icon

Odklad školskej dochádzky - nultý a prípravný ročník v Bratislave

drobuliatki
13. jan 2016

Ahojte. Viete mi prosim niekto poradit nejaky nulty rocnik pre dcerku. Bude mat odlozenu slolsku dochadzku a nechcem ju uz nechat v skolke do ktorej teraz chodi, rada by som ju dala do nejakeho pripravneho, nutleho rocnika, ak sa mi podari najst. Sme z Ruzinova, ale ak to bude dobra skola/skolka alebo nejake zariadenie som ochotna ju tam aj nosit. Dakujeem Vam velmi za kazdu radu 🙂

Strana
z2
mm2008
31. mar 2017

@diocka no vyzerá to zaujímavo...

linduska27
3. sep 2017

@diocka ahoj este sen chodis mohla by si mi napisat sukromnu spravu dakujem

lavazza75
18. feb 2019

@tin007 dobry den, aktualne riesim tuto temu mozem vam napisat? ci ste chodili do toho nulteho rocnika? dakujem

tin007
18. feb 2019

@lavazza75 mozes, syn chodil do pripravneho

linduska27
19. feb 2019

@lavazza75 ahoj aj moj syn chodil do pripravky skoly rozlisuju 0lty a pripravny rocnik

bubulik22
4. mar 2019

@lavazza75 ahoj aj my aktualne riesime pripravny rocnik. Mozem vediet ci ste sa nakoniec rozhodli pre zehriansku a aky bol dovod? Moj syn ma indikovany oneskoreny vyvin reci a psychologicka idporucila pripravny rocnik. Na vlasteneckom namesti maju uz ale plno a odporucili mi zehriansku. Trochu som skepticka nakolko je to skola pre postihnute deticky aj ked ten pripravny rocnik je pre normalne deti. Mate viac info? Kolko otvaraju tried atd.? Dakujem

linduska27
4. mar 2019

@bubulik22 my sme chodili na Zehriansku do pripravky a boli sme spokojni ako maly aj ja..maly tiez zaostava vo vyvoji zacal neskoro rozpravat atd a tu sme sa velmi posunuli ak chces napis mi sukromnu spravu a pytaj sa

bubulik22
4. mar 2019

@linduska27 pisala som ip😉

Strana
z2