icon

Necháváte deti v škôlke do 17:00?

12. máj 2025

Naozaj nechávate deti do 17:00 v ms?? Kým príde človek domov umyje dieťa seba navečeria sa a dieťa môže rovno do postele .. niesu vase deti podráždene alebo smutne ???

Strana
z3
pl2y
12. máj 2025
@gladys_07

Jedna tema - chudatka deti co su v skolke do 17:00, druha tema - zeny v domacnosti su “putky”. Parada. Takze sa mozeme aj prepitujem posrat, stale bude zle. A najviac sudia samozrejme - ine zeny.

Inak robim na pol uvazku, maly byva v skolke do 14:00. Snad som vyhovela obom taborom. Alebo skor ani jednemu 🤷‍♀️

@gladys_07 hlavne je že to vyhovuje vašej rodine 😉

mandzula
12. máj 2025

Mne by veru mojej bolo luto, keby bola musela byt v skolke do 17.00. U nas bol opacny problem - skolka len do tretej, nemat rodicov, co ju obcas vyzdvihli, nevedela by som to vyriesit ani s pruznou pracovnou dobou.

dory11
13. máj 2025
@nikushka8

Mna by skor zaujimalo,co robia ludia ktorí chodia pre deti este pred 15:00 (a nejde o matky na materskej, HO, ci starych rodicov) 😉

@nikushka8 tak mám v škôlke kde chodí veľa mamičiek čo robia zdravotné sestri na ambulaciach(špeciálne kožné ORL atď ) a tým že robia od 7do 14:00/14:30 záleží ako majú v ktorý deň hodiny orginacne a koľko krát idú pre deti už pred 15:00 hodinou majú auta .
Ja som napríklad tiež pracovala na ranu od 7:00 do 14:00 niekdy aj skôr takže e najneskôr som išla po malú o 14:30 robila som rane zmení v pekárni.
Sú rôzne roboti kde proste robia rane a vedia ísť po tie deti normálne .
Potom máme mamičky čo má dieťa v škôlke od 7:50 do 15:40 a pritom je doma z ďalším dieťaťom.
Moja je zase podráždene mrzuta nahnevaná a smutná keď má pocit že sme v ten deň boli spolu malo tak ma večer problém zaspať ako keby si ten čas nahrádza čo nebola somnou preto chodím ponu hneď o 14:00 keď nesom v robote a keď budem tak max do 15:20 ponu prídem ale v Tom prípade by chodila ráno neskôr a nie hneď

ibrunova
13. máj 2025
@dory11

@nikushka8 tak mám v škôlke kde chodí veľa mamičiek čo robia zdravotné sestri na ambulaciach(špeciálne kožné ORL atď ) a tým že robia od 7do 14:00/14:30 záleží ako majú v ktorý deň hodiny orginacne a koľko krát idú pre deti už pred 15:00 hodinou majú auta .
Ja som napríklad tiež pracovala na ranu od 7:00 do 14:00 niekdy aj skôr takže e najneskôr som išla po malú o 14:30 robila som rane zmení v pekárni.
Sú rôzne roboti kde proste robia rane a vedia ísť po tie deti normálne .
Potom máme mamičky čo má dieťa v škôlke od 7:50 do 15:40 a pritom je doma z ďalším dieťaťom.
Moja je zase podráždene mrzuta nahnevaná a smutná keď má pocit že sme v ten deň boli spolu malo tak ma večer problém zaspať ako keby si ten čas nahrádza čo nebola somnou preto chodím ponu hneď o 14:00 keď nesom v robote a keď budem tak max do 15:20 ponu prídem ale v Tom prípade by chodila ráno neskôr a nie hneď

@dory11 u nás o 14 ešte spia

mooonika1975
13. máj 2025
@ibrunova

Deti, ktoré sú do 17 v škôlke, tam nie sú asi ráno od 6.00

@ibrunova ale sú, mám aj také, rodičia och majú 2 dni do týždňa , ostatné máme my

dory11
13. máj 2025

@ibrunova unas už nie unas majú spánok od 12:00 do 13:30 o Tom čase ich búda môžeme po deti chodit o 14:00 tak je škôlka otvorená ( olovrant nám dávajú domov )už vždy pred 14:00 deti pobehujú po triede moja napríklad nespí na obed už dávno tak že je v jej triede asi 3/4 deti takéto tie sa obliekajú prvé a následne učiteľky postupne budia podľa rozpisy ( ráno musíme hlásiť o koľkej cca prídeme po dieťa a kto )ale o 14:10 už musia mať všetky deti nachystene na olovrant

buducamama
13. máj 2025

Odhliadnuc od nutnosti rodičov pracovať, záleží aj od dieťaťa. Niektoré jednoducho ani nechcú ešte ísť domov. Poobede sa zobudia, potom papajú a kým sa začnú hrať, niečo trvá. Ja keď prídem do škôlky, musím dieťa prehovárať, aby sme už išli domov. Všetko mi chce ukázať a hrať sa tam. Koľké razy je aj pol šiestej, keď odchádzame.

adonish
13. máj 2025

Deti chodia medzi prvymi na 6:30 a okolo 15 idu domov. Kazdu druhu stredu som v praci do 16, tak chodím 16:20. Manzel služobne vela cestuje, inak to nejde. Ked som bola s mladsou na MD, tak starsia bola od 8 do 15. Obe deti chodili s plačom domov, ze chcu byt s kamaratmi 😂

Strana
z3