Skĺbenie prázdnin v škôlke a práce
Ahoj maminy ako riešite prázdniny v škôlke ked pracujete? Ja sa momentalne chcem vrátiť do prace od 1.7 ale rodičov uz nemam priateľ pracuje tiež 😥
@andy03 apson keby tie škôlky nechali otvorené aj ked pre menej deti a viac by sme zaplatili co by nebol problém lepšie zaplatiť o niečo viac a vieme ze tie deti su z osobou ktorou prežili škôlke dosť času a poznajú ju 🙈
@noemikatka pokial si pred OCR chodila do roboty, máš nárok na dovolenku v lete normálne! Ty a aj priateľ, takže vykryť treba mesiac tak, že sa vystriedate na dovolenkách a zvyšný mesiac tie tábory, škôlky ... to si ako prvé zisti, či vam škôlka funguje.
Tie ceny za tábory sú také, ako píšeš, najmä pre tieto malé deti, ale pozri si ponuku štátnych CVČ, tam mávajú lacnejšie (ale rýchlo, lacné a dobré je zvyčajne velmi rrýchlo obsadené) a že neveríš nejakej študentke ... no neviem. Ved sú aj študentky pedagogiky, asi by som hľadala týmto smerom. alebo dôchodkyne, čo opatrujú aj 2-3 deti v miniskupinách. Bratislavské ceny neviem, tu berú tak 200-300€ na mesiac.
Predtým si prázdniny ako riešila?
@hettinka predtým som to riešila tak ze mi ju mal kto strážiť alebo bola som doma snou ale potrebujem ísť do práce keďže korona nam zarobiť nedala 🤦♀️
@noemikatka ni, najvyšší čas prehodnotiť vzťah k nádejnej svokre 😉
@noemikatka jeden mesiac je skolka vzdy otvorena.. zvysok sa latal mojimi rodicmi a nami.. ale našťastie ja som.mala rodicov na dochodku.
Horsie je to teraz ,ked su uz skolaci... Tabory su drahe.. nrjak to tiez latame.. lebo 2 deti a na zaplatenie 3-4 taborov pre kazdeho nemame

@veronikaszabova no neviem ona tak ona ma svoj rozum keďže budem mat 6 a nútiť ju tam nechcem byt nevydržala by tam proste ju poznám