Neviem si dať rady s 3 ročnou dcérkou
27. jún 2012
Ahojte, dcerka akonáhle dovršila 3 roky, začala zo všetkým protestovať. na všetko mi povie že nevie, nevie si upratať nevie sa obliecť, nevie farby a ani rátať. A k tomu rátať už vedela do 10, aj farby poznala ako tak, ked som jej povedala prvé dve začiatočné písmenká. Je strašne hyperaktívna, a papulnatá. ked sa s nou chcem iísť hrať alebo učiť niečo nič ju nebaví viac ako 5 minút a to hovorím ešte asi aj vela. Vždy ide po niečom inom. A najviac čo ma trápi a neviem či je to v poriadku, len by sa bozkávala, už som ju načapala aj s babikou, uplne strnie ked uvidí niekoho sa bozkávať. iné ju nezaujíma. Poradte mi čo s tým mojim malým šidlom mám robiť ja som fakt zúfalá. Je to normálne alebo mám vyhladať psychologa alebo čo mám robiť?
Predošlá
Strana
z6
Predošlá
Strana
z6

@kaja73 takže už som začala používať jednu z tvojich rád 🙂 Nie je to úplne bábkové divadlo, ale tiež je to herecké - začali u nás rozprávať bábiky, papučky, dcérine ručičky apod. Samozrejme, rozprávam za nich väčšinou ja, ale ľahšie sa s dcérou dohodneme a dosiahnem, čo chcem a potrebujem - aby sa obula, umyla si ručičky apod. Takže vďaka 😉