Štvorročné dieťa ma bije
ahojte,
v poslednom case asi 2-3tyzdne, dostava moja 4r dcera amok ked sa jej nieco nepaci a zacne ma stipat a fackat. Nikdy predtym to nerobila, ani ja ju nebijem a v rodine to tiez nevidi. Je mi z toho smutno a neviem ako to mam riesit, kazdy den jej dohovaram, postavim ju do kuta, atd. Ale vidim, ze to nezabera. Vzdy sa potom zacne len lutovat a ani ju nenapadne sa ospravedlnit (len po dohovarani). Mate s tym skusenosti? Ako to riesit? A preco to vlastne robi??
Dakujem
@talula ...presne tak ako bolo pisane v prispevku nad mnou....vracat,vracat,vracat.
Da ti facku-daj jej tiez....samozrejme nie taku silnu aby jej hlava odletela ale taku aby ju ucitila.....a vysvetli jej ze ani ty ju nebijes a ze teba to tiez boli.
Aj moj syn mal obdobie,ked bez priciny fackal a hryzol....dostal to aj vzdy spat.Krute?Mozno ale zabralo.Urobil to par krat a odvtedy nie.
Ahojte mam doma 4 rocnu dcerku velmi inteligentnu sikovnu rozumnu ale napriek tomu ma nejake divne obdobie stale oponuje ked jej nieco poviem alebo kazem ale co je najhorsie ze sa napriklad hra a ja sedim pri nej a chvilku po praci odychujem ona sa z nicoho nic postavi a zacne ma bit kopat capat snazim sa jej chytit ruky a dohovarat ze to boli a maminka sa nebije ze ju lubim a stacilo. Niekedy to zabera ale vacsinou to zajde az tak ze chyti riadne amoky alebo ako to nazvat zacne skriekat ale doslova a niekedy to trva hodinu nepomaha ignorovanie ani pekne slovo ani krik bije aj muza aj svokru ono niekedy pomoze ked jej pekne poviem nech nevystraja mam pocit ze je kazdy den ina preto nic nepomaha ja uz neviem ale co zarucene pomoze ked sa muz postavi a povie stacilo no skor zvysi hlas mate nejake skusenosti alebo mam to zacat riesit so psychologom nezvladam tieto jej stavy idem sa z toho uz zblaznit 😦
@wanessa1616 Viem, že je to už veľmi dávnom, ale ako to u vás dopadlo? Čo pomohlo najviac? Ako keby ste našu situáciu opisovali...
@muffmuffinka Dobry vecer po strasne dlhej dobe som sa sem prihlasila ono to prestalo nejak same ale viem v com bol problem ja som sl strasne skoro do prace mala na dceru menej casu chcela strasne vela mojej pozornosti

@monika15 Kupila si niekde na SK tu knizku Nanny?