Odklad školskej dochádzky - nultý a prípravný ročník v Bratislave
Ahojte. Viete mi prosim niekto poradit nejaky nulty rocnik pre dcerku. Bude mat odlozenu slolsku dochadzku a nechcem ju uz nechat v skolke do ktorej teraz chodi, rada by som ju dala do nejakeho pripravneho, nutleho rocnika, ak sa mi podari najst. Sme z Ruzinova, ale ak to bude dobra skola/skolka alebo nejake zariadenie som ochotna ju tam aj nosit. Dakujeem Vam velmi za kazdu radu 🙂
@diocka ahoj este sen chodis mohla by si mi napisat sukromnu spravu dakujem
@lavazza75 ahoj aj moj syn chodil do pripravky skoly rozlisuju 0lty a pripravny rocnik
@lavazza75 ahoj aj my aktualne riesime pripravny rocnik. Mozem vediet ci ste sa nakoniec rozhodli pre zehriansku a aky bol dovod? Moj syn ma indikovany oneskoreny vyvin reci a psychologicka idporucila pripravny rocnik. Na vlasteneckom namesti maju uz ale plno a odporucili mi zehriansku. Trochu som skepticka nakolko je to skola pre postihnute deticky aj ked ten pripravny rocnik je pre normalne deti. Mate viac info? Kolko otvaraju tried atd.? Dakujem
@bubulik22 my sme chodili na Zehriansku do pripravky a boli sme spokojni ako maly aj ja..maly tiez zaostava vo vyvoji zacal neskoro rozpravat atd a tu sme sa velmi posunuli ak chces napis mi sukromnu spravu a pytaj sa
@linduska27 pisala som ip😉

@diocka no vyzerá to zaujímavo...