Neviem si dať rady s 3 ročnou dcérkou
Ahojte, dcerka akonáhle dovršila 3 roky, začala zo všetkým protestovať. na všetko mi povie že nevie, nevie si upratať nevie sa obliecť, nevie farby a ani rátať. A k tomu rátať už vedela do 10, aj farby poznala ako tak, ked som jej povedala prvé dve začiatočné písmenká. Je strašne hyperaktívna, a papulnatá. ked sa s nou chcem iísť hrať alebo učiť niečo nič ju nebaví viac ako 5 minút a to hovorím ešte asi aj vela. Vždy ide po niečom inom. A najviac čo ma trápi a neviem či je to v poriadku, len by sa bozkávala, už som ju načapala aj s babikou, uplne strnie ked uvidí niekoho sa bozkávať. iné ju nezaujíma. Poradte mi čo s tým mojim malým šidlom mám robiť ja som fakt zúfalá. Je to normálne alebo mám vyhladať psychologa alebo čo mám robiť?
@katka1981 😀 😀 😀 jaaaj veru,si to pamätam veru,bleee 😀
však nech si teda da,len ked to robi v meste a ludia pozeraju nič prijemne 😎 😝
@martinka1981, moja len doma, inde sa nenudi, aj nechty, a vlastne vsetky vylomeniny. Lenze ja sa jej uz nedokazem venovat nonstop. Priznavam sa bez mucenia, uz ma to nebavi. Ako som bola od zaciatku aktivne a musela som sa jej venovat nepretrzite, tak, ked sa naucila zahrat aj sama, hoci len na chvilu, stale jej davam priestor, aby v tom pokracovala 😀
@katka1981 no o nechtoch ani nehovor,minule mi hovori že deti v školke jej obhryzli 😀 😀 😀
no ja sa jej tiež nemam ako moc venovať,ked sa nam narodila druha lapajka mala Mima 18 mes. A teraz sklbiť hru alebo vymyslieť aktivitu aby to bavilo obe je nad moje sily 😝 možno sa to da,len ja nemam napady 😒
@nikusik22 😀 😀 😀
večer slzy rano pena,krasne a vystižneeeee 😀
@martinka1981, @nikusik22, a take poznate? Som s malou na wcku v Auparku, wecka plne a mala mi pri cikani drzi kolena. Pozrie sa mi do nohaviciek na intimnku a hovori: Vytok mas? 😀 😀 😀
@martinka1981
@katka1981 ale si tu pekne kecate 😀 radost vas citat 🙂
@martinka1981, kde si bola ked sa rozdavala kreativita? Lebo ja som vtedy stala v rade na trpezlivost a zial ani tam na mna nevyslo. 😀 😀 😀 takze keby mala trpezlivu a kreativnu mamicku, asi by bola celkom idealne dieta 😀
@katka1981 jaaaj toto našťastie nie,ale minule ked som mala svoje dni a šla rano do sprchy tak sa ma pytala prečo mam pokakanu riťu 😔 😀 😀 😀
a vložky si tiež chce davať,aj mladšia dnes pri na WC tak jej dam papierik z kridelok(to maju radi obe a čakaju kym im ho dam do ruky) a ako som jej ho podala tak už si ho davala medzi nohy.Som išla odpadnuť.
inak pozeram že si z Rače,to sme susedy 😵
@kaja73 helou,sme sa našli veru
😀 😀 😀 😀
@martinka1981, ale neeee, aj by som ti isla zakyvat z balkona, ale som len v spodnom pradle 😀 😀 😀 hod IP odkial si presne.
Idem buchnut sampanske, mala spi, ajked pes hucal, juuj keby sme nejake mali, boze vysmiata som jak leco.
@katka1981
@martinka1981 ved pozeram jedna z jednej sukromky druha z druhej-teda mojich sukromiek- a ako vam to ide,este aj nick mate s rovnakym rokom aj dcerky podobneho veku-najskor mi ani nezaplo ze nie ste spolu v jednej sukromke-ale kazda v inej.
Teda ak nemate daku inu -svoju-sukromku 🙂
no ale moj este trojrocak nie je,aj ked cert je to riadny.
@nikusik22, taka vesela som bola v teme junove deticky 2009 ci ako sa to volalo, ako tehotna, plna pozitivnej energie, nevedela som o detoch ani n, potom ma to preslo. Teraz som vesela asi preto, ze vidim, ze nie som v tom sama, ale skodoradost to nebude, len si hovorim, ze snad z toho vyrastie.
@katka1981
@nikusik22
@kaja73 tak som tu,bola som pri mladšej ,plakala s dožadovala sa mamy 😝 furt len mama.
No vidiš Kaji aky je ten svet maly 😀
Jaaaj mala by som isť von za drahym,sedi tam sam a kuka telku. Tak nech nepinda že len tu netujem 😀ňale ked tu je taka sranda teraz,nie??
Hned mame všetky lepšiu naladu ked deti spia a vieme že v tom niesme sameeee 😎
Babulky idem asi do postielky aj ja nech sa trošku vyspinkam. Majte sa krásne zatial a pekný večer s mangelmi alebo aj bez ja sa cítim na bez :D papa

@nikusik22 veru vtedy su najkrajšie. lebo vieme že už bude relativny klud 😎