Odmietanie škôlky
Ahojte maminky. Tak nečakala som ze tu budem písať, no bohužiaľ. Synček sa veľmi tešil do škôlky. O škôlke hovoril už pred rokom, zobrala som ho par krát zo sebou keď som šla po synovca a veľmi sa mu tam páčilo. Celé letné prázdniny sa nemohol dočkať škôlky. Včera ráno s radosťou išiel do škôlky. No keď som po neho prišla stále mi hovoril ze chlapček sa mu nedal zahrať s nejakou hračkou. Ku večeru mi začal hovoriť ze ho chlapček bil. Dnes ráno s veľkým plačom ešte doma sme museli na dnešný deň škôlku prerušiť lebo neskutočny plač ze tam nechce ísť ze ho chlapček bije a dokonca sa mi v noci pocikal. Co doteraz neurobil. Nechodí do predškolskej ale do malej triedy. Co myslite ako pokračovať? Myslíte že naozaj to kvôli nejakému chlapčekovi alebo si to iba vymýšľa? Netuším ako to bude zajtra no mam už teraz strach ze tam vôbec nebude chcieť ísť. Prosím vás čo mám robiť?
@maminazosatnika ale akože ja mam fakt strach aby z toho nejaký blok nedostal, ved keď už v noci kvôli tomu nespi?
Autorka, ak ti kvôli škôlke ani v noci nevie normálne spať to nieje dobré. Skús sa poradiť s nejakou psychologickou, nájsť na internete číslo. Neviem, možno existujú také na telefóne čo poradia. Ja by som sa skusila takto poradiť a nie že teraz to budete prežívať mesiac - dva. Naozaj odborník lepšie zhodnotí ako my laici.
@autorka môžem sa len opýtať prečo ho tam nasilu dávaš? Sama vidíš, že nerobíš správnu vec. Ubližuješ jemu, aj sebe. Nerozumiem. Len preto, že to robia ostatní?