Štvorročné dieťa nezobrali do škôlky
Ahojte. Syn má v auguste 4 roky, ja som na materskej s dcérou. Nedostatok miesta a to, že som doma je vraj dôvod, prečo ho nezobrali do škôlky. Má niekto podobnú skúsenosť? Hnevá ma to, lebo kolektív by mu prospel. Je možné sa odvolať? Máte niekto skúsenosť?
samozrejme odvolaj sa,moja malá rada,napíš aj na úrad a informuj sa,aké sú kritéria na prijatie detí.......mne tiež neprijali pred rokom,napísala som len informačne na miestny úrad,náš starosta veľmi iniciatívny sa začal o to zaujímať(v našej časti je veľa detí z okolitých dedín) až sa dostalo k riaditeľke škôlky a zrazu bolo miesto 😉
@jankakim mne mal maly 4 roky uz v decembri minuleho roku a tiez ho nezobrali-druhy rok po sebe.Su sice urcene nejake kriteria,ale ked sa pozries na deti,ktore prijali uz pred rokom, tak najdolezitejsie kriterium,ktore musis splnat je dobra znamost v skolke..aspon u nas to tak funguje.ide ma porazit. skusim napisat odvolanie,no velmi tomu neverim.asi skusime skolku niekde v okolitych dedinach...
moja dcera bude mat tri v juny ale ja pracujem uz od oktobra a zobrali ju len na doobeda a teraz mi povedali ze aj od septembra to tak bude a tiez nehladia nato ze obaja pracujeme a naozaj su tam mamicky ktore su doma na md a nosia dieta na cely den a ked som povedala ze dam odvolanie hned ma upozornila ze mi to aj tak nepomoze...smutne je ze to nieje problem tohto roku ale bude sa to tahat najblizsie tri roky nakolko pred tromi rokmi bola najvyssia porodnost...ja som tiez pocula ze v prvom rade su predskolaci a potom deti pracujucich rodicov ale riaditelka mi tvrdi ze je to podla veku od najvyssieho po najmensie a do mesta ju uz nemam sancu vopchat nakolko aj tam su skolky plne a my sme ani rozhodnutie este nedostali....hanba nasho statu a to chcu aby sa zvysila porodnost???
Ahojte malého my nezobrali do škôlky preto že nie je otcov podpis lenže my nie sme v žiadnom kontakte a ani ten kontakt nemám neviem čo robiť prosím o nejakú radu ďakujem 🙏

@roxi myslím, že máš pravdu, že by sa malo chápať, ked zoberú 3 ročné pracujúcim mamičkám, ale čo ked zoberu 3 ročné mamičke, čo zatají na prihláške údaje ze je doma a jej ho zoberú, lebo riaditeľka dá také kritéria že napísať vek dalších súrodencov matky to tam nedajú a dieťa jej príjme, čo potom? no u nás to tak je, takže konkrétne spravodlivosti sa tu nedovoláš, treba písať odvolanie, prešetrenie..., prípadne sťažnosť...