Škôlka a plienky
Maminy ake mate skusenosti s nastupom do skolky v 3 roku dieťata?..Su deticky co este plienkuju a viem ze v skolke plienky nevitaju..ako ste sa s tym popasovali? dakujem 🙂
Baby a hodite mi sem link na to oducenie plienky za 7 dni? Ci ako to je?
@anjelicek26 dakujem 😉
@kikina84 zbytočne sa urážaš, baby ti chceli len pomôcť, u nás berieme v pohode deti s plienkami, do dvoch, maximálne troch týždňov sú bez plienky, takže to svedčí len o nedôslednosti, alebo lenivosti mamičky, ktorá dá trojročné dieťa do škôlky s plienkou. A teraz sa kľudne uraz.
@mamavera presne, aj u nas viem, ze beru skolky s plienkami (uz zanockamt spominala) a viem, ze ich oducaju a co viem, tak vsetky deti boli oducene v skolke do mesiaca (ked mi maly pred rokom nastupoval...on uz bol ale bez plienky).....takze jasne, ze sa to da, len treba chciet.....ja som pouzila tu metodu za 7 dni a fakt to slo......chcelo to trpelzivost, ale nechcela som to nechavat na ucitelky...nakupila som 10toro slipov a slo sa na to;)
@lulu2616 mne sa podarilo odplienkovat syna na den ked mal skoro 4roky,na noc mal plienku do 5rokov.Teraz ma 5 a pol roka a az teraz sme sa zbavili plienky na kakanie 😉 Neviem ako je na tom tvoj syn,mozno je este nezrely ked este ani nerozprava.Ja som mala so synom ale opacny problem-je intelektovo popredu oproti rovesníkom a prave to bol dovod preco odmietol vsetky moje pokusy o odplienkovanie lebo mal pocit ze strati svoju intimitu ked bude musiet cikat niekde na holo...jeho dodnes nikto nesmie vidiet cikat,musi mat absolutny pocit ze nieje nikto nablizku kto ho uvidi cikat alebo kakat.Lenze to uz je extrem,takych deti asi nieje vela. Tvojho malého asi do beznej skolky podla mna s plienkou nevezmu ☹
U nas s tym problem nerobia..pocas fna su deti.bez plienky alr.maju v skrinke viacero ks nahr.oblecenia...a ucitelky orezliekaju..na spanok davaju plienku
@mummy01
Cez den doma a na dvre lienku ž nemame ale musim ja odsledovat kedy mu treba piškať sem tam sa pocika ale už nie tak často ked vela nepije tak vydrži dlhšie to je logicke tak dufam že nebude mať problem v škôlke zaleži od učiteliek ked ho dau každu hodinku cikať tak by mal vydržať a vonku ani mne nechce cikať vôbec
@luciferkax
Dufm že bude dobre on vydrži ale ja musim odsledovať kedy mu treba cikať ale ked ho daju v škôlke každu hodinku tak by mal vydržať tak uvidime
@sorciera24
No to aj ja tak robim že som mu slipky nakupila a cezden plienky nema aj ja si myslim že veľa záleži od učiteliek aký maj oni k tomu pristum lebo každe dieťa je ine niektore sa nauči skôr niektore neskôr