icon

Syn v škôlke utrpel úraz: Kto je zodpovedný?

silvia1823
10. okt 2024

Dobrý deň, potrebujem poradiť. Syn včera spadol v školke a vraj to bola nehoda že spadol sám ale ma zuby vyrazené a rozbyte pery a museli mu to zašivať celú tvár má opunutu a nechcem to nechať len tak vraj škôlka mu dá ako úrazové nejaké peniaze ale čo má po peniazoch keď sa mu taká vec stala bola som aj na policii aby to riešili ale oni stym vraj nemajú nič pokiaľ mu to nikto nezavinil ale učiteľky boli za neho zodpovedne a na polícii mi povedali že toto majú na starostí Školská Inšpekcia. Tak preto sa pýtam či máte s týmto skúsenosti či sa vám už v živote niečo také stalo .

Strana
z5
lenjaja84
11. okt 2024

@silvia1823 mozem sa opytat kolko ma syncek rokov, viem si predstavit Vas pocit a strach o dieta, moja mala chodi cela domodrena, uz aj na krizoch,tak mam strach ze jedneho dna dojde tiez k niecomu vaznejsiemu a ano myslim ze nedavaju az tak velky pozor, zial 😪

tomasisa
11. okt 2024

@maranco

Ako prevencia by mohla byť prilba na bicykel downhillové, taká čo chráni aj bradu.
https://cyklisticke-prilby.heureka.sk/f:11730:1...
na prechádzke by mu ju nasadili na hlavu

...a zrusit gravitaciu...
moja mama by sa nabehala na policiu ked som bola mala...😀

nikaeli
11. okt 2024

@lenjaja84 autorka ešte včera zrušila účet (ktorý vytvorila tiež včera)..

cacianka
13. okt 2024

@ivik4 nevieš že od 1. 1. musí mať učiteľka 25 rúk ?
Už sa klonuju...

klejkaez
14. okt 2024

@stanulienkat tiež mi odpálilo dekel. Môj muž sa prave skoro s polievkou zadrhol keď som mu to prečítala ☝🏼😉😂.
Normálne mi dekel otočilo, na tej polícii muselo byť dobre rušno do kolien, po odchode dotyčnej.😄

earlgrey
20. okt 2024

Ahoj. Ako to dopadlo?

nikaeli
20. okt 2024

@earlgrey autorka si po pár hodinách zrušila účet 🤷🏻‍♀️

lenjaja84
20. okt 2024

@nikaeli niekedy tu tak dokazu ludia zhodit a zdeptat cloveka,tak sa jej ani necudujem.
.

earlgrey
20. okt 2024

@nikaeli Jaaaj hej 🤦‍♀️ zabudla som na to...no nič

nikaeli
20. okt 2024

@lenjaja84 niekedy vedia, to je pravda.
Ale autorka tejto diskusie riadne prestrelila, keď šla kvôli tomu na políciu, hoc sa jej ospravedlnili a ponúkli finančné odškodnenie.. sama som sa jej pýtala, či je vec spísaná a zaevidovaná ako šk.úraz, či to bolo riešené cez BoZP. Neodpovedala. Nehovoriac o tom, že raz písala o synovi a raz o dcére 🤷🏻‍♀️

lenjaja84
20. okt 2024

@nikaeli 🤔

gulka123
22. okt 2024

To vy ste nenormálni už všetci tu??? Co tu všetci píšete, že keby spadol jej doma?.. tak je asi dosť veľký rozdiel keď spadne matke a keď spadne niekomu cudziemu…🤦🏼‍♀️ vy dávate dieťa niekomu úplne cudziemu na starosť…toho človeka absolútne nijako osobne nepoznáte viete len to, že je to učiteľ… dávate tomu človeku dieťa a veríte mu, že sa mu v tej škôlke nič nestane…takže co?… dieťa sa môže aj nejako veľmi vážne von zraniť a budete stále obhajovať učiteľky, že sú tam 1-2 na 20 detí?… prechádzali ste niekedy po obede okolo škôlky?… keď sa deti von hrajú?… učiteľky stoja a rozprávajú sa medzi sebou aj keď ich tam je viac než len 2 absolútne na tie deti pozor nedávajú…a to nehovorím len o jednej škôlke…videla som to viackrát a aj v iných škôlkach…
Keby dieťa nejako spadlo, že si zlame väzy tak co?… budete stále obhajovať, že ale však ona nemohla dávať len na tvoje dieťa pozor a ísť s ním za ručičku?… keby sa niečo stalo môjmu dieťaťu v škôlke vážne tak idem na políciu taktiež 😡 alebo by som to riešila so škôlkou, ale nikdy by som to nebrala tak, že veď čo spadnúť môže aj mne… sa prebuďte preboha🤦🏼‍♀️ dieťa zverujete cudziemu človeku do škôlky s tým, že učiteľky na to dieťa dajú pozor, aby sa mu nič nestalo veď na to tam sú preboha…a nie aby sa medzi sebou tam rozprávali dokým sa deti pohrajú…🤦🏼‍♀️

Strana
z5