icon

Rodičia škôlkarov, cítite sa šikanovaní štátom?

20. mar 2025

Rodičia škôlkarov a školákov, cítite sa byť šikanovaný a zastrašovaný štátom a inštitúciami? Ako vnímate že si o deťoch a rodine robia záznamy a registre ?

Strana
z4
pribinak
20. mar 2025

Gramatika odišla kam? Na divolenku?

melanta
20. mar 2025

Fíha, hneď takto z rána?

autor
20. mar 2025

@pribinak šikanovaný ako jednotka

pribinak
20. mar 2025

Rodičia - množné cislo.

fajnova
20. mar 2025

🍿

januska12323
20. mar 2025

Budeš prekvapená keď zistíš koľko inštitúcií má o tebe záznamy a registre.

autor
20. mar 2025

@pribinak rodičia sa nemusia obaja cítiť šikanovaní. Jeden môže mať úplne v paži.

adeladulova
20. mar 2025

Záznamy o com? O manželskom/ partnerskom vzťahu? Adrese, práci, či počtu detí v rodine?
Niečo mi uniklo?

pribinak
20. mar 2025

Ach jaj, naformulovat jednu veru a zbladnut to po gramatickej stránke je evidentne nad tvoje sily
Ukoncujem debatu. Zbytočnú

A aj keď to má jeden v paži, stále je to množné cislo a preto tam máš hrúbky

autor
20. mar 2025

@pribinak Ty si chodiaca dokonslosť zbladnut to.

pralinka25
20. mar 2025

Neviem. Ja sa tak necitim a to mi presli skolkou 3 deti. V com konkretne sa mam citit zastrasovana?
Ide o ockovanie? Alebo co?

autor
20. mar 2025

@pribinak nemyslím si že tým je hrúbka, len je to myslené inak, ako to ty vnímaš.

galganka
20. mar 2025

Necítim sa šikanovaná. Aktuálne nikým. A úprimne, nechcela by som byť dotyčný, čo má na starosti moju zložku, odpočúva mi telefón, alebo robí záznamy podľa mojich členských kartičiek, či registrácií môjho mailu. 😂 Chúďa človek.

belllinka
20. mar 2025

Aké záznamy a registre myslíš?

pribinak
20. mar 2025

Preklep a hrúbka je dosť rozdiel

magic08
20. mar 2025

@pribinak dievčata peace, ukončite toto nezmyselné naťahovanie sa, aj sa chcem konečne dozvedieť, prečo sa mam cítit šikanovaná 🙂
takze prečo?

lucilaines
20. mar 2025

Som rodic dvoch skolkarov a citim sa byt sikanovana statom, ale absolutne v inych oblastiach 😀napriklad sa citim byt sikanovana bliziacou sa transkacniu danou, ktoru musime vo firme riesit. Neviem ake zastrasovanie a zaznamy ci registre mas na mysli, ale o mojej osobe a mojich detoch existuje tolko zaznamov cez socialnu a zdravitnu poistovnu, google, rozne aktivity a kruzky, kluby, letecke spolocnosti, navstevy roznych zariadeni, ze tie v skolke ma absolutne nevyvadzaju z miery.

kavasmliekom
20. mar 2025

Autorka. V príspevku máš hrúbku.
@pribinak ti len chcela poradiť. Netreba sa hádať, keď nemáš pravdu.
Šikanovaný rodič
Šikanovaní rodičia.
A na tvoju otázku, aký register? Trestov, dlhov? Alebo osobné údaje?

zuzana76
20. mar 2025

o ake informacie sa konkretne jedna? adresa dietata a rodicov, datum narodenia dietata a to, ze ci su obaja rodicia zakonní zastupcovia? To su potrebne informacie, nic co skole netreba, ci ako ziak tam ma chodit len pod nejakym cislom?

zuzana76
20. mar 2025

@belllinka centralny register - ale tam su len veci o narodnosti, datum narodenia, adresa, telefonne cislo rodicov, take normalne veci, co je treba, aby skola mohla vystavit vysvedcenie, informovat rodicov

autor
20. mar 2025

@kavasmliekom podľa mňa tam hrúbku nemám, pretože som otázku mierila napriek osloveniu rodičia na rodičov jednotlivcov- otec, matka. Akoby plurál a singulár podstatného mena boli najväčšie hrúbky, ktoré pozná každý jeden Slovák. Trápne, ale že diakritiku ani základnú neovládate sa nehanbíte?

belllinka
20. mar 2025

A odpovieš nám už konečne aké registre a zoznamy máš na mysli???

michaela329
20. mar 2025

@pribinak šikanuje ju aj tá...

deti95060810
20. mar 2025

kvôli chybe sa tu handrkujete... o ničom
autorka radšej upresni o čo ti ide, lebo ja som niečo takéto nikdy neriešila resp. ani ma to nenapadlo... áno deti do mš chodili všetky

ivka225
20. mar 2025

Aj tvoj obvodný lekár má o tebe veľa údajov. Cítiš sa ním šikanovaná?

autor
20. mar 2025

@pribinak skontroluj si haka baka diakritiku po sebe prosím ťa.

aurora33
20. mar 2025

Preco ti vadia záznamy? Ocko chce ostať na ,,materskej” a dieťa chcete dať do škôlky?

ktobytobolpovedal
20. mar 2025

Coze? 👀👀👀👀👀

michaela329
20. mar 2025

Ako pedagóg vediem niekoľko záznamov o dieťati, niektoré duplicitne - vieš mi vysvetliť, ako dokážem niekoho šikanovať informáciami, ktoré vie každá tetka v dedine? Či rodným číslom?

pribinak
20. mar 2025

@michaela329 toto bude nejaký pacient

Strana
z4