranciami. Keď má syn sviatok - spolu upečieme krabicu rozprávkovych medovníčkov ktoré potom pani učiteľky rozdajú- každému dieťaťu sa ujdú 3 ks.

sonalove
26. jan 2025

medovníčky ktoré nosíme deťom keď má syn sviatok

erinka1911
autor
26. jan 2025

@44janica44 mile a napadite
U nas nic nemozu mat
Vsetko zabalene a hned smer skrinka
Dakujem za nápad

smiling89
26. jan 2025

@erinka1911 aj u nas vsetko co sa rozdava ide hned do skrinky, ci sladkost ci ovocie ci tie ine zbytocnosti....nevidim na tom nic zvlastne. Deti su na to zvyknute, beru to uplne normalne.
Mne v minulosti ovela viac prekazalo ked mamicky vypekali, predbiehali sa, ucitelky fotili vsetko, posielali do skupiny s dodatkom ze tak si pochutili deti ze ani obeda sa nedotkli....a toto bolo na tyzdennom poriadku lebo meniny/narodky 20 deti..som neskutocne rada ze sa to zatrhlo.

erinka1911
autor
26. jan 2025

@smiling89 mne nejde o vypekanie
Mne sa pacilo ze v predoslej skolke som doniesla kosik ovocia rozneho a tam si to rozkrajali a zjedli.
Tu nie
Mne je jedno kto co donesie
Hladim na svoj rozpocet

lenkaaa25
26. jan 2025

@erinka1911 dali sme buď Kinder čokoládku alebo lízatko a k tomu napríklad pečiatku alebo skákalku.
My máme syna, ktorý bude teraz oslavovať narodeniny presne na Veľkú noc. Je prvák a prinesie sladké. To je na každom rodičovi, či to dovolí zjesť svojmu dieťaťu alebo nie. Veď aj na Mikuláša majú toho veľa a v škôlke im dá Mikuláš tiež sladké 😉

erinka1911
autor
26. jan 2025

@lenkaaa25 nasa 22.4
Len chcem si popredu kupit co bude treba
Kedze budeme mat novorodenca doma

Strana
z3