Necháváte deti v škôlke do 17:00?
Naozaj nechávate deti do 17:00 v ms?? Kým príde človek domov umyje dieťa seba navečeria sa a dieťa môže rovno do postele .. niesu vase deti podráždene alebo smutne ???
Mne by veru mojej bolo luto, keby bola musela byt v skolke do 17.00. U nas bol opacny problem - skolka len do tretej, nemat rodicov, co ju obcas vyzdvihli, nevedela by som to vyriesit ani s pruznou pracovnou dobou.
Mna by skor zaujimalo,co robia ludia ktorí chodia pre deti este pred 15:00 (a nejde o matky na materskej, HO, ci starych rodicov) 😉
@nikushka8 tak mám v škôlke kde chodí veľa mamičiek čo robia zdravotné sestri na ambulaciach(špeciálne kožné ORL atď ) a tým že robia od 7do 14:00/14:30 záleží ako majú v ktorý deň hodiny orginacne a koľko krát idú pre deti už pred 15:00 hodinou majú auta .
Ja som napríklad tiež pracovala na ranu od 7:00 do 14:00 niekdy aj skôr takže e najneskôr som išla po malú o 14:30 robila som rane zmení v pekárni.
Sú rôzne roboti kde proste robia rane a vedia ísť po tie deti normálne .
Potom máme mamičky čo má dieťa v škôlke od 7:50 do 15:40 a pritom je doma z ďalším dieťaťom.
Moja je zase podráždene mrzuta nahnevaná a smutná keď má pocit že sme v ten deň boli spolu malo tak ma večer problém zaspať ako keby si ten čas nahrádza čo nebola somnou preto chodím ponu hneď o 14:00 keď nesom v robote a keď budem tak max do 15:20 ponu prídem ale v Tom prípade by chodila ráno neskôr a nie hneď
@nikushka8 tak mám v škôlke kde chodí veľa mamičiek čo robia zdravotné sestri na ambulaciach(špeciálne kožné ORL atď ) a tým že robia od 7do 14:00/14:30 záleží ako majú v ktorý deň hodiny orginacne a koľko krát idú pre deti už pred 15:00 hodinou majú auta .
Ja som napríklad tiež pracovala na ranu od 7:00 do 14:00 niekdy aj skôr takže e najneskôr som išla po malú o 14:30 robila som rane zmení v pekárni.
Sú rôzne roboti kde proste robia rane a vedia ísť po tie deti normálne .
Potom máme mamičky čo má dieťa v škôlke od 7:50 do 15:40 a pritom je doma z ďalším dieťaťom.
Moja je zase podráždene mrzuta nahnevaná a smutná keď má pocit že sme v ten deň boli spolu malo tak ma večer problém zaspať ako keby si ten čas nahrádza čo nebola somnou preto chodím ponu hneď o 14:00 keď nesom v robote a keď budem tak max do 15:20 ponu prídem ale v Tom prípade by chodila ráno neskôr a nie hneď
@dory11 u nás o 14 ešte spia
Deti, ktoré sú do 17 v škôlke, tam nie sú asi ráno od 6.00
@ibrunova ale sú, mám aj také, rodičia och majú 2 dni do týždňa , ostatné máme my
@ibrunova unas už nie unas majú spánok od 12:00 do 13:30 o Tom čase ich búda môžeme po deti chodit o 14:00 tak je škôlka otvorená ( olovrant nám dávajú domov )už vždy pred 14:00 deti pobehujú po triede moja napríklad nespí na obed už dávno tak že je v jej triede asi 3/4 deti takéto tie sa obliekajú prvé a následne učiteľky postupne budia podľa rozpisy ( ráno musíme hlásiť o koľkej cca prídeme po dieťa a kto )ale o 14:10 už musia mať všetky deti nachystene na olovrant
Odhliadnuc od nutnosti rodičov pracovať, záleží aj od dieťaťa. Niektoré jednoducho ani nechcú ešte ísť domov. Poobede sa zobudia, potom papajú a kým sa začnú hrať, niečo trvá. Ja keď prídem do škôlky, musím dieťa prehovárať, aby sme už išli domov. Všetko mi chce ukázať a hrať sa tam. Koľké razy je aj pol šiestej, keď odchádzame.
Deti chodia medzi prvymi na 6:30 a okolo 15 idu domov. Kazdu druhu stredu som v praci do 16, tak chodím 16:20. Manzel služobne vela cestuje, inak to nejde. Ked som bola s mladsou na MD, tak starsia bola od 8 do 15. Obe deti chodili s plačom domov, ze chcu byt s kamaratmi 😂

Jedna tema - chudatka deti co su v skolke do 17:00, druha tema - zeny v domacnosti su “putky”. Parada. Takze sa mozeme aj prepitujem posrat, stale bude zle. A najviac sudia samozrejme - ine zeny.
Inak robim na pol uvazku, maly byva v skolke do 14:00. Snad som vyhovela obom taborom. Alebo skor ani jednemu 🤷♀️
@gladys_07 hlavne je že to vyhovuje vašej rodine 😉